ساخت دستگاه تصفیه هوا بدون نشت الکترونیکی و پرتویی + ویژگیها

امین جابری مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد که با دستگاه D.A.C به همراه فیلتر کربن فعال با سیستم مکش قدرتمند در هشتمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حضور یافته بود در گفتوگو با خبرنگار آنا، درباره این دستگاه توضیح داد: دستگاه تصفیه هوا D.A.C هوای اطراف خود را مکش کرده و پس از عبور از فیلترها و پرتودادن به هوای ورودی، آن را از طریق کانالهای زیرین به اطراف پخش میکند.
وی ادامه داد: این دستگاه کاملاً ایزوله بوده و هیچ گونه نشت الکترونیکی و پرتویی ندارد و قابل استفاده در سالنهای جلسات، کلاسها، مطبها، محیطهای عمومی، منازل، آزمایشگاهها، بیمارستانها، دندانپزشکیها، دانشگاه، مدارس، فروشگاهها و ... است.
ویژگیهای دستگاه
مدیرعامل یک شرکت فناور، میزان مصرف برق پایین، مجهز به ولوم کنترل سرعت فن و مکش هوا، مجهز به میکروفیلتر و فیلتر کربن فعال، مجهز به سوئیچ هوشمند پرتو، مجهز به ریموت کنترل، حمل و نقل آسان و قابل نصب در هر مکان، استفاده از لوازم مرغوب و با کیفیت بالا، دارای فضای داخلی کاملاً ایزوله و استاندارد، از بین بردن باکتری و ویروس معلق و موجود در هوا، از بین بردن ۹۹ درصد باکتری و ویروس روی اشیاء و کاهش هزینهها به دلیل حذف مواد ضدعفونی کننده شیمیایی را از ویژگیهای این دستگاه برشمرد.
وی تشریح کرد که تصفیهکننده هوا D.A.C کاملاً ایمن و از نظر فنی با دقت بالایی طراحی شده است بهطوریکه کاربر نگرانی از کارکرد مستمر و استفاده طولانی مدت دستگاه نداشته باشد؛ چراکه دستگاه با سیستم مکش فوقالعاده خود میتواند در فضایی به مساحت ۳۰ مترمربع مانند مطبها، راهروها، کلاسها و منازل در زمان کوتاهی محیط را کاملاً ضد ویروس، میکروب و باکتری کند.
وی افزود: تصفیه کننده هوا مجهز به ریموت کنترل برای کارایی و کنترل بیشتر در زمان رفت و آمد بین راهروها یا در مواقع ازدحام جمعیت در مکانهای سرپوشیده است. این دستگاه کاملاً ایزوله بوده و هیچ گونه نشت الکترونیکی و پرتویی ندارد و با سیستم مکش پرقدرت و فیلتر کربن فعال که در ورودی جریان هوایی خود دارد، قادر است فضایی به مساحت ۱۰۰ مترمربع را در کمترین زمان ممکن ضد ویروس، باکتری و میکروب کند.
پرتودهنده دستگاه هم مجهز به میکروسوئیچ هوشمند است که در زمان باز و بسته کردن در دستگاه، سیستم پرتودهی را کنترل کرده و مانع تشعشع به صورت ناخواسته میشود.
جابری با بیان اینکه شرکت متبوعش سال ۱۳۹۷ تأسیس شد و با بهرهگیری از دانش متخصصان مجرب در حوزههای دانشگاه، پزشکی و صنعت برق با هدف نوآوری و ابتکار در صنایع برق و علوم وابسته به عرصه طراحی و تولید گام گذاشت، عنوان کرد که سال ۱۳۹۷ موفق به ساخت نخستین نمونه طرح بازیافت انرژی از مصارف نوری مشترکین شدیم.
تولید نخستین ماسک الکترونیکی ایران/ طراحی دستگاههای پیشگیری و مراقبتی
این فعال حوزه فناوری بیان کرد که با آغاز فراگیری ویروس کرونا و خطرات ناشی از انتشار ویروس بین مردم و جامعه پزشکی بر آن شدیم تا فعالیت خود را در زمینه ملزومات پیشگیری و محافظت پزشکی نیز آغاز کنیم؛ بنابراین شرکت در تیر ۱۳۹۹ نخستین ماسک الکترونیکی ایران با قابلیت ۳۲ ساعت کارکرد را به اداره تجهیزات پزشکی ایران ارائه و موفق به اخذ موافقت اصولی تولید شد و تا امروز توانسته دستگاههای پیشگیری و مراقبتی گوناگونی را طراحی کند.
مدیرعامل شرکت فناور توضیح داد: با توجه به اینکه هوای تمیز و عاری از هرگونه آلودگی از مهمترین نیازهای انسان است، امروزه افراد بیشتر از هر زمانی به کمک ابزار و تجهیزات نیاز دارند که به وسیله آن با حفظ سلامت هوای پیرامون خود از مخاطرات احتمالی در صورت وجود آلودگی هرگونه ویروس، قارچ یا باکتری در امان بمانند.
استفاده از تکنولوژی پرتودهنده UV در تولید دستگاههای کاملاً ایزوله
وی تشریح کرد: ابزار و تجهیزات تصفیه هوا با استفاده از تکنولوژی پرتودهنده UV بسیار موثر از نظر عملکرد میکروب و ویروسکشی هستند که سالهای اخیر کشورهای اروپایی و امریکایی در مراکز بهداشتی و درمانی خود با ریسک بالای آلودگی به منظور ضدعفونی کننده با قدرت اثربخشی بالا از آن استفاده میکنند؛ بنابراین شرکت فناور مفتخر است که از این تکنولوژی در تولید دستگاههای کاملاً ایزوله با مصرف خانگی، شخصی و عمومی استفاده کرده و محصولات خود را ارائه میکند.
جابری گفت: همه دستگاههایی که توسط شرکت طراحی و ارائه شده دستگاه D.A.C۳۳۳, D.A.C۳۹۰- D.A.C۲۲۲-D.U.V۲-D.U.V۱ آزمایشهای ویروسی و میکروبی را توسط آزمایشگاه مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان غذا و دارو) با کشت میکروارگانیسم زنده گذرانده و نتیجه ارزیابی مورد آزمایش، مثبت و عملکرد دستگاهها از نظر ویروس کشی با اخذ گواهی مورد تأیید آن مرکز قرار گرفته است.
به گزارش آنا، هشتمین دوره رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی» ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در استان آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.
در هشتمین رویداد عصر امید ۸۰ محصول (شرکت) از ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و ۲۰ شرکت صنعتی از صنایع بزرگ کشور و استان آذربایجان شرقی حضور داشتند.
انتهای پیام/