اجرای «ای ایران» به دستور رهبر یک دستاورد بزرگ است/ توجه به جامعه زنان و نسل جوان اهمیت ویژهای دارد

به گزارش خبرگزاری آنا، نادره رضایی در نشست تخصصی معاونت هنری در همایش سراسری مدیران کل استانی وزارت فرهنگ گفت: ما در این مدت دوران سختی را پشت سر گذاشتیم ولی اگر بتوانیم این اتفاقات را به یک روند بازنگری جدی و تنظیم اجتماعی منتهی کنیم میتوانیم بگوییم اتفاق مبارکی رخ داده است.
وی افزود: هر فردی در حوزه مسئولیتی خود باید برای بازتنظیم و بازنگری اجتماعی تلاش کند و ما در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه در مرکز و استانها باید روند جریانات را راهبری کنیم.
رضایی بیان کرد: از روز اول فعالیتم در معاونت هنری این رسالت را داشتم که باید خطر کرد ولی نه بدون پشتوانه و دقت نظر، اما شجاعت باید تزریق کرد و شجاعت ما در یک حوزههایی باید شجاعت بکنیم تا بتوانیم تغییر روند بدهیم.
معاون هنری وزیر فرهنگ اظهار داشت: حوزه فرهنگ نمیتواند با نگاه امنیتی اداره شود و باید از حوزه فرهنگ امنیت زدایی کرد، ما با همکاری با نیروهای امنیتی باید اتفاقاتی را پیش ببریم و این نیازمند تعامل و ایستادگی است.
رضایی تصریح کرد: اگر ما بر اجرای درست قانون تاکید داشته باشیم هیچ ایرادی از طرف نهادهای امنیتی مطرح نخواهد شد و من در مدت فعالیتم در معاونت هنری هیچگاه برای اجرای قانون موردی پیش نیامده است.
وی گفت: یکی از دغدغهها جدی این است که بر اجرای قوانینی که شاید ایراداتی هم در آن وجود دارد تاکید داشته باشیم و در کنار اجرای آن برای اصلاح تلاش کنیم.
معاون هنری وزیر فرهنگ تاکید کرد: من با جدیت از مدیران استانی میخواهم حرمتدار حوزههای مختلف در صدور مجوزهای وزارت فرهنگ باشیم و یا تمام مشکلاتی که وجود دارد تعامل و ایستادگی کنیم.
وی با تاکید بر شفافیت در عملکرد مدیران کل ادامه داد: ما اعضای شوراها و مصوبات را به صورت شفاف منتشر خواهیم کرد در صورت عدم شفافیت قطعا هزینه خواهیم داد.
رضایی ضمن تاکید بر گسترش فعالیتهای فرهنگی استانها و همچنین پراکندگی مناسب جشنوارهها در کشور اظهار داشت: ما تلاش کردیم تنها چند جشنواره در مرکز برگزار شود و تاکید ما بر برگزاری جشنوارهها در استانها باشد.
معاون هنری وزیر فرهنگ بیان کرد: ما در سال جاری نهایتا در جشنواره در هر اداره کل برگزار خواهیم کرد، چون ازدیاد جشنوارهها باعث ایجاد مشکل در ارتباطات موثر و تصمیمگیری درست میشود.
رضایی با تاکید بر تعامل مرکز با استانها افزود: من با جدیت در کنار اداره کل استانها هستم و برای بهبود شرایط کاری استانها با تمام ادارات و نهادهای استانی تعامل میکنیم.
وی با تاکید بر این نکته که حوزه فرهنگ و هنر مهمترین حوزه برای دیده شدن فعالیتهای هر دستگاهی است اظهار داشت: در برخی استانها جشنوارههای داشتیم که با تعامل کامل با دیگر دستگاهها برگزار شد و کمبودهای مالی به طور کامل برطرف شد.
معاون هنری وزیر فرهنگ با تاکید بر کارکردهای اجتماعی حوزه فرهنگ و هنر ادامهداد: به رغم اینکه حوزه فرهنگ و هنر همیشه مشکل بودجه و اعتبار داشته است دیدیم که در شرایط بحرانی مانند جنگ ۱۲ روزه چه احساس نیازی به این حوزه شکل گرفت و به نظر من این تناقض بسیار زیبا است.
وی در خصوص زیرساختهای فرهنگی و هنری کشور افزود: متاسفانه با کمبود بودجه داریم و داریم تلاش میکنیم تا بتوانیم به مرور کمبودها را جبرانکنیم ولی بزرگ بودن مجموعه هنری کشور تاثیر بسیاری در کند بودن حرکت اصلاح زیرساختها دارد.
رضایی گفت: هوشمندی ما در ویژه دیدن نسل جدید و زنان اهمیت بسیار ویژهای دارد، از ظرفیت زنان و نسل جدید باید بهره ببریم، زنان هرچه که محدودیت وجود داشته را به توانمندی تبدیل کرده است.
معاون هنری وزیر فرهنگ با تاکید بر اهمیت حضور بینالمللی فرهنگ و هنر بیان کرد: ما باید بر انتشار روایتهایی که در عرصه جهانی ارائه میشود اهمیت بسیاری قائل باشیم و در حضورهای سایر کشورها در رویدادهای بین المللی کشور نیاز به تلاش بسیاری دارد.
وی با تاکید بر لزوم افزایش سرمایه اجتماعی گفت: در بسیاری از آمارها کشور از لحاظ سرمایه اجتماعی وضعیت مناسبی ندارد ولی میبینیم که در شرایط بحرانی چگونه همه مردم پای کشور نظام جمهوری اسلامی و دین اسلام ایستادند و باید قدردان مردم باشیم و برای افزایش این سرمایه اجتماعی تلاش کنیم.
رضایی در مورد توجه مقام معظم رهبری به هنر و کارکرد آن در افزایش سرمایه اجتماعی و ایجاد همبستگی مردمی تصریح کرد: در شب عاشورا که مهمترین تجلی دینی ما است مقام معظم رهبری خواستند که تصنیف "ای ایران" خوانده شود و این دستاورد بزرگی است که به دستور رهبر انقلاب موسیقی در حسینیه امام خمینی (ره) اجرا میشود و باید قدر آن را بدانیم.
انتهای پیام/