انتقاد از موانع ویزا برای ورزشکاران ایرانی در مسابقات آلمان

انتقاد از موانع ویزا برای ورزشکاران ایرانی در مسابقات آلمان
معاون وزیر علوم از کارشکنی‌های آلمان در صدور ویزا برای ورزشکاران ایرانی انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، مراسم رونمایی از پوستر، تندیس و سایت اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی صبح امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) با حضور مسئولان وزارت علوم در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

سعید حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، به ویژه دانشمندان و اساتید دانشگاه‌ها که در این جنگ به شهادت رسیدند، گفت: امروز روز بسیار خوبی برای ماست و شروعی تازه در حوزه ورزش دانشجویی به شمار می‌آید.

او با تأکید بر اهمیت ورزش، بیان کرد: بر اساس اعتقاد من، ما باید در حوزه ورزش سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشیم. تجربیات گذشته نشان می‌دهد که فکر سالم در بدن سالم قرار دارد و ورزش امروز دیگر تنها به گردهمایی چند نفر محدود نیست، بلکه به‌شدت با پیشرفت‌های علمی و فناوری درهم آمیخته شده است.

حبیبا ادامه داد: سازمان امور دانشجویان سه رکن ورزشی را تحت مدیریت دارد که یکی از آنها اداره کل تربیت بدنی است. در دوره مدیریتی اخیر، تحولات خوبی در عرصه ورزش دانشگاه‌ها مشاهده شده است و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های بهتر، هر دانشگاه بتواند یک باشگاه ورزشی داشته باشد.

وی در ادامه به مثال‌هایی از موفقیت‌های ورزشی در دیگر کشور‌ها اشاره کرد و گفت: ما در حال حاضر به جای اینکه منتظر بمانیم تا یک ورزشکار در سطح جهانی موفق شود، باید تلاش کنیم که دانشجویان به صورت سیستماتیک در تیم‌های ملی قرار گیرند. به عنوان نمونه، در آمریکا باشگاه‌های دانشگاهی در رشته‌های ورزشی مانند بسکتبال بسیار فعال هستند و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم.

حبیبا همچنین از مشکلات موجود در صدور ویزا برای ورزشکاران ایرانی انتقاد کرد و افزود: متأسفانه کشور آلمان با وجود برگزاری المپیاد‌های ورزشی برای ایجاد دوستی و پرهیز از جنگ، با موانع و چالش‌هایی در زمینه صدور ویزا برای تیم ما مواجه شدیم. ما امیدواریم که در آینده، چنین موانعی وجود نداشته باشد و کشور‌ها در برگزاری مسابقات دانشجویی دچار سیاست‌بازی نشوند.

او با اشاره به اهمیت هم‌افزایی بین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها گفت: ما باید از فناوری برای بهبود کیفیت ورزش‌های فناورانه و سنتی بهره بگیریم. در این راستا، بهبود آنالیز‌های ورزشی و مسائل مرتبط با آن از اولویت‌های ماست.

حبیبا گفت: امروز شاهد رونمایی از پوستر اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه هستیم و انتظار داریم این رویداد به نتایج مثبتی منجر شود. از دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در این زمینه پیشتاز بوده، و همچنین از تمام همکاران و دانشجویانی که در این مراسم حضور دارند، قدردانی می‌کنم. همچنین، تشکر ویژه‌ای از دکتر سروش، رئیس دانشگاه امیرکبیر، دارم که با استقبال و حمایت‌های خود، بستر‌های موفقیت را فراهم کرده است.

او در خاتمه اضافه کرد: تلاش ما این است که با همفکری و همکاری همه عزیزان، این رویداد را با بهترین کیفیت برگزار کنیم و شاهد تحولات و پیشرفت‌های جدیدی در حوزه ورزش‌های فناورانه و سنتی باشیم. امیدوارم که این فعالیت‌ها به ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و ارتقای سطح علمی و ورزشی آنها منجر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب