11:38 23 / 04 /1404

نامه ۳۱ نهج‌البلاغه؛ نقشه راه تربیت نسل مقاوم در برابر جنگ‌های ترکیبی دشمن

نامه ۳۱ نهج‌البلاغه؛ نقشه راه تربیت نسل مقاوم در برابر جنگ‌های ترکیبی دشمن
امام جمعه شهرستان پردیس، نامه ۳۱ نهج‌البلاغه را نقشه راه تربیت نسل مقاوم در برابر جنگ‌های ترکیبی دشمن عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین پیش‌رویداد دومین همایش ملی «امامت‌پژوهی در دنیای مدرن» از سری برنامه‌های پنجمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

امام جمعه شهرستان پردیس در این پیش‌رویداد به ارائه مطالبی در  بحث «تربیت نسل مهدوی با تأکید بر نامه ۳۱ نهج‌البلاغه» پرداخت.

دشمن به دنبال ترور شاخص، شخصیت، تشخیص و شخص است

حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی با قدردانی از دکتر شیوایی رئیس دانشگاه و دست‌اندرکاران برگزاری ‏همایش امامت‌پژوهی، شرایط حال حاضر جامعه امروز را حساس خواند و اظهار کرد: تربیت نسل مقاوم که همان نسل ‏پیرو امامت و مهدویت است از وظایف اصلی جامعه امروزی است.

وی عنوان کرد: جنگ اصلی امروز جنگ جمعیتی است ‏و خانواده‌های فرهنگی نباید از این موضوع غافل شوند.

امام جمعه شهرستان پردیس تأکید کرد: دشمن از سال‌های گذشته در این ‏زمینه فعالت خود را آغاز کرده و اگر به‌موقع اقدام نکنیم ممکن است ضربات جبران‌ناپذیری بر ما وارد شود.

نامه ۳۱ نهج‌البلاغه؛ نقشه راه تربیت نسل مقاوم در برابر جنگ‌های ترکیبی دشمن

حسینی با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر و گرامیداشت یاد شهیدان بیان کرد: درست است که نیروهای مسلح ما با قدرت و صلابت دشمن را ‏سرجای خود نشاندند، اما به یاد داشته باشید که قدرت اصلی ما نه موشک، اتم و انرژی هسته‌ای که اتکاء به قدرت لایزال الهی ‏است، چراکه خدا در قرآن فرموده است: «ان تصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» و این بزرگ‌ترین قدرت کشور و اسلام است.‏

وی متذکر شد: دشمن از تجاوز نظامی اخیر یک هدف مشخص و واضح داشت و آن اینکه با ترور، حمله و نابود کردن ‏زیرساخت‌ها دولت و ملت را به تسلیم وادارد، همان کاری که در بسیاری از کشورهای دیگر انجام داده است، اما ایران نشان داد ‏که با بسیاری از کشورهای دیگر تفاوت دارد و مردم با ایستادگی و دفاع از نظام و آرمان‌های آن نقشه دشمن را نقش بر آب ‏کردند.

امام جمعه شهرستان پردیس یادآور شد: همگان در همان لحظات اولیه جنگ دیدند که مردم چگونه به دفاع از نظام پرداخت و این نشان‌دهنده اعتماد مردم به ‏مسئولان کشور بوده و این اعتماد هم بالاتر از قدرت نظامی کشور است.

حسینی افزود: این همان چیزی است ‏که مقام معظم رهبری نیز  به آن اهمیت ویژه‌ای قائلند و در پیامشان سه تبریک ویژه به مردم عزیز ایران داشتند.‏

وی مطرح کرد: دشمنان تروریست و غاصب صهیونیستی و آمریکایی چهار مرحله را برای جنگ در نظر داشتند: ‏ترور شاخص، ترور شخصیت، ترور تشخیص و ترور شخص که خوشبختانه با هوشیاری مردم به هدف پلید خود نرسید.

نامه ۳۱ نهج‌البلاغه؛ نقشه راه تربیت نسل مقاوم در برابر جنگ‌های ترکیبی دشمن

امام جمعه شهرستان پردیس در ادامه توضیح داد: وقتی ‏شاخص ترور شود، ترور شخصیت به راحتی انجام می‌شود و وقتی شخصیت ترور شد، تشخیص مردم خود به خود کور می ‏شود، اینجاست که دشمن به راحتی خواهد توانست شخص موردنظر را به راحتی از میان بردارد و این همان چیزی است که ‏امویان و یزیدیان غاصب در گذشته انجام دادند و دشمن امروزی دنبال‌کننده همان راه است.

رسانه‌های معاند جایگزین شبکه‌های اصلی؛ تقوا مانع نفوذ فرهنگی غرب

حسینی عنوان کرد: وقتی امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام که شاخص است ‏ترور می‌شود، شخصیت او هم تحت تأثیر قرار می‌گیرد و تشخیص مردم غلط می‌شود، به طوری که از هم می‌پرسند مگر علی ‏نماز هم می‌خواند؟ و این همان لحظه است که به شهادت رساندن و از میان برداشتن امام به راحتی انجام می‌گیرد و حتی العیاذ ‏بالله سب و لعن حضرت علی علیه‌السلام تا ۱۰۰ سال آینده هم ادامه می‌یابد.

وی اضافه کرد: امروز هم همان روش به کار می‌رود و دشمن تلاش می‌کند با کور کردن تشخیص مردم ‏رسانه‌های باطل و معاند را به‌عنوان شبکه‌های اصلی معرفی کند.‏

امام جمعه شهرستان پردیس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به محتوای ارزشمند نامه ۳۱ نهج‌البلاغه که سفارش آن حضرت به فرزند خودش است درباره تربیت فرزندان و نسل جدید گفت: تربیت نسل جدید، وظیفه همه ماست، نسلی که اگر مقاوم تربیت نشود معلوم ‏نیست چه بر سر ما خواهد آمد و اگر نتوانیم شهید طهرانچی‌ها، شهید حاجی‌زاده‌ها، شهید سلامی‌ها و ... تربیت کنیم، جامعه ‏دچار بحران خواهد شد.

حسینی افزود: امام علی علیه‌السلام برای تربیت نسل مقاوم چه توصیه‌ای دارند؟ بیان این توصیه‌ها همان جهاد تبیین است و نامه ۳۱ نهج‌البلاغه در همین راستاست.

وی تشریح کرد: این نامه شاخص است، موارد موردنیاز جامعه را بیان می‌کند و باید در خانه مدرسه دانشگاه ‏و همه جامعه مطالعه شود، جهاد کبیر همین است و همیشه در حال جنگ هستیم، گاهی این جنگ اقتصادی است، گاهی فرهنگی، ‏گاهی اجتماعی و البته گاهی هم مانند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نظامی.‏

امام جمعه شهرستان پردیس خاطرنشان کرد: مهم‌ترین توصیه حضرت علی علیه‌السلام در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه موضوع تقوا و الزام به اوامر و نواهی الهی است که چندبار در نامه تکرار می‌شود، چراکه تقوا شخصیت اخلاقی نسل جوان و نوجوان را شکل می‌دهد و بسیاری از آسیب‌های ‏اجتماعی را از بین می‌برد و ارتباط با خدا را قوی می‌کند.

حسینی بیان کرد: جامعه غربی برای از بین بردن تقوا در جامعه ما کار می‌کند و بسیاری ‏از فیلم‌های هالیوودی در همین راستا هستند و بسیاری از شرکت‌ها از کودکی روی بچه‌ها کار می‌کنند تا این فاکتور را از بین ‏ببرند و آنها را از همان ابتدا از مسیر منحرف کنند.

وی مطرح کرد: توصیه‌های اهل بیت علیهم‌السلام که کنار گذاشته می‌شوند دشمن به هدف خود می‌رسد، حال ‏توصیه‌های ائمه اطهار علیهم‌السلام  چیست؟ ایمان و تقوا. ایمان و تقوا که باشد ظلم نخواهد بود، برعکس ایمان که نباشد سر و کله ظلم و ستم پیدا ‏می‌شود.

امام جمعه شهرستان پردیس تأکید کرد: موضوع نفوذ یک بحث مهم و حیاتی است که در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه به آن اشاره شده، موضوعی که گاهی ‏در جامعه از آن غفلت می‌شود.‏

مسیب داوری مدیر کل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی هم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید والامقام دکتر ‏طهرانچی و سایر شهدای اقتدار در جنگ تحمیلی اخیر با تأکید بر توسعه و توازن مدیریت آموزش عالی به تشریح نقش استادان در تمدسازی در جامعه مهدوی پرداخت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب