دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک صادرات، آکادمی بانکداری هوشمند راه‌اندازی کردند

دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک صادرات، آکادمی بانکداری هوشمند راه‌اندازی کردند
آکادمی بانکداری هوشمند با همکاری مشترک بانک صادرات ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان رکن آموزشی زیست‌بوم بانکداری هوشمند و همچنین تعریف و اجرای فعالیت‌های نوآوری و تحقیقات خدمات بانکداری نوین راه‌اندازی شد.

به گزارش آنا، 

آیین افتتاح آکادمی بانکداری هوشمند با حضور دکتر عباس سروش سرپرست دانشگاه، دکتر محسن سیفی به عنوان مدیرعامل بانک صادرات ایران و سایر مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک صادرات برگزار شد.

این آکادمی پس از یکسال بررسی و برقراری تعامل سازنده، با هدف ارائه آموزش‌های مهارت‌محور و تخصصی به کارکنان شبکه بانکی و دانشجویان نخبه، تلاش دارد دانش فنی مورد نیاز برای حل چالش‌های صنعت بانکداری را با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، از جمله هوش مصنوعی، فراهم آورد. در همین راستا اداره کل هوشمندسازی و نوآوری بانک صادرات ایران با دانشکده مدیریت، علم و فناوری به عنوان رابط اصلی این اقدام، ابراز تمایل کردند تا این حرکت مقدمه‌ای برای سایر همکاری‌ها از جمله تجهیز و راه‌اندازی ساختمان جدید دانشکده مدیریت، برگزاری رویداد‌های علمی و فناورانه و همچنین حمایت از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی باشد.

این حرکت مقدمه‌ای برای همکاری سایر دانشکده‌های دانشگاه از جمله دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی صنایع نیز خواهد بود. از جمله مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت این نهاد شامل مجموعه‌ای از فین‌تک (فناوری‌های مالی) با کاربرد در حوزه بانکداری و خدمات مالی می‌شود که از آن جمله می‌توان به فناوری‌های نوظهوری مانند فناوری هوش مصنوعی در بانکداری، فناوری‌های پرداخت و فناوری رمزارز‌ها و بلاک‌چین اشاره کرد.

ایجاد یک استارتاپ استودیو تخصصی در حوزه بانکداری به منظور استفاده از ظرفیت تیم‌های استارتاپی دانشگاه نیز از دیگر برنامه‌های کلیدی آکادمی بانکداری هوشمند عنوان شده است.

آمادگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای کمک به مدرن کردن سیستم بانکی کشور

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر از آمادگی این دانشگاه برای کمک به مدرن کردن سیستم بانکی کشور خبر داد و گفت: می‌توان از ظرفیت دانشکده‌های مختلف دانشگاه برای کمک به مدرن کردن دانشگاه استفاده کرد.

عباس سروش در آیین افتتاح آکادمی بانکداری هوشمند در این دانشگاه، به مقایسه سیستم بانکداری در ایران با کشور‌های پیشرفته پرداخت و اظهار کرد: حقیقتاً سیستم بانکداری ایران سیستم نسبتاً پیشرفته‌ای است و بنده به مسئولان بانکی کشور تبریک می‌گویم. در واقع باتوجه به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره در ارتباط جامعه و صنعت پیش قدم بوده، طبیعی است از ایجاد تحول در سیستم بانک استقبال کند.

وی در ادامه تصریح کرد: حاصل اقدامات دانشگاه صنعتی امیرکبیر این است که نتایج اقدامات و عملکرد خود را به جامعه منتقل کند. اگر چه این اقدامات در قالب‌های دیگری نظیر انتشار مقالات و پژوهش‌ها در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دانشکده‌های مختلف دانشگاه می‌توانند در زمینه‌های مختلف بانکداری کمک‌هایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده‌های متعددی داریم که در زمینه بانکداری فعالیت می‌کنند و می‌توانند خدمات خوبی به این حوزه ارائه دهند. بر این اساس ما این توانمندی را داریم که در این زمینه اقداماتی را انجام دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب