دانستنیهای علمی/ ۱49؛
آیا همزدن چای باعث سرد شدن آن میشود؟
همزدن چای باعث سرد شدن چای میشود اما این کاهش دما قابلتوجه نیست.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یک قاشق فلزی در یک فنجان چای به عنوان رادیاتور عمل کرده و گرما را به هوا منتقل میکند. وقتی قاشق راحرکت میدهید، مایعات گرمتر از وسط فنجان به لبهها میآید و زودتر خنک میشود. بنابراین همزدن مایعات داغ به سریعتر خنکشدن آنها کمک میکند.
با این حال آزمایشها نشان میدهد که همزدن یک فنجان حاوی مایعات داغ به مدت ۱۰ دقیقه در مقایسه با همنزدن آن، تنها باعث دو درجه سانتیگراد کاهش دما میشود. بدینترتیب همزدن مایعات داغ باعث کاهش دما میشود اما این کاهش دما به اندازهای نیست که ارزش همزدن را داشته باشد. بهترین راه برای کاهش دمای چای افزودن مقداری آب سرد یا شیر به آن است.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
دانستنیهای علمی/ ۱50؛
آیا خاصیت مغناطیسی آهنربا از بین میرود؟
دانستنیهای علمی/148؛
تفاوت عصبی میان بیهوشی و خواب چیست؟
با تلاش مهندسان صورت گرفت؛
ارتقای توانایی روباتها برای یافتن اشیای پنهان با استفاده از امواج رادیویی
دانستنیهای علمی/ 151؛
چرا در خواب تکان میخوریم؟
ارسال نظر