کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی تولید شد
کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانشبنیان تولید شد.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانشبنیان تولید شد.
یکی از پارامترهای مهم در تولید و توزیع گوشت، جلوگیری از فساد و آلودگیهای مرتبط با آن است. از این رو استفاده از ظروف ضدباکتری در این محصولات به صورت روزافزون در حال رشد است.
این کیسههای پلاستیکی با حمایت ستاد نانو تولیدشده و در ظروف خانگی، ظروف غذاخوری، کیسههای بیمارستانی و زباله کاربرد دارد.
شرکت بسپار پیشرفته شریف در زمینه تولید کیسههای هوشمند، بستهبندی و توزیع گوشت قرمز و سفید فعالیت میکند.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
نعیمی درگفتگو با آنا مطرح کرد:
راهاندازی کسب و کارهای نوین از طریق استارتآپها
به همت محققان صورت گرفت؛
رسوخ نانو در تولید پنجرههای عایق
توسط شرکت دانشبنیان محقق شد؛
استفاده از نانوساختارها در تصفیه پساب خاکستری
ارسال نظر