14:45 08 / 11 /1396

موزهای خارق العاده ژاپنی را با پوست بخورید

محققان ژاپنی با تقلید از روش رشد گیاهان در عصریخی نوعی موز پرورش دادند که پوست آن نیز قابل خوردن است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان ژاپنی نوعی موز تولید کرده‌اند که می‌توان آن را با پوست خورد. این موز «Mongee» نام گرفته است که در زبان ژاپنی به معنای خارق‌العاده است. محققان در مزرعه D&T این موز را با روش جالبی تولید کرده‌اند.


برای این منظور آنان موز را روی درخت و در دمای زیر صفر پرورش دادند، در مرحله بعد گیاه را در مجاورت گرما قرار دادند و دوباره آن را در خاک کاشتند. این روش در حقیقت تقلیدی از فرایند رشد گیاهان در عصر یخی است.


همچنین فرایند سرمایش سبب می شود گیاه موز زودتر از حدمعمول بالغ شود. به طور معمول دو سال طول می کشد تا درخت موز قد بکشد اما با این فرایند گیاه چهار ماهه قد می‌کشد. این میوه در ژاپن بسیار محبوب شده است.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب