ایجاد شهرک گردشگری دانشگاهی با نام شهید دکتر طهرانچی

به گزارش خبرنگار آنا، سی و پنجمین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با دستور کار بررسی و تصویب بودجه سال مالی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، تعیین تکلیف کسری اموال، معرفی اعضای جدید کمیسیون دائمی استان و اخذ مجوز اولین همایش بینالمللی علم و ورزش بهصورت حضوری و برخط برگزار شد.
سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در این جلسه از ایجاد شهرک گردشگری دانشگاهی در گناوه با رویکرد اسلامی با نام شهید دکتر طهرانچی خبر داد و با برشمردن نقاط مثبت و کم بازده فرآیند عملکردی بودجه سال مالی ۱۴۰۴--۱۴۰۳ توضیحاتی مبسوط درباره میزان تعهدات بودجهای دانشگاه در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی، درآمدزایی و ... ارائه داد و با توجه به مزیتهای استانی و توانمندیهای دانشگاه بر تلاش در راستای کارآمدسازی تعهدات بودجهای بهویژه در حوزه دامپروری و کشاورزی، آبزیان، دورههای توانمندسازی که بهطور بارز برای سال آتی در برنامههای دانشگاه قرار دارند، تأکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه مهمترین موضوع برنامهریزی کنونی دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کنونی در سراسر کشور، پیشبینی بودجه سال مالی آتی است با تشریح عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در سال گذشته مطابق تعهدات بودجهای عنوان کرد: برابر آمارها، در سال مالی گذشته که رو به پایان است، نزدیک به ۸۳ درصد از تعهدات بودجهای استان بوشهر محقق شده که شاخصه عملکرد مطلوبی تلقی میشود و میطلبد که سال آتی بهصورت تخصصیتر و دقیقتر در پیشبینی و اجرا، این تعهدات را بهطور کامل اجرایی کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر اتفاق مثبت دیگر در تعهدات بودجهای دانشگاه را در بخش آموزش برشمرد و بیان کرد: تعداد دانشجویان استان پس از 10 سال از مرز ۲۰ هزار دانشجو عبور کرد که درصد جذب ۱۱۸ درصدی را نشان میدهد. این مهم علاوه بر امکان انجام بهتر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، سبب افزایش درآمدهای شهریهای به میزان رشد ۶۲ درصدی شده است. همچنین در این بخش، ۳۲ درصد نسبت به تعهد بودجهای در نظر گرفته شده، با رشد مواجه هستیم.
رازقی با تأکید بر اینکه ۲۰ هزار دانشجو نقطه عطف فعالیتهای آموزشی دانشگاه است، مطرح کرد: قطعاً با توجه به ظرفیتهای موجود و جمعیت دانشآموزی استان، این روند متوقف نخواهد شد و عدد ۲۵ هزار دانشجو برای سال آتی در نظر است.
وی با تأکید بر اینکه در بسیاری از بخشها ازجمله آمایش، پرداخت دیون و تعهدات و حقوق و دستمزد، برنامههای تکلیفی، فعالیتهای جامعه شمول و ... وضعیت استان مطلوب و ارزنده بوده درباره برخی بخشهای نیاز به تلاش بیشتر توضیح داد: یکی از بخشهایی که با توجه مزیتهای استان، انتظارات را برآورده نساخت، فعالیت در حوزه دامپروری، کشاورزی و آبزیپروری بود که تیم مدیریتی استان این نقیصه را درک کرد و با جدیت برنامههایی عملیاتی را پیریزی کرده که در ماههای آتی به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در این باره توضیح داد: در حوزه دامپروری، مجوزها و زیرساخت و فضای فیزیکی لازم برای ایجاد مرغداری مرغ تخمگذار ۲۰ هزار قطعهای مهیا بوده و بهزودی اجرایی خواهد شد. در کشاورزی علاوه بر ایجاد سرای نوآوری نخل و خرما، طی قراردادهایی با فعالان اقتصادی و تولیدی بیرون از دانشگاه، کارگاه بستهبندی و فرآوری خرما و محصولات وابسته و نیز احیای نخلستان دانشگاه عملیاتی خواهد شد. در آبزیپروری نیز، طرح پرورش ماهی در قفس، در مراحل نهایی خود است.
رازقی با بیان اینکه در بخش درآمدهای غیرشهریهای در حوزه دورههای توانمندسازی، فعالیت دانشگاه نبوده، تشریح کرد: ریلگذاری مناسبی در این بخش انجام شده و آمارها رشد ۵۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه نشان میدهد؛ اما با توجه به بسترهای آماده به کار، ازلحاظ عدد مالی، جای فعالیت بیشتر بوده که این ضعف با راهکارهای ارتباطات تعاملی، در حال برطرف شدن است.
وی بخش دیگر نیازمند به تلاش بیشتر را در بخش مدارس برشمرد و افزود: مدارس سما، مدارسی سرآمد و معتبر در استان هستند که با معرفی بهتر جایگاه این مدارس در حوزه تعلیم و تربیت، میتوان صندلیهای خالی را پر کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با اعلام دو خبر مسرتبخش در حوزه فعالیتهای اجرایی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، مطرح کرد: ابتدا اینکه با اقدامات و کسب مجوزهای لازم از وزارت مسکن و شهرسازی، بخش اعظمی از زمینهای مجتمع عالیشهر با تغییر کاربری و قرار گرفتن در مقوله مسکن ملی و واگذاری به همکاران تعیین تکلیف شد که بهزودی نحوه واگذاری و موارد مربوطه اجرایی خواهد شد.
رازقی ادامه داد: مقوله دیگر، رفع مشکل عدم وجود مجتمع یکپارچه در شهر بوشهر بوده که با حمایت استاندار و نماینده ولی فقیه در استان با اختصاص ۷ و نیم هکتار زمین در ورودی شهر به دانشگاه، زیرساخت ایجاد این مهم فراهم شده که کار عملیاتی و سخت آن آغاز خواهد شد.
خدمت به مردم؛ فرصتی ارزشمند برای رشد دانشگاهی
عضو کمیسیون دائمی هیئت امنای استان بوشهر و مسئول سابق دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان نیز با ارزنده خواندن برنامههای تدوینی دانشگاه گفت: مسئولیتهایی که به افراد واگذار میشود، غنیمتی است کوتاه که باید از آن نهایت استفاده را برای خدمت به جامعه و مردم به کار بست.
حجتالاسلام عباس دشتی با تأکید بر نیاز دانشگاه به مسائل مطرحشده، متذکر شد: فعالیت دانشگاه در بخشهای مختلف نشان از اشراف کامل به نیازهای دانشگاهی و استان و نقاط قوت و ضعف فعالیتها دارد.
انتهای پیام/