18:18 27 / 04 /1404

نخستین ربات انسان نما با قابلیت تعویض خودکار باتری رونمایی شد

نخستین ربات انسان نما با قابلیت تعویض خودکار باتری رونمایی شد
چین با رونمایی از ربات انسان‌نمای Walker S2 که قادر به تعویض خودکار باتری است، گامی نو در خودکارسازی و بهره‌وری صنعتی برداشت. این فناوری امکان فعالیت ۲۴ ساعته بدون نیاز به نظارت انسانی را فراهم کرده و جایگاه چین را در صنعت رباتیک جهانی تقویت می‌کند.

چین روز پنج‌شنبه از یک دستاورد جهانی دیگر در صنعت رباتیک خود پرده برداشت: شرکت UBTech مستقر در شنژن، از ربات انسان‌نمای جدیدی به نام Walker S2 رونمایی کرد که می‌تواند بدون دخالت انسان، باتری خود را تعویض کند.

رباتی که باتری خودش را عوض می‌کند!
در ویدیوی منتشرشده، ربات Walker S2 به ایستگاه شارژ مراجعه می‌کند، باتری خالی را از قفسه سینه‌اش خارج کرده، آن را در محل شارژ قرار می‌دهد و سپس باتری جدیدی را نصب می‌کند. این فرآیند تنها سه دقیقه طول می‌کشد و باتری‌ها مانند فلش USB به‌راحتی قابل نصب و جدا شدن هستند.

کارکرد ۲۴ ساعته بدون نیاز به انسان
شرکت سازنده ربات می‌گوید، این قابلیت به ربات اجازه می‌دهد تا به‌صورت مداوم و بدون نظارت انسانی فعالیت کند. سیستم دو باتری آن به‌گونه‌ای طراحی شده که در صورت کاهش شارژ یکی، به‌طور خودکار به باتری دوم سوئیچ می‌کند و کار را بدون وقفه ادامه می‌دهد.

پیشرفت‌های صنعت رباتیک چین
ربات‌های انسان‌نما در چین با حمایت گسترده دولت این کشور در حال توسعه سریع هستند. دولت چین، هوش مصنوعی و رباتیک را از صنایع راهبردی خود می‌داند و سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این حوزه انجام داده است. طبق گزارش مؤسسه Moody’s، چین به دلیل تلفیق هوش مصنوعی پیشرفته با تولید ارزان‌قیمت، به قدرتی جهانی در صنعت رباتیک تبدیل شده است.

جایگاه جهانی چین در رباتیک
بر اساس گزارش منابع خبری، بیش از نیمی از شرکت‌های فعال در حوزه ربات‌های انسان‌نما در جهان، چینی هستند. همچنین استارت‌آپ‌های چینی سهم قابل توجهی از سرمایه‌گذاری‌های جهانی در این حوزه را جذب کرده‌اند.

کاربرد صنعتی و تولید انبوه
ربات‌های Walker تاکنون در خطوط تولید شرکت‌های خودروسازی چینی مانند BYD، Nio و Zeekr آزمایش شده‌اند. شش شرکت چینی هدف‌گذاری کرده‌اند که تا پایان سال جاری بیش از ۱۰۰۰ واحد ربات انسان‌نما تولید کنند؛ رقمی که با برنامه تولید انبوه شرکت آمریکایی Tesla برای ربات Optimus قابل مقایسه است.

نقش شهر شنژن در توسعه رباتیک
شنژن خاستگاه این ربات جدید به‌عنوان قطب فناوری جنوب چین، میزبان بیش از ۱۶۰۰ شرکت فعال در حوزه رباتیک است. این شهر اخیراً پروژه‌ای را اجرا کرده که در آن تیمی از ربات‌های تحویل کالا، فروشگاه‌های زنجیره‌ای 7-Eleven را در ایستگاه‌های مترو شارژ و تأمین می‌کنند؛ اقدامی که برای نخستین‌بار در جهان انجام شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب