برگزاری بیستوسومین دوره مسابقات ملی بتن در شهریور ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری آنا،شهاب خاقانی، مدیرکل هدایت و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد:
انجمن بتن ایران، بیستوسومین دوره مسابقات ملی بتن را با نام و یاد استاد فقید، دکتر مرتضی زاهدی، و با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، انجمن علمی بتن ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران، شرکت لیکا و شرکت آزمونساز مبنا برگزار میکند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران پزشکی افزود:
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نقشی کلیدی و راهبردی در طراحی، هدایت و پشتیبانی علمی این رویداد ملی ایفا میکند. این باشگاه با همکاری انجمن بتن ایران و انجمنهای علمی دانشجویی، زمینه تعامل علمی و انتقال تجربه میان دانشجویان، پژوهشگران و صنعت را فراهم کرده و بر تقویت رویکرد «حل مسئله» در صنعت بتن تأکید دارد.
وی ادامه داد:
دانشگاه آزاد اسلامی با بهرهگیری از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی خود، حمایت آکادمیک، جذب اساتید و پژوهشگران متخصص، راهنمایی علمی تیمهای دانشجویی و داوری تخصصی مسابقات را در دستور کار قرار داده است. هدف از این همکاری، ارتقای دانش فنی دانشجویان، توسعه مهارتهای کاربردی، تشویق به اجرای پروژههای عملی و افزایش مشارکت انجمنهای علمی و دانشجویان علاقهمند از سراسر کشور است تا بتوانند در مسیر حل مسائل صنعت و توسعه پایدار کشور نقشآفرین باشند.
خاقانی با اشاره به جزئیات این رویداد، تشریح کرد:
بیستوسومین دوره مسابقات ملی بتن در هشت گرایش طراحی شده است که چهار گرایش آن بهصورت حضوری و دومرحلهای برگزار میشود. تیمهای شرکتکننده در این گرایشها باید روز ۶ شهریور ۱۴۰۴ در محل کارخانه لیکا واقع در مامونیه ساوه، به همراه مصالح موردنیاز حاضر شده، نمونههای خود را بسازند و به دبیرخانه مسابقات تحویل دهند. پس از ۲۸ روز نگهداری در شرایط قرنطینه، آزمایش شکست نمونهها در تاریخ ۷ مهرماه ۱۴۰۴ در دانشگاه علم و صنعت ایران انجام خواهد شد.
وی افزود:
چهار گرایش دیگر این دوره از مسابقات بهصورت غیرحضوری (تکمرحلهای) برگزار میشود. در این گرایشها، تیمها نمونههای خود را از پیش آماده کرده و روز ۶ مهرماه ۱۴۰۴ به دانشگاه علم و صنعت ایران تحویل میدهند تا در روز آزمون شکست (۷ مهرماه)، با حضور نمایندگان تیمها مورد آزمایش قرار گیرد.
مدیرکل هدایت و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، گرایشهای دومرحلهای مسابقات را شامل «ساخت تیر خمشی مسلح»، «ساخت بتن توانمند اقتصادی»، «ساخت سازه محافظ تخممرغ (EPD)» و «بتن سبک دانشجویی با مقاومت و چگالی هدفمند» اعلام کرد. همچنین، گرایشهای تکمرحلهای (غیرحضوری) شامل «تهیه نرمافزار»، «کفپوش بتنی»، «بتن هدفمند» و «مکعب بتنی با بیشترین بهرهوری» خواهد بود.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانند به وبسایتهای https://www.concreteday.ir و https://ici.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/