علت افزایش قیمت گوشت گوسفندی چیست؟

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومانی قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: سردی هوا و بازگشت زائران کربلا از جمله دلایل این امر است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از مهر، علی اصغر ملکی از افزایش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای اخیر خبر داد و اظهارداشت: از چهارشنبه هفته گذشته تاکنون قیمت گوشت گوسفندی بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است.


وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مغازه‌دار بین ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان و عرضه به مشتری بین ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان است.


رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلیل این امر را مورد اشاره قرار داد و گفت: بازگشت زائران از کربلا و افزایش تقاضا در بازار در کنار سرد شدن هوا و مشکلاتی که در حمل و نقل پیش آمد، از جمله دلایل این امر است.


ملکی با بیان اینکه عوامل فوق سبب گرانی حدود ۵۰۰ تومانی قیمت دام زنده شده است، ادامه داد: با افزایش قیمت دام زنده، نرخ گوشت نیز بالا می‌رود.


به گفته وی درحال حاضر قیمت دام زنده به صورت عمده بین ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است ضمن اینکه قیمت دام زنده به صورت تک بیش از این عدد و حدود ۱۶ هزارتومان است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب