افزایش فرودگاه‌های اعزام زائران حج از ۱۹ به ۲۳ فرودگاه در سال جاری

افزایش فرودگاه‌های اعزام زائران حج از ۱۹ به ۲۳ فرودگاه در سال جاری
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت:در عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۴، با هماهنگی میان سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و سایر نهادهای مرتبط، تعداد فرودگاه‌های فعال در اعزام زائران از ۱۹ به ۲۳ فرودگاه افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید چلندری در مراسم تقدیر از خادمان حج تمتع با اشاره به همدلی ارکان مختلف اجرایی کشور برای برگزاری هرچه بهتر عملیات حج امسال گفت: اعزام زائران در چنین حجم گسترده‌ای در مدت زمان کوتاه، بدون همکاری، تعاون و هماهنگی میان همه دستگاه‌ها ممکن نبود.

وی افزود: همان‌طور که نماینده محترم ولی‌فقیه و آقای دکتر رضایی اشاره کردند، امسال با وجود چالش کمبود ناوگان، عملیات حج با موفقیت برگزار شد. این مهم با حمایت شخص وزیر راه و شهرسازی و تدبیر دولت محقق شد.

وی با اشاره به بحران جدی کمبود ناوگان هوایی اظهار داشت: نگرانی بزرگی وجود داشت که با اضافه شدن دو فروند هواپیمای ایرباس A۳۳۰، در بدترین زمان ممکن، برطرف شد. این اقدام نتیجه پیگیری‌های آقای دکتر فرزانه و موافقت دولت محترم و شخص رئیس‌جمهور بود که دغدغه بزرگی را از دوش صنعت هوانوردی برداشت.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تأکید کرد: این هواپیما‌ها در حالی به ناوگان اضافه شدند که قرار نبود پرواز‌های داخلی و خارجی کاهش یابد. این در حالی بود که مردم نیز برای پروازهایشان برنامه‌ریزی کرده بودند، اما با تدبیر و هماهنگی، بدون لطمه به برنامه‌های مردم، پرواز‌های حج انجام شد.

وی در ادامه تصریح کرد: امسال اعزام حجاج از ۲۳ فرودگاه انجام شد، در حالی که سال گذشته این تعداد ۱۹ یا ۲۱ فرودگاه بود. این ارتقا نتیجه تلاش شبانه‌روزی استانداران، سازمان حج و زیارت، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها بود.

چلندری با اشاره به تجربه بیش از ۲۰ عملیات حج، بیان کرد: مدیران فرودگاه‌های کشور به‌خوبی می‌دانند که خدمات به زائران چقدر اهمیت دارد. بسیاری از زائران ممکن است برای اولین یا آخرین بار به این سفر معنوی بروند و وظیفه داریم طوری عمل کنیم که لبخند بر لبانشان بنشیند.

وی افزود: کوتاهی در خدمت‌رسانی، از نظر ما مسئولیت شرعی و انسانی دارد؛ بنابراین همه مدیران فرودگاه‌ها تلاش کردند بهترین امکانات را فراهم کنند؛ فرودگاه‌هایی مثل زاهدان، مشهد، کرمان، اصفهان، شیراز، مازندران و شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ترمینال‌های اختصاصی برای زائران در نظر گرفتند.

وی با اشاره به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: از سال ۱۴۰۱ با حمایت مسئولان وقت و ادامه حمایت‌های خانم صادق، ترمینالی ۵۴ متری برای پرواز‌های زیارتی آماده شد که خدمات را به بهترین نحو ممکن ارائه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: امسال حدود ۸۰ درصد پرواز‌های حج تمتع از شهر فرودگاهی امام انجام شد و پرواز‌های عتبات به صفر رسیده است. شاید این مسئله در ظاهر خوشایند نباشد، اما صنعت هوانوردی تمام توان خود را در راه خدمت به زائران به‌کار گرفته است.

چلندری ادامه داد: آنچه در کشور ما رخ می‌دهد در هیچ جای دنیا دیده نمی‌شود. فرمانده سپاه، پلیس فرودگاه و دیگر مسئولان نظامی شخصاً در فرودگاه حضور یافته و از زائران استقبال می‌کنند. این خدمت صادقانه و با اخلاص تنها در جمهوری اسلامی ایران ممکن است.

وی در پایان ضمن تشکر از همه دستگاه‌های درگیر از جمله دادستانی، وزارت بهداشت، قرنطینه، وزارت اطلاعات، سازمان هواشناسی، پلیس و شرکت‌های هواپیمایی گفت: نگاه صنعت هوانوردی به پرواز‌های زیارتی، نگاهی عمیق، معنوی و مسئولانه است، چون این پرواز‌ها حامل عزیزترین بندگان خدا هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب