صفرتاصد تاکتیک‌های کثیف یک سازمان جاسوسی

صفرتاصد تاکتیک‌های کثیف یک سازمان جاسوسی
باتوجه به سیستم راز‌آمیز موساد و سایر سازمان‌های متعدد جامعه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، نباید ظهور و بروز تیم‌های اطلاعاتی موساد در پوشش کانال‌ها و صفحات به ظاهر خبری-تحلیلی، سایت‌های تفسیر سیاسی و... را دور از انتظار دانست.

خبرگزاری آنا- علی رحمانی: وقتی «داوید بن گوریون» نخست‌وزیر تروریست رژیم صهیونیستی، در سال ۱۹۴۹ م طی نامه‌ای محرمانه خطاب به وزارت خارجه این رژیم، حکم تشکیل و تخصیص بودجه محرمانه یک سازمان اطلاعاتی جدید را در قلب اراضی تل آویو صادر کرد، شاید کمتر کسی در میان افکار عمومی آگاه جهان ممکن بود تصور کند که دقیقاً پس از گذشت ۵۳ سال از تشکیل این سازمان جنایتکار، یعنی زمانی که «مئیر داگان» در سال ۲۰۰۲ م سکان هدایت موساد را به دست گرفت، این دستگاه اطلاعاتی بتواند با ورود تدریجی به عرصه جاسوسی سایبری به یکی از بزرگترین سازمان‌های جمع‌آوری کننده اطلاعات محرمانه در جهان تبدیل شود. برای داشتن درک بهتری از این سازمان تروریستی و سایر سازمان‌های رژیم ضدبشری صهیونیستی، به بررسی تکنیک‌های به کار برده شده توسط این خادمان تاریکی برای جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازیم.

ماجرای داگان و ایجاد روزنه ارتباطی با جهان خارج

از زمان بازسازی سرویس اطلاعاتی موساد به دست «ایسر هارل» که در ادبیات اطلاعاتی صهیونیست‌ها به ایسر بزرگ معروف است تا هنگامی که «افراییم هالوی» دوست صمیمی «آریل شارون» نخست‌وزیر سادیستی اسرائیل، هدایت موساد را بر عهده گرفت؛ این سازمان از سنت قرار گرفتن در سایه و ارعاب و تهدید به همراه چاشنی خونین ترور برای جمع آوری اطلاعات و جذب جاسوس در کشور‌های مختلف استفاده می‌کرد.

اما با روی کار آمدن داگان در ساختمان هرزالیا، انقلابی بزرگ در درون این سازمان برپا شد و موساد با تأسیس سایت و بخش ارتباط مردمی توانست جاسوس‌های زیادی را در اقصی نقاط جهان با دادن وعده‌هایی نظیر اعطای پناهندگی و زندگی مرفه، برقراری روابط نامشروع مأموران زن موساد با مقام‌های ثروتمند و عیاش کشور‌های جهان سوم، اعطای تسهیلات درمانی ویژه و... جذب و از آنها برای سرقت اطلاعات حساس امنیتی-نظامی و ترور و ارعاب مخالفان خود استفاده کند.

تعمیق بخش جاسوسی سایبری پس از داگان

پس از به قدرت رسیدن «تامیر پاردو» و جانشینان وی در مرکز فرماندهی موساد، با توجه به تخصص پاردو در حوزه جاسوسی سایبری، فعالیت‌های موساد برای جذب جاسوس از طریق اقداماتی نظیر تولید ویروس‌های متنوع سایبری نظیر استاکس نت، ایجاد صفحات و شبکه‌های فیک مجازی به بهانه آموزش زبان عبری، گردشگری، آشنایی تاریخی-مذهبی با اسرائیل و حمایت از فرقه ضاله بهائیت ادامه یافت. با افتتاح صحفه اسرائیل به فارسی به مدیریت و سردبیری «منشه امیر» (وابسته فرهنگی اسرائیل در رژیم پهلوی) که در ظاهر وابسته به وزارت خارجه بود، اما توسط افسران موساد خط‌دهی می‌شد؛ فعالیت سایبری موساد در فضای مجازی فارسی‌زبان با حمایت از پیج‌های قارچ‌گونه که متأسفانه با سوءاستفاده از گرفتاری‌های معیشتی شهروندان سعی در جذب جوانان داشتند، وارد فاز جدیدی شد.

هارمونی سکس در خدمت آرمان صهیون

براساس رصد‌های میدانی، با اوج گیری درگیری‌ها و آشوب‌های خیابانی در سال ۱۴۰۰ ش، موساد و البته سازمان همزاد و برادر آن آمان با استفاده از یک تاکتیک کثیف و با انتشار گسترده تصاویر پورن و برهنه کارمندان زن خود از ملیت‌های مختلف، از این حربه حیوانی برای جمع آوری اطلاعات در داخل ایران با استفاده از اکانت‌های فیک دختران یهودی بهره بردند تا از این طریق با برهم زدن هر چه بیشتر امنیت روانی جوانان ایرانی جای پایی برای تاکتیک‌های ضد اخلاقی کثیف‌ترین سازمان جاسوسی جهان پیدا کنند؛ بنابراین با از نظر گذراندن این واقعیت‌های وحشتناک از درون سیستم راز‌آمیز موساد و سایر سازمان‌های متعدد جامعه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، نباید ظهور و بروز تیم‌های اطلاعاتی موساد در پوشش کانال‌ها و صفحات به ظاهر خبری-تحلیلی، سایت‌های تفسیر سیاسی و... را دور از انتظار دانست.

 با این همه باید پرسید به راستی راهکار واقعی مقابله با این تاکتیک‌های کثیف جاسوسی در ایران و جهان اسلام چیست؟ به نظر می‌رسد از منظر سواد رسانه‌ای بهترین راهکار برای مقابله با جاسوسی سایبری صهیونیست‌ها اعتماد به صفحات اصیل خبرگزاری‌ها و نهاد‌های مختلف است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب