دانشگاههای مشهور غرب، همدست اقتصادِ نسلکش اسرائیل

به گزارش خبرگزاری آنا، الجزیره در گزارشی به قلم کاترین بلوین، ناتان کالمن - لِمب و درک سیلوا به گزارش فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد اشاره کرد و نوشت: دانشگاههای سراسر جهان، تحت پوشش بی طرفی در انجام فعالیتهای پژوهشی خود، همچنان از اقتصاد (رژیم) اسرائیل که اکنون در حال نسل کشی است سود میبرند. در واقع، آنها از نظر ساختاری به همکاریها و بودجه استعمارگران شهرک نشین وابسته هستند.
آلبانیز در گزارش خود با عنوان «از اقتصاد اشغال تا اقتصاد نسل کشی» به مستندسازی کمکهای مالی برای نسل کشی جاری اسرائیل در غزه و فراتر از آن پرداخت؛ موضوعی که باعث شد آمریکا، تحریمهایی را علیه وی اعمال کند. آلبانیز نیز به عنوان محقق حقوقی ایتالیایی در واکنش به این اقدام آمریکا، آن را «مستهجن» و «تاکتیکهای ارعاب مافیایی» توصیف کرد.
گزارش آلبانیز فاش میکند دانشگاهها چطور نه تنها در کمک به شرکتهای مرتبط با ماشین جنگی اسرائیل سرمایه گذاری میکنند بلکه به طور مستقیم یا با حمایت از طرحهای تحقیقاتی به این روند یاری میرسانند.
این مقام بینالمللی در گزارش خود عنوان میکند که موسسه فناوری ماساچوست (MIT) آمریکا در میان چندین موسسهای است که به دلیل مشارکت در تحقیق و توسعهای که از عملیات نظامی رژیم اسرائیل پشتیبانی میکند، نامش در فهرست آمده است.
این گزارش، همکاریهای بین «ام.آی.تی» و نهادهای نظامی اسرائیل، به ویژه در زمینههایی مانند فناوری پهپادی مورد استفاده در سناریوهای جنگی مانند درگیری غزه را برجسته میکند.
این گزارش تاکید میکند دانشگاه ادینبرگ ۲.۵ درصد از سرمایه گذاری خود را صرف شرکتهایی کرده که در مجتمع نظامی صنعتی اسرائیل مشارکت دارند.
همچنین این دانشگاه انگلیسی با دانشگاه بن گوریون و شرکتهای حامی عملیات نظامی اسرائیل همکاری دارد.
اساتید دانشگاههای کانادا در نوشتار خود عنوان کردند هر چند که نام نهادها و دانشگاههای کانادا در گزارش آلبانزه درج نشده، باید در آن عنوان میشد.
این اساتید دانشگاه افزودند: دانشگاه تورنتو (UofT) که یکی از اساتید ما در آن تدریس میکند و فرد دیگری از آن فارغ التحصیل شده است به ویژه نمونه برجستهای از چنین دانشگاههایی است. در ۱۲ سال گذشته، همکاری این دانشگاه کانادایی با نهادهای اسرائیلی از علوم اجتماعی به امنیت سایبری گسترش یافته است. آنها همچنین با کمک کنندگان صهیونیستی در ارتباط هستند که به صورت فردی یا گروهی با شرکتها و نهادهای اسرائیلی ارتباط دارند.
دانشگاه تورنتو همچنین به جمع آوری کمکهای مالی برای «باستانشناسی اسرائیل» ادامه میدهد. این رشته «سهم قابل توجه در باستانشناسی اسرائیل» دارد و از نظر تاریخی بر مشروعیت بخشیدن به سلب مالکیت مردم فلسطین توسط اسرائیل متمرکز است. این دانشگاه همچنین یک آزمایشگاه جدید برای مطالعه یهودستیزی جهانی افتتاح کرده که توسط اتحاد تحقیق و نوآوری دانشگاه تورنتو- دانشگاه عبری اورشلیم تأمین مالی میشود.
در بخشی از نوشتار اساتید دانشگاه کانادا آمده است: دانشگاه تورنتو دربین دانشگاههای کانادا منحصربهفرد نیست و دانشگاه وسترن نیز همکاریهای مشابهی با دانشگ بن گورین دارد و بیش از ۱۶ میلیون دلار کانادا برای پیمانکاران نظامی و ۵۰ میلیون دلار کانادا برای شرکتهایی که به طور مستقیم در اشغال فلسطین و نسل کشی فلسطینیها نقش دارند، سرمایه گذاری کرده است.
یکی دیگر از دانشگاههای ارشد کانادا «مک گیل» نیز در شرکت لاکهید مارتین سرمایه گذاری کرده است و در شرکتهای صنایع نظامی برجستهای مانند ایرباس، بی.ای.ایی سیستم، شرکت هوافضای سفران و شرکت صنایع جنگافزاری و هوافضای فرانسوی تالس سرمایه گذاری کرده است که همه این شرکتها متهم به تامین سلاح و قطعات آن برای رژیم اسرائیل هستند.
دانشجویان، کادر دانشگاه و اساتید دانشگاههای همدست رژیم اسرائیل در جریان نسل کشیها ازمسئولان دانشگاههای خود خواستند اسرائیل راتحریم و ازسرمایهگذاری در شرکتهایی که از جنگ افزوزان سود میبرند و اسرائیل خودداری کنند.
اساتید نویسنده این نوشتار در پایان عنوان کردند: مسئولان دانشگاهها در کانادا و سراسر جهان که سرمایه گذاری در اسرائیل را منع نکرده و بیشتر به تنظیم مقررات علیه دانشجویان مخالف رژیم اسرائیل تمرکز کردهاند بر اساس قوانین بین المللی خود شخصا در این نسل کشی شریک هستند.
انتهای پیام/