«روزحسین» همزمان با عاشورای حسینی، به چاپ هفتم رسید

«روزحسین» همزمان با عاشورای حسینی، به چاپ هفتم رسید
کتاب «روز حسین» به قلم غلامرضا حیدری ابهری، مزین به آثار نقاشی از عبدالحمید قدیریان، به همت انتشارات کتاب جمکران به چاپ هفتم رسید.

به گزارش خبرگزاری آنا، این کتاب که در واقع در پی پاسخ به پرسش‌های عاشورایی نوجوانان است به صورت سوال و جواب‌های کوتاه حرکت امام از مدینه به سمت مکه و همه وقایعی را که برای امام پیش آمده بازگو می‌کند. سوال‌های کتاب قدم به قدم نوجوان را به منظومه فکری اباعبدالله نزدیک می‌کند، از طرفی همه جواب‌ها به زبانی ساده وهمه فهم نوشته شده تا مخاطب سردرگم نشود و نیاز به بازبینی منابع دیگر نداشته باشد. سوال‌هایی از قبیل اینکه «چرا یزید می‌خواست از امام حسین بیعت بگیرد؟» مخاطب را در همان مسیری قرار می‌دهد که شیعیان سال ۶۱ هجری قرار داشتند. آنها هم از خودشان می‌پرسیدند چرا امام تقیه نکرد؟ چرا زن و فرزند و اهل بیت خودش را در این مسیر دشوار با خودش همراه کرد؟ همه اینها سوالاتی است که حتی شاید خود بزرگتر‌ها گاهی پاسخش را فراموش کنند و «روزحسین» با یک یادآوری کوتاه و جامع، بینش درستی به مخاطبش و همه ما می‌دهد.

نقاشی‌های عبدالحمید قدیریان، بر وجهه روحانی و اثرگذاری کتاب افزوده و پیوندی که نوجوان با امامش برقرار می‌کند با این نقاشی‌ها حال و هوای بهتری می‌گیرد.

«روزحسین» دانشنامه کوچکی برای نوجوان‌هاست که اولین گفتنی‌های عاشورا را برای بچه‌ها بازگو می‌کند. بچه‌ها اگر شور وشعور حسینی را همزمان دریافت کنند هیات‌ها پر می‌شود از نوجوانانی که یاحسینشان از ته دل است.

غلامرضا حیدری ابهری یکی از پرکارترین نویسنده‌های حوزه پروهشی کودک و نوجوان است که با تحقیق و تفحصی عمیق، آثار خوبی را به فضای کتابخوانی کودک و نوجوان افزوده است. مشخصه کتاب‌های ابهری این است که زیربنای اعتقادات بچه‌ها را محکم می‌کنند و ریشه‌های قوی‌تر از دین در ذهنش پدید می‌آورند.

چاپ هفتم کتاب «روز حسین» در روز‌های اخیر به همت انتشارات کتاب جمکران در ۱۷۶ صفحه تمام رنگی و با قیمت ۲۳۰ هزارتومان روانه بازار نشر شده است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

با توجه به اینکه اهل کوفه آدم‌های بی‌وفایی بودند، چرا امام حسین (ع) دعوت آنها را پذیرفت؟

تعداد دوستداران اهل‌بیت در کوفه از جا‌های دیگر خیلی بیشتر بود. به همین دلیل امام حسین (ع) برای مبارزه با یزید، باید به جایی می‌رفت که طرفداران بیشتری داشته باشد. ضمنا، ً هزاران نفر از کوفیان برای حضرت سیدالشهداء (ع) نامه نوشته بودند که برای کمک به آن بزرگوار کاملا آماده‌اند. بنابراین، احتمال موفقیت امام حسین (ع) در کوفه بیش از مناطق دیگر بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب