معاون اسبق وزارت صمت:

توسعه اقتصاد در پساجنگ شتاب می‌گیرد/ حضور رهبر انقلاب عملیات روانی صهیونیست‌ها را شکست داد

توسعه اقتصاد در پساجنگ شتاب می‌گیرد  حضور رهبر انقلاب عملیات روانی صهیونیست‌ها را شکست داد
معاون اسبق وزارت صمت با اشاره به حضور حضرت آقا در حسینیه امام خمینی و نقش بر آب شدن تمام محاسبات دشمنان برای تغییر افکار عمومی دنیا به نفع خودشان، گفت: با این دلگرمی، تداوم فعالیت‌های اقتصادی و شکستن بار روانی در حوزه اقتصاد، مؤید آن است که ایران قوی باید در برابر تمام تهدیدات احتمالی، خصوصاً در حوزه اقتصاد و تولید، مقاوم و کارآمد باشد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، پس از ایستادگی ۱۲ روزه ایران در برابر حملات رژیم صهیونیستی و آسیب‌های وارده به این رژیم غاصب از سوی ایران و از همه مهتر در میانه التهاب پساجنگ و نبرد باید ها و نبایدها، رهبر انقلاب با حضوری سنجیده و بی‌واسطه در مراسم عزاداری سید الشهدا علاوه براینکه مردم ایران را به وجد آورد و رژیم صهیونیستی و بازو‌های رسانه‌ای آن را غافلگیر کرد؛ حضوری که نه‌تنها نشانه آرامش و سلامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود، بلکه به نماد شکست عملیات روانی صهیونیست‌ها تبدیل شد. دلگرمی که قطعا گرمای آن نقش مهمی در ادامه فعالیت ها در کشور را رقم زد.

در همین رابطه امیررضا واعظ آشتیانی، معاون اسبق وزیر صمت در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، گفت:کشور مسیر خود را یافته و در حوزه‌های مختلف راه خود را ادامه می‌دهد، هرچند که چالش‌هایی در حوزه اقتصاد وجود دارد. حضور حضرت آقا در شرایط فعلی در حسینیه امام خمینی (رحمةالله علیه) دل‌های دوستداران انقلاب اسلامی و ایران را شاد، و دل‌های دشمنان انقلاب اسلامی ایران را مکدر کرد. این حضور برخلاف تمامی رجزخوانی‌ها و تحلیل‌های نادرست صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در مراسم عزاداری، به اعتقاد من تمام محاسبات آنان را مانند همیشه نقش بر آب کرد و اجازه نداد که آنها بیش از این به‌واسطه رسانه‌های پول‌پرستی که تربیت کرده‌اند، بتوانند افکار عمومی دنیا را به نفع خود تغییر دهند.

مدیر عامل اسبق شرکت شهرک‌های صنعتی ایران، با تحلیل شرایط اقتصادی کشور خاطرنشان کرد:اقتصاد کشور طی چند دهه گذشته متأسفانه درگیر سه مؤلفه بوده است: اول، اقتصاد دولتی؛ دوم، اقتصاد سیاسی و سوم، اقتصاد دستوری. هرگونه گفتمان یا جنگ روانی در حوزه‌های مختلف، از جمله عوامل داخلی که به دنبال منافع بیشتر هستند، تحت تأثیر این سه مؤلفه قرار می‌گیرد و بر حوزه‌هایی نظیر ارز و طلا نیز اثرگذار است. این موضوع همواره موجب نگرانی و چالش در کشور شده است. البته تلاش‌هایی برای مقابله با این چالش‌ها صورت گرفته، اما کافی نبوده است.

همه‌چیز در حوزه اقتصادی در کشور آرام پیش رفت

واعظ آشتیانی ادامه داد:در جنگ ۱۲ روزه اخیر، برخلاف اسرائیل، همه‌چیز در حوزه اقتصادی در کشور آرام پیش رفت. این تجربه به‌خوبی نشان داد که از دوران دفاع مقدس به بعد، تجربیاتی اندوخته‌ایم که بر اساس آنها می‌دانیم چه مسائل و مواردی می‌تواند شوک روحی و روانی به اقتصاد کشور وارد کند. با تکیه بر همان تجربیات، مراقبت‌های لازم انجام گرفت و در حوزه اقتصادی، مخصوصاً در بخش تولید، توانستیم در این ۱۲ روز حضور سرافرازانه‌ای داشته باشیم.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به تولید در شرایط بحرانی تصریح کرد:تداوم فعالیت‌های اقتصادی و شکستن بار روانی در حوزه اقتصاد، مؤید آن است که باید بیش از پیش روی اقتصاد و تولید تمرکز و برنامه‌ریزی داشته باشیم تا در آینده بتوانیم در برابر بحران‌های پیش‌رو مقاوم بمانیم. ایران قوی باید در برابر تمامی تهدیدات احتمالی، خصوصاً در حوزه اقتصاد و تولید، مقاوم و کارآمد باشد و امروز در پساجنگ توسعه اقتصاد شتاب بیشتری می گیرد.

کمترین آسیب به اقتصاد وارد شد

مدیر عامل اسبق شرکت شهرک‌های صنعتی ایران افزود:طبیعی است که در دوران جنگ، در تمامی کشور‌ها بخش اقتصادی با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود و هیچ کشوری وجود ندارد که در زمان جنگ بتواند همچون دوران آرامش به مسیر اقتصادی خود ادامه دهد. بنابراین، تأثیراتی بر اقتصاد خواهد بود، اما آسیب‌پذیری باید به حدی پایین بیاید که کمترین آسیب به اقتصاد وارد شود. این مهم مستلزم تلاش و برنامه‌ریزی اصولی است.

واعظ آشتیانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های داخلی اظهار کرد:باید تلاش کنیم که از ظرفیت‌های داخلی، به‌ویژه سرمایه‌های مردمی، به خوبی استفاده کنیم. اگر قرار باشد صرفاً به سرمایه‌گذاری خارجی چشم داشته باشیم، راه به جایی نخواهیم برد. اولویت باید سرمایه‌گذاری داخلی باشد و هنر مدیران و کارگزاران ما در این است که بتوانند این ظرفیت‌ها را به‌درستی به‌کار گیرند.

از سرمایه‌های بخش خصوصی استفاده مناسب صورت گیرد

مدیر عامل اسبق شرکت شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اصول قانون اساسی کشور خاطرنشان کرد:در مقدمه قانون اساسی تصریح شده که اقتصاد ایران مبتنی بر سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی است. اگر بتوان بخش خصوصی و تعاونی را به‌درستی محقق کرد، حتماً پیشرفت حاصل می‌شود. البته نمی‌توان انتظار داشت که این امر یک‌شبه اتفاق بیفتد، اما مقدمات آن باید فراهم شود. تعاونی‌ها باید تقویت شوند و از سرمایه‌های بخش خصوصی استفاده مناسب صورت گیرد.

وی تأکید کرد:دولت نیز باید از تصدی‌گری دور شود و مجلس شورای اسلامی بر این فرآیند نظارت عالیه داشته باشد. دولت باید چابک، کارآمد، سیاست‌گذار و نظارت‌گر باشد، نه تصدی‌گر. عملکرد نهاد‌های دولتی در حمایت از بخش خصوصی و تعاونی‌ها باید به گونه‌ای باشد که از منابع مردمی در جهت پیشبرد امور کشور استفاده شود.

واعظ آشتیانی در پایان با اشاره به موفقیت کشور در جنگ اخیر گفت: شرایط مناسب اقتصادی کشور در این جنگ ۱۲ روزه به اعتقاد من ناشی از عملکرد موفق میدان بود. اگر عملکرد میدانی فرماندهان ما موفق نبود، قطعاً در حوزه‌های مختلف، از جمله اقتصاد، با چالش‌های جدی مواجه می‌شدیم. موفقیت میدانی باعث آرامش مردم و ایجاد اتحاد و همدلی در کشور شد، و این همان چیزی است که ثمره مستقیم نقش‌آفرینی میدانی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب