13:52 17 / 04 /1404

«درآمد پایدار بر مبنای فناوری و نوآوری» در بودجه سال جدید مالی دانشگاه آزاد البرز

«درآمد پایدار بر مبنای فناوری و نوآوری» در بودجه سال جدید مالی دانشگاه آزاد البرز
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: پیام بودجه سال جدید مالی این دانشگاه، «درآمد پایدار بر مبنای فناوری و نوآوری» است.

به گزارش خبرنگار آنا، فرآیند بودجه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی طبق روال معمول در سه ماه پایانی هر سال انجام می‌شود؛ بنابراین جلسات پیش‌دفاع بودجه‌های پیشنهادی استانی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ با حضور معاونان دانشگاه، رؤسای استانی دانشگاه، معین‌های استانی، معاونان رؤسا و رئیس دانشکدگان استانی، اعضای «هسته فکری بودجه‌ریزی هدفمند دانشگاه» (هسته سازمانی و استانی) از امروز 17 تیر 1404 تا 28 تیر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

جلسات پیش‌دفاع بودجه همه استان‌ها بسته به شرایط موجود و در هماهنگی با سرپرست دانشگاه تا حد امکان به صورت حضوری برگزار می‌شود. اعضای هسته فکری هر استان به همراه معاونان واحد دانشگاهی مرکز استان و نیز در استان‌های بزرگ حداقل دو نفر از رؤسای واحد‌های مؤثر در بودجه استان در جلسه سازمان مرکزی حضور خواهند داشت. در صورتی که شرایط منجر به برگزاری جلسه مجازی شود، همه اعضای هسته فکری بودجه ریزی استان در یک مکان حاضر شده و از طریق یک IP به صورت مجازی، صوتی- تصویری با جلسه هسته فکری بودجه‌ریزی دانشگاه مستقر در سازمان مرکزی ارتباط خواهند گرفت.

حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز صبح امروز در حاشیه جلسات پیش‌دفاع بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ استان‌های دانشگاه آزاد در سازمان مرکزی این دانشگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: پیام بودجه سال جدید مالی دانشگاه در استان البرز، درآمد پایدار بر مبنای فناوری و نوآوری است.

کلانتری گفت: درآمد دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز (۱۴،۲۹۴،۳۲۶،۹۶۹ هزار ریال) و در مقایسه با درآمد مصوب (۱۳،۲۲۲،۵۴۸،۸۰۶ هزار ریال) ۸ درصد افزایش داشته و نسبت به سال قبل رشد ۶۳،۶۹ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ادامه داد: این استان در بخش شهریه خالص توانسته است ۲۷ درصد بیشتر از شهریه مصوب، درآمد شهریه‌ای جذب کند که در مقایسه با سال قبل ۶۲،۷۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

به گفته وی، هزینه کل دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در بودجه سال جاری (۷،۴۰۴،۰۷۷،۲۴۲ هزار ریال) بوده و در مقایسه با هزینه مصوب (۹،۱۲۷،۷۰۰،۴۸۷ هزار ریال) یعنی حدود ۱۹ درصد کاهش هزینه‌کرد را نشان می‌دهد.

کلانتری اضافه کرد: در بخش هزینه کارکنان از هزینه مصوب (۴٫۳۸۰٫۷۵۹٫۹۳۰ هزار ریال) مبلغ (۵٫۶۴۶٫۱۲۶٫۵۶۶ هزار ریال) محقق شده است که حدود ۸ درصد افزایش هزینه در بودجه مصوب را نشان می‌دهد، این انحراف به دلیل افزایش حقوق در ۵ ماه پایان سال (بر اساس افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ محاسبه و پراخت شده) و برقراری حق اثر بخشی از اسفند ۱۴۰۳ است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز درباره درآمد‌های غیرشهریه‌ای گفت: از جمع درآمد مصوب غیرشهریه‌ای (۴،۷۰۱،۸۷۱،۶۳۴ هزار ریال) درآمد (۳،۴۱۸،۱۲۳،۵۱۸ هزار ریال) تا پایان سال مالی جاری برآورد شده است که تحقق ۷۲،۷ درصد را نشان می‌دهد. این مقدار درآمد غیرشهریه‌ای سهم ۲۴ درصدی از کل درآمد دارد و در مقایسه با سال قبل ۶۶،۷ درصد رشد داشته است.

پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ استان البرز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز درباره پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ این استان اظهار کرد: با پیش‌بینی افزایش ۷،۸۰۰ دانشجو در مقایسه با سال قبل برای سال جدید حدود ۱٬۴۰۰ میلیارد تومان درآمد پیش‌بینی شده است که در مقایسه با سال قبل رشد ۲۹ درصد در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: در بخش درآمد‌های غیرشهریه با توجه به نسبت‌های تعریف شده در سند تحول و تعالی دانشگاه در سال پنجم، هدف گذاری استان این بوده که حدود ۴۰ درصد از درآمد کل دانشگاه سهم درآمد‌های غیرشهریه‌ای باشد؛ بنابراین در حوزه‌های مختلف جذب درآمد‌های غیرشهریه‌ای با برنامه ریزی‌های انجام شده برای سال آتی، درآمد غیرشهریه حدود ۸۳۰ میلیارد ریال پیش بینی شده که در مقایسه با سال قبل رشد ۴۳ درصد داشته و سهم آن از درآمد کل حدود ۳۷ درصد است.

کلانتری با بیان اینکه کل هزینه‌های پیش‌بینی شده شامل کارکنان، پشتیبانی و بخشی در بودجه سال آینده، حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان است که در مقایسه با سال قبل ۷۶ درصد رشد پیش بینی شده است به آنا گفت: البته بخش عمده این افزایش در بودجه‌های بخشی و هزینه‌های مستقل است که در صورت تحقق درآمد‌های غیر شهریه‌ای هزینه خواهد شد.

کلانتری اضافه کرد: شکاف درآمد و هزینه دانشگاه در استان البرز بسیار زیاد است و باید به سمت سرمایه گذاری بیشتر برویم و پیام بودجه استان «درآمد پایدار بر مبنای فناوری و نوآوری» است که با اجرای طرح‌های کلان محقق می‌شود. ازجمله این طرح‌ها ساخت گلخانه تولید بذر هیبرید، اجرای طرح میکرو گرین، استحصال لیتیوم از باتری‌های موبایل، استحصال فلزات گرانبها از برد‌های الکترونیکی، استحصال لیتیوم از آب دریا، تولید چوب‌های فشرده (ClT)، ایجاد ۵ سرای نوآوری جدید، آزمایشگاه پردازش سریع و... است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب