دانشگاهیان با روشنگری قرآنی و تاریخی چهره صهیونیسم را افشا کنند

به گزارش خبرنگار آنا، زهرا تحریری نیکصفت استاد فلسفه تعلیم و تربیت در برنامهای با موضوع جهاد روایتگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با تأکید بر نقش مهم دانشگاهیان و اهل علم در نبرد نرم با دشمن، سه حربه اصلی دشمنان اسلام را تحریف، نفوذ و شبههافکنی دانست و اظهار کرد: استادان و نخبگان علمی باید چهره واقعی دشمن را برای جامعه تبیین کرده و با پاسخهای منطقی، شبهات اعتقادی را خنثی کنند.
وی با اشاره به رویکرد تربیتی و مبتنی بر تاریخ تطبیقی، تصریح کرد: دشمن از طریق نفاق و فریب در صدد ایجاد تزلزل در باورها و ایمان مردم است. اگر سربازان جنگ سخت از نظر تربیت جنگ نرم آماده نباشند، حتی مبارزهشان میتواند تبدیل به مانور قدرت و غرور شخصی شود.
نگاه تربیتی به تاریخ یهود و بنیاسرائیل
این استاد دانشگاه با رویکردی تربیتی به بررسی تاریخی بنیاسرائیل و یهود پرداخت و گفت: بیش از یکششم قرآن (حدود هزار آیه) به سرگذشت حضرت موسی (ع)، قوم بنیاسرائیل و یهود اختصاص دارد. خداوند در قرآن از این قوم با دقت سخن گفته نه برای قصهگویی بلکه برای عبرت گرفتن مسلمانان.
تحریری نیکصفت با اشاره به سیر تاریخی یهودیان از مهاجرت حضرت ابراهیم(ع) از بابل به فلسطین، تولد اسحاق و اسماعیل و ماجرای قوم بنیاسرائیل در مصر تا رهاییشان توسط حضرت موسی(ع) را تشریح و ادامه داد: قوم بنیاسرائیل با وجود مشاهده معجزات الهی از همراهی با پیامبرشان سر باز زدند و به واسطه نافرمانی، چهل سال در بیابان سرگردان شدند.
شناخت دشمن از دریچه قرآن و سنت الهی
وی عنوان کرد: قرآن کتاب هدایت است نه قصهگویی. بیان ریز اتفاقات درباره یهود، دعوتی بوده برای یک دشمن تاریخی که امروز نیز در قالب صهیونیسم، خصومت خود را ادامه میدهد. خداوند در قرآن تأکید کرده که اگر مسلمین نیز همان مسیر باطل را بروند، همان سرنوشت در انتظارشان خواهد بود. این سنت الهی است؛ قوانینی فراتر از طبیعت که بر اساس آن هستی و سرنوشت انسانها رقم میخورد.
ویژگیهای ثابت صهیونیسم در طول تاریخ
به گفته این استاد، ویژگیهایی نظیر نژادپرستی، جاهطلبی، قدرتطلبی، تحریف دین، آزار پیامبران و نقض عهد، از جمله خصوصیات ثابت یهودیان منحرف در طول تاریخ بوده است.
تحریری نیکصفت افزود: قوم یهود حضرت داوود و حضرت سلیمان را انکار کردند، آنها را پادشاه خواندند، نه پیامبر. بعد از سلیمان سیر نزولی آنها آغاز شد تا اینکه بختالنصر پادشاه بابل به بیتالمقدس حمله کرد و آنجا را ویران ساخت. سپس کوروش پادشاه ایران، یهودیان را از اسارت بابل نجات داد.
وی با اشاره به نفوذ در ادیان دیگر و ایجاد انحراف و نقش پولُس یهودی در تحریف مسیحیت توضیح داد: پولس که اصلاً مسیحی نبود، بعد از حضرت عیسی(ع) آمد و آموزههایی مانند تثلیث را وارد مسیحیت کرد. بدین ترتیب، مسیحیت را یهودیسازی کردند. پس از اطمینان از تسلط بر مسیحیت، علیه روم شوریدند، ولی شکست خوردند و پراکنده شدند.
این استاد فلسفه تعلیم و تربیت با تشریح تحرکات یهودیان در جزیرهالعرب و عصر پیامبر و استقرار یهودیان در یثرب(مدینه امروزی) بیان کرد: بر اساس برخی تحلیلها، یهودیان به یثرب آمدند تا موعود آخرالزمان را یا شناسایی کنند یا قبل از تولد از بین ببرند. آنان احتمال میدادند که پیامبر اسلام از این منطقه ظهور کند. حتی برخی مورخان معتقدند درگذشت عبدالله، پدر پیامبر، توسط عوامل یهود انجام شد.
تحریری نیکصفت اضافه کرد: بعد از تولد پیامبر با انواع حیلههای نرم و سخت، از جمله نفاق، شبههافکنی، نفوذ و تحریکات مختلف در مدینه با اسلام مقابله کردند. با وجود اینکه پیامبر(ص) با آنان از درِ مدارا و تعامل وارد شد، پیماننامه مشترک تنظیم کرد و حتی برای آنها آزادی مذهبی قائل شد، اما آنها عهدشکنی کردند.
وی با اشاره به خیانتهای قبایل یهودی مانند بنیقینقاع، بنینضیر، بنیقریظه و نبرد نهایی در خیبر، گفت: یهودیان با ایجاد تفرقه، توطئهچینی، مسخرهکردن، جاسوسی، و همدستی با دشمنان خارجی، درصدد براندازی اسلام بودند.
صهیونیسم؛ دشمنی پایانناپذیر با چهرهای جهانی
این استاد هشدار داد: صهیونیسم امروز ادامه همان دشمنی تاریخی است. دشمنی آنها نه به خاطر خاک بوده نه به خاطر سلاح. صهیونیسم تا زمانی که جهان اسلام را نابود نکند، آرام نمیگیرد. صلح با آنها صرفاً فرصت برای تجدید قواست. صهیونیسم حتی به متحدان خود نیز رحم نکرده؛ همانگونه که ابتدا با روم علیه حضرت عیسی(ع) متحد شد، سپس علیه روم شورش کرد. امروز هم همین اتفاق درباره آمریکا رخ خواهد داد.
ضرورت آمادگی در جنگ نرم
تحریری نیکصفت تأکید کرد: مسلمانان باید از آیات قرآن و سنتهای الهی درس بگیرند. اگر از مسیر قرآن فاصله بگیریم، همان بلاهایی که بر بنیاسرائیل نازل شد، دامن ما را هم میگیرد. جنگ با صهیونیسم نه پایان یافته؛ بلکه آغاز شده؛ راه غلبه بر آن نیز آمادگی در عرصه جنگ نرم، بصیرت تاریخی، اتحاد، و خنثیسازی شبهات فکری است.
انتهای پیام/