در گفت‌وگو با آنا

احمدی سنگر: دشمن، شهید طهرانچی را بهتر از ما می‌شناخت

احمدی سنگر: دشمن، شهید طهرانچی را بهتر از ما می‌شناخت
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که دکتر طهرانچی در قید حیات بود خیلی‌ها ایشان را نمی‌شناختند، ولی دشمن شناخت و دست به این جنایت زد.

محمدرضا احمدی سنگر عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه با شهید طهرانچی از نزدیک ارتباط داشتم تصریح کرد: شهید طهرانچی انسانی بسیار وارسته، بسیار خداترس و بسیار انسان کامل و دلسوزی بود.

وی افزود: ایشان برای کمک به دانشگاه آزاد که یک بعد قضیه بود شب و روز نمی‌شناخت. برای توسعه دانشگاه، برای نوآوری در دانشگاه آزاد، برای ایجاد اشتغال جوانان، برای رفع دغدغه‌های مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال جوانان و در خصوص ازدواج جوانان بسیار تلاش می‌کرد. یعنی هر کاری که از دستش برای توسعه کشور چه در حوزه هسته‌ای چه در حوزه فناوری چه در حوزه اتحاد و انسجام مردم برای پیشرفت کشور و جامعه و ارتباطش با کشور‌های مختلف برمی آمد انجام می‌داد و شب و روز نمی‌شناخت.

احمدی سنگر ادامه داد: واقعا من شاهد بودم آقای دکتر طهرانچی از استراحت و از خواب و از غذا و از همه چیز خودش می‌زد تا خدمت بیشتری به این جامعه و به این مردم ارائه بدهد و به مردم، به دانشگاه، به علم و به توسعه کشور کمک بکند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا دشمنان تصمیم به حذف وی گرفتند، خاطرنشان کرد:، چون دشمنان متاسفانه همیشه بهترین‌های ما را، خوبان ما را و دانشمندان ما را بهتر از ما رصد می‌کنند و بهتر از ما می‌شناسند دست به این جنایت زدند. شاید زمانی که شهید طهرانچی در قید حیات بود خیلی‌ها ایشان را نمی‌شناختند، خیلی‌ها نمی‌دانستند ایشان چه کمک‌های شایسته و ارزنده‌ای برای کشور ارائه می‌دهد ولی دشمن شناخت.

 وی گفت: دشمن سال‌های سال تهدید کرده بودند که ایشان را شهید می‌کند ایشان هم می‌دانست که روزی با شهادت از بین ما خواهد رفت ولی یک لحظه هم دریغ نمی‌کرد که به این کشور و جامعه خدمت بکند.

احمدی سنگر در پاسخ به این پرسش که چرا دشمنان با امنیت مردم کنار نمی‌آیند تصریح کرد: این خباثت و رذلی و پستی آمریکا و این سگ هار منطقه، آن نیروی نیابتی آمریکا در منطقه یعنی اسرائیل غاصب، شاید بهتر باشد به جای رژیم صهیونیستی بگوییم پادگان نظامی که باعث شده نتوانند آسایش مردم را ببیند به طوری که نمی‌خواهند ببینند دیگر کشور‌ها ارتقا و پیشرفت بکنند به همین دلیل دانشمندانی مثل شهید مثل شهید طهرانچی، عباسی و خیلی از دانشمندان دیگر را به شهادت می‌رسانند.

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ادامه داد: مگر فرماندهان ما مثل سردار رشید باقری، سردار حجازی، سردار سلامی و این همه سردارانی که به شهادت رسیدند چه کاری کرده بودند؟ هرگز ما از اول انقلاب تا الان آغازکننده جنگ نبودیم و الان هم ما شروع کننده جنگ نبودیم، اما این پاسخی که کوبنده، شکننده، بیچاره کننده و نابودکننده به اسرائیل دادیم دفاع بحق از خودمان بود. طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل ما حق داریم در برابر کسانی که به ما حمله می‌کنند از خودمان دفاع بکنیم.

وی با بیان اینکه ما به دشمنان اعلام می‌کنیم که هزاران هزار شهید طهرانچی داریم تصریح کرد: آنها که شهید شدند به آرزوی خودشان رسیدند. آرزوی هر کسی است که به این درجه از کمال و به این درجه از شهادت برسند ولی ما با از دست دادن شهید طهرانچی خسران کردیم.  

این نماینده مجلس افزود: مگر وقتی شهید حاج قاسم سلیمانی یا شهید فخری زاده را از دست دادیم انرژی هسته‌ایمان متوقف شد؟ مگر موشک‌های ما متوقف شد؟ بلکه با شدت و حدت بیشتری با کینه توزی بیشتری نسبت به دشمنان این مردم و این مرز و بوم ادامه یافت. در واقع جوانان و دانشمندان ما وارد عرصه شدند و قوی‌تر و محکم‌تر راه آنها را ادامه دادند.

احمدی سنگر درباره تعامل کمیسیون آموزش مجلس با شهید طهرانچی نیز گفت: تعامل کمیسیون آموزش با رئیس شهید دانشگاه آزاد بسیار خوب بود. در خود کمیسیون جلساتی که با شهید برگزار می‌کردیم یا در محل دانشگاه آزاد جلساتی داشتیم اتحاد خیلی خوبی بینمان برقرار بود. با رفتن ایشان یک خسران بزرگی هم برای کمیسیون هم برای جامعه ایران اتفاق افتاد. ان شاءلله که با دعای خیر شهید طهرانچی همچنان روز به روز ارتقا و پیشرفت علمی کشور را شاهد باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر شما مشاور رئیس فعلی دانشگاه آزاد باشید چه توصیه‌ای برای پیشرفت و ارتقای بیشتر دانشگاه می‌کنید، گفت: دانشگاه آزاد روسای مختلفی را به خودش دید. من به جرات می‌توانم بگویم در هیچ برهه‌ای انسجام و وحدت و یکپارچگی دانشگاه آزاد مثل زمان دکتر طهرانچی نبود. سالم سازی محیط هیچ زمانی مثل این زمان نبود. خروجی دانشگاه آزاد اسلامی مثل اشتغال، ازدواج و مواردی از این دست هیچ زمانی به این شکل نبود.  کار بسیار خوبی که دکتر طهرانچی انجام داد آشتی بین علم و صنعت بود مثل دعوت از صنعتگران. یعنی با جلساتی که در دانشگاه می‌گذاشت، نمایشگاه‌هایی که برگزار می‌کرد و کارگروه‌هایی که تشکیل می‌داد برای ادامه پیشرفت کشور و صنایع که علمی انجام بشود به این امر کمک می‌کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: من شاهد بودم که وارد دانشگاه‌ها می‌شد و از قبل با دانشجویان قرارداد می‌بست و آنها را بورسیه می‌کرد که بعد از فارغ التحصیلی وارد صنعت بشوند و به صنعت کمک بکنند. این یعنی ایجاد امید برای آینده و برای جوانان؛ لذا اگر واقعاً من مشاور رئیس جدید دانشگاه آزاد باشم حتماً این رویه که ایشان داشت را محکم و با انرژی و صلابت بیشتری ادامه می‌دادم و پیگیری می‌کردم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب