تدوین بودجه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی؛ آغاز پیشدفاع استانی با تمرکز بر درآمدهای غیرشهریهای

به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه برگزاری جلسات تعیین بودجه امسال خود قرار دارد؛ هر ساله این جلسات به صورت حضوری همزمان با پایان سال تحصیلی و آغاز فصل تابستان آغاز میشود و تصمیم نهایی در مورد بودجه در شهریور همان سال اعلام خواهد شد.
بخشنامه بودجه سال مالی ۱۴۰۳ که به سیاستها و چارچوبهای کلی بودجه دانشگاه پرداخته، در تاریخ ۲۱ خرداد ماه گذشته ابلاغ شد؛ جالب آنکه این ابلاغ در آخرین روز کاری پیش از شهادت دکتر طهرانچی، رئیس فقید و عزیز دانشگاه صورت گرفت. بلافاصله پس از ابلاغ این بخشنامه، فرآیند بودجهریزی با آغاز از سطح واحدهای دانشگاهی شروع شد که این مرحله حدود دو هفته به طول انجامید و سپس مرحله بررسی و تصویب بودجه در سطح استانها آغاز گردید که انتظار میرفت چهار تا پنج روز به طول انجامد.
محسن امینی، مدیر کل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی، اعلام کرد که جدول زمانبندی پیشدفاع بودجه استانی ابلاغ شده و طبق برنامه ریزیها از امروز (سه شنبه، ۱۷ تیر) فرآیند پیشدفاع استانی بودجهها آغاز شده است.
هدف دانشگاه آزاد اسلامی این است که بودجه ۳۱ استان به اضافه سه واحد ویژه دانشگاهی، پس از مرحله پیشدفاع، در هیئت امنای استانی به تصویب برسد. پس از این مرحله، بودجه نهایی دانشگاه از طریق تلفیق بودجه واحدهای استانی و سازمان مرکزی تا پایان مرداد آماده و برای تصویب نهایی به هیئت امنای مرکزی دانشگاه ارسال خواهد شد.
تمرکز بر درآمدهای غیرشهریهای
امینی همچنین به روند درآمدها و هدفگذاریهای مالی دانشگاه اشاره کرد و گفت که سال گذشته هدفگذاری برای تأمین درآمدهای غیرشهریهای حدود ۲۱ درصد از درآمدهای کل دانشگاه بود که حتی بیشتر از آن تحقق یافت. هدفگذاری این رقم در دوره کنونی بر اساس سند تحول به ۲۹ درصد تغییر یافته و برای سال مالی آینده، دستیابی به عدد ۴۰ درصد در نظر گرفته شده است.
وی به تنوع منابع اصلی درآمدهای غیرشهریهای دانشگاه پرداخت و به بیان مثالهایی از این درآمدها پرداخت؛ از جمله خدمات دانشجویی همچون خوابگاه، سلف سرویس و امکانات رفاهی، همچنین حوزه دانشبنیان و فناوری شامل درآمدهای مرتبط با فعالیتهای فناورانه، ارائه خدمات آزمایشگاهی و استفاده بهینه از زیرساختهای دانشگاه. امینی همچنین به درآمدهای مرتبط با حوزه سلامت، برگزاری دورههای آموزشی و سایر درآمدها از بخشهای مختلف اشاره کرد و تأکید کرد که دانشگاه همچنین در شرکتهای زیادی سرمایهگذاری کرده که هر یک بسته به میزان سهامداری مدیریت خاص خود را دارند و درآمدهای قابل توجهی از بیمارستانها، مدارس و مراکز آموزشی وابسته به دانشگاه برخوردار است.
جلسات پیشدفاع بودجههای استانی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی
صبح امروز (سهشنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) جلسات پیشدفاع بودجههای استانی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی این دانشگاه آغاز شد و این جلسات تا ۲۸ تیر ادامه خواهد داشت.
در روز اول این جلسات، بودجه استانهای البرز و مرکزی با ریاست همایون (معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد) و استانهای زنجان و قزوین با ریاست جهانبین (معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد) مورد بررسی قرار گرفت.
صبح امروز (سهشنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) جلسات پیشدفاع بودجههای استانی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی این دانشگاه آغاز شد و تا ۲۸ تیر ادامه خواهد داشت. در اولین روز این جلسات، استانهای البرز و مرکزی با ریاست همایون (معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد) و استانهای زنجان و قزوین با ریاست جهانبین (معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد) به صورت حضوری مورد بررسی قرار گرفتند.
برنامه جلسات برای روزهای آتی به شرح زیر است:
۱۸ تیر: استانهای اصفهان، واحد مستقل نجفآباد با ریاست علی اکبری و استانهای کردستان و کرمانشاه با ریاست قربانی گلشنآبادی.
۱۹ تیر: استانهای گیلان و گلستان با ریاست دکتر نادی و استان سمنان با ریاست دکتر همایون.
۲۱ تیر: استانهای خراسان رضوی و شمالی با ریاست سروری مجد و استان یزد با ریاست علی اکبری.
۲۲ تیر: استانهای خوزستان و بوشهر با ریاست مشکینی و استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد با ریاست علی اکبری.
۲۳ تیر: استانهای آذربایجان شرقی و غربی با ریاست جهانبین و استانهای مازندران نادی و چهارمحال بختیاری با ریاست علی اکبری.
۲۴ تیر: استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با ریاست سروری مجد و استانهای همدان و لرستان_ایلام با ریاست قربانی گلشنآباد.
۲۵ تیر: استان هرمزگان با ریاست مشکینی و استان کرمان با ریاست سروری مجد؛ همچنین استان قم با ریاست همایون و استان اردبیل با ریاست جهانبین.
۲۶ تیر: استان تهران با ریاست رنجبر (سرپرست دانشگاه).
۲۸ تیر: با حضور رنجبر (سرپرست دانشگاه آزاد) در حوزه علوم تحقیقات و حوزه الکترونیکی، سهم هریک برنامهریزی خواهد شد.
با توجه به اهمیت تخصیص منابع مالی، فرایند نهاییسازی بودجه دانشگاه با حساسیت و توجه به نیازهای دانشگاهی و استانی به انجام خواهد رسید.
انتهای پیام/