طراحی و تولید درایوهای توان بالا با کاربرد صنعتی؛ به صادرات فکر میکنیم

امیرحسین کیمیایی اسدی مدیرعامل یک شرکت فناور در حوزه صنعت که در هشتمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حضور یافته بود، درباره نوع فعالیت شرکت متبوع خود به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این شرکت به طور تخصصی روی طراحی درایوهای توان بالا بوده که معمولاً از 100 کیلووات به بالا مد نظر است.
وی ادامه داد: کاربرد درایوها در صنعت برای کنترل دور و گشتاور در الکتروموتورهاست و کاربردهایی در صنایع معدنی و نورد دارد و در قسمت فن سیستمهای تهویه مطبوع هم مورد استفاده قرار میگیرد.
کیمیایی اسدی افزود: موردهای مشابه درایوها در توانهای بالا، نمونههای داخلیسازی شده بسیار کم است؛ اما برندهای خارجی سهم اعظمی از بازار را تصاحب کردهاند که امیدواریم بتوانیم با تولیداتی که داریم، سهم بیشتری را از بازار ایران داشته باشیم و در مراحل آتی بتوانیم به صادرات هم فکر کنیم.
مدیرعامل شرکت فناور مستقر در دانشگاه آزاد همدان درباره برگزاری رویداد عصر امید و تأثیر آن بر تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت اظهار کرد: این رویداد در دانشگاه آزاد تبریز خیلی منظم و مرتب و با هماهنگی خوبی انجام شد. رویداد عصر امید باعث میشود ارتباط بیشتری بین صنعت و نیازهای صنایع با شرکتهای فناور و دانشبنیان برقرار شود.
وی گفت: در هشتمین رویداد عصر امید شرکتی مانند تراکتورسازی تبریزدر جلسهای هماهنگ شده نیازهای فناوری خود را ارائه کرد و این موضوع خیلی مناسب است که شرکتهای فناور و دانشبنیان ببینند که صنعت چه نیازهایی دارد تا محصولات صنعتیمحور و کاملاً کاربردی ارائه کنند؛ بنابراین این حرکت در عصر امید نقش خیلی موثری در حرکت شرکتها دارد.
به گزارش آنا، هشتمین دوره رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی» ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در استان آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.
در هشتمین رویداد عصر امید ۸۰ محصول (شرکت) از ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و ۲۰ شرکت صنعتی از صنایع بزرگ کشور و استان آذربایجان شرقی حضور داشتند.
انتهای پیام/

پایان هشتمین رویداد عصر امید؛ یک همافزایی دیگر بین صنعت و دانشگاه رقم خورد

شناسایی باکتری و کیفیتسنجی روغن موتور با هوش مصنوعی

ایران در تولید کنترلرهای عملگرای الکتریکی خودکفا شد؛ «کنترلولو» ایرانی مُشتی بر دهان تحریم
