در این نشست بودجه سال مالی 1405-1404 این استان مطرح و پس از بررسی به تصویب اعضای حاضر در جلسه رسید.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای فرهنگی و سازمانی، به نقش بیبدیل شهید دکتر طهرانچی در ارتقاء تعاملات علمی، قرآنی و مدیریتی در دانشگاه اشاره و تاکید کرد: ایشان تنها یک دانشمند هستهای نبودند و جنبههای عمیق قرآنپژوهی و اهلبیتپژوهی شهید دکتر طهرانچی، گاهی از جنبههای علمی و فناوری ایشان نیز برجستهتر جلوه میکرد.
وی با بیان اینکه پیگیریهای مستمر این چهره تحولخواه، راهی روشن برای آینده دانشگاه آزاد اسلامی رقم زده است، افزود: نباید تنها به جنبه علم هستهای شهید طهرانچی بسنده کرد، زیرا وی علاوه بر سرآمدی در علوم و فناوری، سرآمدی در ایدههای نوین آموزشی، در حوزههای قرآنپژوهی، اهلبیتشناسی، ادعیه و مباحث امامت و ولایت، فردی شاخص و دستاوردهای قابل توجهی داشتند.
علیاکبری با اشارهای جدی به دغدغههای ارتباطی و گردش اطلاعات میان دانشگاه و اعضای هیئت امنا، یادآور شد: اصرار همیشگی ایشان بر تبادل مستمر اطلاعات میان بدنه دانشگاه و هیات امنا، نشان از ایمان عمیق به اصلاح ساختار دانشگاهی و ارتقاء پاسخگویی در مدیریت بود. لذا آخرین تذکر جدی شهید دکتر طهرانچی تاکید بر ارتباطات میان دانشگاهها و هیئت امنا برای یک تعامل فعال و جریانساز بود.
وی همچنین به طرحهایی چون تأسیس ساختارهای دانشگاهی با محوریت ولایت و مهدویت اشاره کرد و گفت: امید داریم که جنبههای اهلبیتی این شخصیت بزرگ در دانشگاه مورد مداقه قرار گرفته و با قوت توسط جانشینان و تیمهای همکار ادامه پیدا کند. این رسالت تنها یک وظیفه و رسالت علمی نیست، بلکه ریشهدار در معرفت اسلامی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان نیز با اشاره به ویژگیهای برجسته شهید دکتر طهرانچی، از او به عنوان چهرهای جامع، تحولخواه و اندیشمند در عرصههای علمی، فرهنگی و مدیریتی یاد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حسن عارضی گفت: اگر شهید چمران الگوی دانشگاهیان دهههای پیشین بود، شهید طهرانچی، امروز میتواند نماد روزآمد الگوی تراز علمی، مدیریتی و فرهنگی باشد.
وی به اهتمام شهید طهرانچی در استفاده از آیات قرآن، نهجالبلاغه و مفاهیم دینی در ارائه دیدگاههای علمی و فناورانه اشاره کرد و افزود: تمایز وی در برداشت و استفاده مفاهیم قرآن و نهجالبلاغه به گونهای بود که در کنگره بینالمللی نهجالبلاغه در اصفهان، سخنرانی ایشان با استناد به حکمت ۱۴۷ امیرالمؤمنین (ع) چنان جذاب، علمی، مستند و در تراز بود که به اذعان محققان نهجالبلاغه پژوه و اساتید حوزوی حاضر در کنگره از متفاوتترین و تأثیرگذارترین سخنرانیهای کنگره بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان در پایان، رضایت مقام معظم رهبری از عملکرد شهید طهرانچی را یکی از رموز عاقبتبخیری وی دانست و تأکید کرد: باید مسیر ایشان را با صلابت ادامه دهیم و اکنون که رهنمودها و اندیشههای نوین او موجب برکشیده شدن دانشگاه آزاد در کشور شده، اجازه ندهیم نگاه تحولی ایشان نیمهکاره رها شود.