اقدامات و فعالیتهای اداره کل انجمن اولیا و مربیان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

به گزارش خبرگزاری آنا، عاطفه سادات مدبرنژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: در آموزش و پرورش اقدامات بسیار مهمی در زمینه آموزش و توانمندسازی والدین دانش آموزان در دوران جنگ تحمیلی انجام گرفت.
وی ادامه داد: تاثیری که خانواده میتواند بر رفتار و منش فرزندان داشته باشد بر هیچ کس پوشیده نیست و اگر والدین آموزش داده شوند تاثیر این آموزش را بر روی دانش آموزان نیز مشاهده خواهیم کرد.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان افزود: در دوران جنگ ۱۲ روزه ما در شرایطی قرار گرفته بودیم که این شرایط میتوانست برای والدین و دانش آموزان مشکلاتی از جمله کاهش تاب آوری، افزایش اضطراب و ... ایجاد کند بنابراین لازم بود تدابیری اندیشیده شود تا والدین در برابر مشکلات احتمالی توانمند شوند و بتوانند شرایط را به خوبی مدیریت کنند.
وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل در دو حوزه مهم آموزش و مشاوره خانواده اقدامات برنامهریزی و اجرا شد ودر زمینه آموزش خانواده برنامه خانواده موفق یک روز در میان از شبکه دانش آموزی شاد و در کانال اولیا و مربیان برای والدین و با رویکرد مهارت افزایی در شرایط جنگی پخش میشد.
مدبر نژاد ادامه داد: در کنار برنامه خانواده موفق، مدرسان آموزش خانواده به صورت داوطلبانه به تولید کلیپها و محتواهای آموزشی برای والدین پرداختند و این محتواها در کانالهای مختلف در اختیار خانوادهها قرار میگرفت.
وی تصریح کرد: رادیو پیوند از جمله اقدامات دیگری بود با همت دبیرخانههای کشوری آموزش اولیا و توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده با رویکرد تقویت هویت ملی به تولید محتوا برای والدین میپرداخت و در شبکه دانشآموزی شاد این محتواها در اختیار مخاطبان قرار میگرفت.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان گفت: محور بعدی مشاوره خانواده بود که دو برنامه مهم «با مشاوران مراکز پیوند همراه باشید» و «همراه مشاور» توسط مشاوران مراکز راهنمایی و مشاوره پیوند و با هدایت و راهبری دبیرخانه کشوری مراکز تولید و در اختیار مخاطبان قرار میگرفت.
وی در پایان از زحمات مدرسان آموزش خانواده و مشاوران مراکز پیوندکه داوطلبانه در راستای آموزش، مشاوره و توانمندسازی والدین دانش آموزان مجدانه فعالیت کردند و همین طور دبیرخانههای کشوری آموزش اولیا، توانمندسازی مدرسان و مراکز مشاوره، تشکر کرد.
انتهای پیام/