08:00 16 / 04 /1404
عصر امید «ساخت و تولید و فناوری‌های صنعتی»

پایان وابستگی به خارج؛ رفع نیاز پتروشیمی‌ها با تولید محصول بومی

پایان وابستگی به خارج؛ رفع نیاز پتروشیمی‌ها با تولید محصول بومی
محققان یک شرکت دانش‌‌بنیان در حالی موفق به تولید سوکت‌ تابلو‌های برق به عنوان محصولی دانش‌بنیان شدند که شرکت‌های پتروشیمی به دلیل وابستگی به خارج در تأمین آنها دچار مشکل شده بودند.

علیرضا الهامی مدیرعامل یک شرکت دانش‌‌بنیان و عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت که با محصولی از جنس هیتر و المنت‌های حرارتی در هشتمین رویداد ملی عصر امید در تبریز حضور یافته بود به خبرنگار آنا گفت: تاکنون قرارداد‌های متعددی با شرکت‌های پتروشیمی داشته‌ و برای نخستین بار توانسته‌ایم هیترهایی که پیش از این توسط شرکت‌های ایتالیایی ساخته و تحویل شرکت‌های پتروشیمی می‌شدند را مهندسی معکوس کنیم و حتی بهتر از آنها را به‌صورت ضد انفجار بسازیم و به شرکت‌ها تحویل دهیم.

وی اظهار کرد: به تازگی موفق به تولید سوکت‌های تابلو‌های برق شده‌ایم، محصولاتی که پیش از این شرکت‌های ایتالیایی می‌ساختند و در ایام کرونا ورشکست شدند و این در حالی بود که شرکت‌های پتروشیمی در تأمین این سوکت‌های برق دچار مشکل شده بودند و دانشگاه وارد مذاکره با شرکت‌ها شد و با مدیران یک شرکت پتروشیمی موفق به عقد قرارداد خیلی بزرگی برای تأمین 400 قطعه از این سوکت‌ها شدیم.

رئیس سرای نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه سوکت‌های برق تولیدشده در شرکت در نوع خود بی‌نظیرند، یادآور شد: این سوکت‌ها را بعد از تقریباً دو سال تلاش کارفرما برای پیداکردن کسانی که این کار‌ها را بتوانند انجام بدهند، توانستیم تولید کنیم و تعداد 400 سوکت را به پتروشیمی تحویل دهیم.

الهم رشت

الهامی رویداد ملی عصر امید را نمایشگاهی جالب توصیف کرد و با بیان اینکه نمایشگاه‌‌های معمولی، محلی برای ارائه محصولات و کالا به مصرف‌کنندگان است که سال‌هاست در کشور برگزار می‌شود، گفت: اما رویداد‌های ملی عصر امید، عرصه عرضه دانش و فناوری است و خیلی با آنچه در نمایشگاه‌های معمولی می‌بینیم، تفاوت دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌‌بنیان ادامه داد: شکارچیان و تشنگان فناوری در نمایشگاه‌های عصر امید حضور دارند، شکارچی از این جهت که صنعتگران و صاحبان صنایع بزرگ برای رفع نیاز‌های فناوری خود در عصر امید، فناوران را شناسایی و فن و فناوری را شکار و با سرمایه‌گذاری، نیاز‌های فناورانه خود  را برطرف می‌کنند؛ بنابراین عصر امید ایده بسیار جالبی بود که از طرف دانشگاه آزاد اسلامی در کشور برای نخستین بار معرفی شد.

به گزارش آنا، هشتمین دوره رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوری‌های صنعتی» ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در استان آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در هشتمین رویداد عصر امید ۸۰ محصول (شرکت) از ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و ۲۰ شرکت صنعتی از صنایع بزرگ کشور و استان آذربایجان شرقی حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب