حرکت میادین میوه و ترهبار تهران به سمت نظارت هوشمند و عرضه گوشت ارزانتر

به گزارش خبرگزاری آنا، مهدی بختیاریزاده رئیس سازمان میادین میوه و ترهبار تهران، در گفتوگو با خبرنگار آنا با اشاره به روند ارتقای کیفیت محصولات اظهار کرد: نظارتهای مستمر و بازرسیهای دائمی در میادین موجب افزایش کیفیت شده است. در ادامه این مسیر، بهزودی نظارتها بهصورت هوشمند و با کمک هوش مصنوعی انجام میشود تا بدون دخالت نیروی انسانی و به شکل برخط، کنترل کیفیت محصولات امکانپذیر شود.
وی درباره وضعیت گوشت در میادین افزود: «در حال حاضر تنها گوشت درجه یک تولید داخل عرضه میشود؛ محصولی که کیفیت آن حتی در بسیاری از قصابیهای سطح شهر هم یافت نمیشود. علاوه بر این، به دلیل حذف واسطهها، اختلاف قیمت گوشت در میادین با سطح شهر به حدود ۳۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم میرسد.
بختیاریزاده همچنین به موضوع بستهبندیهای نامناسب گوشت اشاره کرد و گفت: «تذکرات مکتوب به شرکتهای تولیدی و نهادهای نظارتی داده شده و بخشی از مشکلات بستهبندی اصلاح شده است. برخی شرکتهای متخلف نیز در فهرست سیاه سازمان قرار گرفته و ورود محصولات آنها به میادین ممنوع شده است.
رئیس سازمان میادین تأکید کرد: اکنون گوشتهای بستهبندی با کیفیت مطلوب در میادین عرضه میشود و شهروندان میتوانند در محل، روند برش گوشت توسط قصابها را مشاهده کرده و از سلامت و کیفیت آن اطمینان پیدا کنند.
انتهای پیام/