06:50 13 / 12 /1397
توسط شرکت دانش‌بنیان؛

خاصیت آنتی‌باکتریال در اجزای داخلی یخچال ایجاد شد

خاصیت آنتی‌باکتریال در اجزای داخلی یخچال با کمک فناوری نانو ایجاد شد.
download (5).jpg

به گزارش  خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از معضلات موجود در یخچال‌ها، لانه گذاری باکتری‌ها و میکروب‌ها در اجزای داخلی یخچال و در نتیجه ایجاد بوی نامطبوع و فاسدشدن میوه‌ها است.


از این‌رو با استفاده از مستر بچ‌های آنتی‌باکتریال بوی نامطبوع از بین رفته و ماندگاری میوه افزایش می‌یابد.


از مزایای این محصول که با حمایت ستاد نانو و توسط شرکت آروین سپهر پارت تولیدشده می‌توان به ضد قارچ و کپک زدن و ضد باکتری بودن برای99/99 درصد باکتری‌های گرم منفی و گرم مثبت است.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب