اوحدی در نشست خبری

دشمن می‌خواست در داخل بی نظمی اجتماعی ایجاد کند اما همبستگی ملی رخ داد/اعلام آخرین آمار شهدای جنگ ۱۲ روزه

دشمن می‌خواست در داخل بی نظمی اجتماعی ایجاد کند اما همبستگی ملی رخ داد اعلام آخرین آمار شهدای جنگ ۱۲ روزه
رئیس بنیاد شهید گفت: دشمن طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی قصد داشت در داخل بی نظمی اجتماعی ایجاد کند، اما همبستگی ملی رخ داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این نشست با تاکید بر مسئولیت حساس اهالی رسانه و تشکر از زحمات خبرنگاران و مدیران رسانه های مختلف در دوران جنگ ۱۲ روزه و پس از آن گفت: اگر چه بازه زمانی و‌ گستره جغرافیایی این جنگ محدود بود، اما عمق  أن بسیار زیاد بود. در  تاریخ  جمهوری اسلامی ایران سابقه نداشت که صهیونیست‌ها با حمایت استکبار جهانی و آمریکا با این شدت وارد جنگ با ایران  شوند. بهانه آنها برای این جنگ، تسلیحات هسته ای  بود. خب، ما که در میانه مذاکرات غیرمستقیم بودیم و دوطرف هم غالبا از پیشرفت‌های مذاکرات با محوریت فعالیت های هسته ای می‌گفتند؛ پس چرا در میانه این مذاکرات دست به این اقدام زدند؟ پس  تسلیحات هسته ای بهانه است.

وی درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و با اشاره به اینکه خانواده شهید بهمن آبادی ۴ شهید دادند، مادر به همراه سه فرزند خود شهید می‌شوند، محمدعلی ۹ ماهه روی سینه مادر خود شهید شده بود، اظهار داشت: کجا بودند آنهایی که دم از حقوق بشر می‌زدند که در مقابل سوزاندن کودک دو ماهه صدایشان دربیاید؟ پدر، مادر، رایان دو ماهه و کیان ۴ ساله از یک خانواده شهید شدند.

به گفته معاون رئیس جمهور، شهید پرویز عباسی که معلم آموزش و پرورش بود که به همراه همسر و فرزندان خود به شهادت رسیدند، شهیده فرشته افشردی(باقری) بارها روی همین صندلی ها به عنوان خبرنگار حضور پیدا کرده بود، سه فرزند یک طلبه شهید و همسر او و سه فرزندش که به شهادت رسیدند آیا تاسیسات هسته‌ای بودند؟

وی در بخش دیگری عنوان کرد: هدف قراردادن نقاط کلیدی دشمن توسط موشک های ما نیز شرایط را برای رژیم صهیونیستی تغییر داد.

دشمن سه راهبرد را با هدف نابودی نظام جمهوری اسلامی ایران  دنبال کردند. اول، زدن بهترین  فرماندهان نظامی ما تا بازدارندگی و قدرت نظامی ما را  فلج کنند و بستر برای هدف دادن نظام فراهم شود. دوم این که پیشرفته ترین فناوری های خودشان را به میدان آوردند و سوم این که  وامل جاسوسی خودشان در داخل بسیج کردند که به خیال خودشان رعب و وحشت در بین مردم ایجاد کنند.

وی اظهار کرد: دشمن سه راهبرد را با هدف نابودی نظام جمهوری اسلامی ایران  دنبال کردند. اول، زدن بهترین  فرماندهان نظامی ما تا بازدارندگی و قدرت نظامی ما را  فلج کنند و بستر برای هدف دادن نظام فراهم شود. دوم این که پیشرفته ترین فناوری های خودشان را به میدان آوردند و سوم این که  وامل جاسوسی خودشان در داخل بسیج کردند که به خیال خودشان رعب و وحشت در بین مردم ایجاد کنند.

اوحدی گفت: بعد از یکی دوروز و با تدبیر مقام معظم رهبری در جایگزینی فرماندهان شهید کاملا ورق برگشت.گویا اینها یعنی نتانیاهو و ترامپ حنایتکار،  تاریخ  ایران اسلامی را نخوانده بودند؛ ما در  تابستان سال شصت به فاصله دوماه پس از شهادت ۷۲ نفر از  نمایندگان مجلس و مدیران کشور به همراه شهید بهشتی، شاهد شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر  به دست منافقان کوردل بودیم. در همان سالها بهترین فرماندهان ما در جبهه‌های نیز جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند اما نظام جمهوری اسلامی همچنان استوار و مقتدر به کار خود ادامه داد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از این نشست خبری افزود: با حملات موشکی دلاور مردان ما و انسجام و همبستگی مردم قدرت نظامی پوشالی صهیونیست ها مغلوب این اقتدار شد لذا جایی که مردم همبستگی داشته باشند می توانند در برابر پیشرفته ترین سلاح های نظامی مقاومت کند و پیروز شود.شرایط به جایی رسید که امروز  سرزمین‌های اشغالی دچار آشفتگی و  بحران شده و در جامعه ما شاهد وحدت یکپارچه مردم هستیم.

وی گفت: دشمن جنایتکارمتوجه شد که اگر جنگ بخواهد ادامه پیدا کند دچار بحران میشود، بنابراین دست کمک جلوی اربابشان آمریکا دراز کرد. پس از  پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح ما نیز چاره‌ای نداشت جز این که درخواست آتش بس‌بدهد.

تا امروز پیکر هزار و ۶۲ شهید بزرگوار را به خاک سپرده ایم

 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با بیان این نکته که اما ما روایتگری را از حضرت زینب (س) یاد گرفته‌ایم، روایت‌هایی تأثیرگذار از  تعدادی از خانواده‌های دارای چند شهید را بیان کرد.

اوحدی همچنین عنوان‌کرد: تا امروز پیکر هزار و ۶۲ شهید بزرگوار را به خاک سپرده ایم. ۲۸۱ شهید ما غیر نظامی بودند. ۵هزار ۸۰۰ مجروح داشتیم که حدود صد نفر همچنان بستری هستند و از این تعداد ۳۴ عزیز در بخش مراقبت‌های ویژه هستند. ۲۴ پیکر مجهول الهویه را در بهشت زهرا(س) داریم.۱۲۶ بانوی قهرمان، دو بانوی باردار و ۴۷ شهید زیر ۱۸ سال داریم که در بین این شهدا هستند. چهار خردسال و نوزاد را داشتیم که روی سینه مادرانشان به خاک سپرده شدند. ۱۰۷ شهید ما نیز از بین جامعه ایثارگران بودیم. ۳۲ خانواده دوشهیدی داریم. یک خانواده ۱۲شهیدی داشتیم و هفده خانواده سه شهیدی داشتیم.

رئیس بنیاد شهید درباره اختلاف آمارهای ارائه شده درباره  تعداد شهدا نیز گفت: بخشی از اختلاف آمار به خاطر شهدایی مجهول الهویه هستند که بخشی از آنها مربوط به زندان اوین است.

وی افزود: ما با تلاش دوستان  برای رفاه حال خانواده شهدا در بهشت زهرا یک مرکز تشخیص هویت ژنتیکی و معراج شهدای مختص به این های عزیز را تأسیس کردیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کمیته بازسازی مساکن مردمی در دولت تشکیل شده است تا هم به عزیزانی که خانه هایشان دچار خسارت شده و هم خانواده معزز شهدا که منازلشان تخریب شده است، رسیدگی شود؛ و تصمیماتی در این باره گرفته شد. بر اساس یکی از مصوبات این ستاد، در پایتخت شهرداری تهران مسئولیت تأمین مسکن این عزیزان را عهدهدار شده است و در استانها، استانداران عهده دار رسیدگی به موضوع مسکن شدهاند. همچنین برای اسکان موقت افرادی که منازلشان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده، مقرر شده ودیع‌های در خدمت خانواده‌ها قرار داده شود تا بتوانند تا زمانی که کار ساخت خانهشان انجام شود، جایی را رهن کنند. عد‌های از آنها که مستاجر بودند هم حتما ودیعه مسکن دریافت خواهند کرد.

اوحدی عنوان کرد: بخش عمده خانه‌هایی که کاملاً تخریب‌شده یا منازل شهدا در تهران هستند، دولت منابعی را در اختیار شهرداری تهران قرار داده است تا به عنوان ودیعه رهن به آسیب دیدگان پرداخت شود. از آنجایی که در خانه‌های تخریب شده، لوازم خانگی هم از بین رفته است، تمهیدات خوبی برای تهیه لوازم خانگی آنها نیز در نظر گرفته شده است و به محض اینکه ودیعه مسکن داده میشود، لوازم خانگی آنها هم تأمین می‌شود.

وی افزود: به همه ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور ابلاغ کردهایم که موظف هستند مسائل خانواده معظم شهدا را با جدیت پیگیری کنند، حتی اگر پرونده به بنیاد شهید ارسال نشده باشد.

اوحدی عنوان کرد: به کلیه دستگاه‌ها ابلاغ شده است که حقوق مستمر خانواده‌های مشمول ماده یک تا پایان سال پرداخت شود. از آنجا که بنیاد شهید و امور ایثارگران متولی اصلی پرداخت این حقوق است، مقرر شده با استفاده از آماری که ما ارائه می‌دهیم و در بودجه لحاظ می‌شود، مسئولیت پرداخت‌ها برعهده بنیاد شهید باشد. امیدواریم صورت‌جلسه‌ای که قرار بود روز گذشته در دولت نهایی و مصوب شود، در جلسه هیئت دولت روز چهارشنبه به تصویب برسد تا این موضوع به‌طور رسمی حل و فصل شود.

وی افزود: اگر آن شهید بزرگوار عضو و کارمند دستگاهی بوده است، طبق تکلیف سازمان برنامه بودجه و ابلاغی‌های که به دستگاه‌ها اعلام شده، قرار است تا پایان سال دستگاه مربوطه حقوق آنها را پرداخت کند. درخصوص عزیزانی که در هیچ دستگاهی شاغل نبوده یا عضو هیچ دستگاهی نبوده‌اند، مثلاً در یک کارخانه کار می‌کردند بنیاد شهید متعهد است تا تامین منابع برای حقوق این عزیزان داشته باشد. ضمن اینکه در دولت هم با مشورت سازمان برنامه و بودجه درخصوص بیمه تکمیلی این عزیزان تصمیم جدی گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب