کولیوند: ۱۵ هزار امدادگر و پزشک در مسیر اربعین مشغول خدمت‌رسانی هستند

کولیوند: ۱۵ هزار امدادگر و پزشک در مسیر اربعین مشغول خدمت‌رسانی هستند
دبیرکل جمعیت هلال احمر از حضور بیش از ۱۵ هزار نفر از امدادگران، نجات‌گران، پزشکان و پرستاران در داخل کشور و عراق برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی به زائران اربعین خبر داد و گفت: ظرفیت‌های درمانی، امدادی و حمل‌ونقل در اوج آمادگی قرار دارند و هماهنگی‌های گسترده‌ای با نهادهای عراقی صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار آنا، طبق روال هرساله جمعیت هلال احمر با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و ضرورت مستقر شدن تیم‌های امدادونجات در نقاط صفر مرزی و کشور عراق رزمایشی را برای نیرو‌های عملیاتی خود به مناسبت مراسم بزرگ اربعین حسینی برگزار می‌کند.

این مراسم صبح امروز با حضور تیم‌های امدادی عملیاتی و درمانی در جوار مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

پیرحسین کولیوند، دبیرکل جمعیت هلال احمر، در جمع خبرنگاران با اشاره به آمادگی گسترده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، اعلام کرد: حدود ۸۲۰۰ نفر از داوطلبان ما از جمله امدادگران، نجات‌گران، پزشکان و پرستاران در خاک عراق حضور دارند و نزدیک به ۷ هزار نفر نیز در داخل کشور در مسیرهای منتهی به مرزهای شرقی و غربی فعال هستند.

وی افزود: در داخل عراق، مراکز درمانی سطح ۱، ۲ و ۳ در نقاط مختلف از جمله نجف، کربلا، کاظمین و سامرا راه‌اندازی شده و علاوه بر بیمارستان امام علی(ع) در نجف، مراکز درمانی همچون بیمارستان حیدریه، بیمارستان شهید ابومهدی المهندس و بیمارستان‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مسیر نجف تا کربلا فعال هستند.

کولیوند با اشاره به همکاری نزدیک با نهادهای عراقی همچون هلال احمر عراق، وزارت بهداشت عراق، حشد شعبی و عتبات مقدسه گفت: موکب‌های درمانی متعددی راه‌اندازی شده و با همکاری وزارت ارتباطات عراق، خدمات پزشکی و بهداشتی از طریق سامانه مشاوره ۴۰۳۰ به صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی از ایجاد یک اپلیکیشن مشترک با حشد شعبی برای ثبت اطلاعات دارویی زائران خبر داد و گفت: در صورت مفقودی نسخه یا دارو، زائران می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز درمانی اطلاعات خود را بازیابی کنند.

دبیرکل هلال احمر از اعزام ۲۰۰ دستگاه آمبولانس و خودروهای امدادی به مرزها و مسیرهای زیارتی خبر داد و افزود: نظارت ویژه‌ای بر پخت، تهیه و توزیع نذورات توسط کارشناسان بهداشت محیط و متخصصان بیماری‌های واگیر در حال انجام است تا از بروز بیماری‌ها پیشگیری شود.

کولیوند در پاسخ به سوال خبرنگار آنا با تاکید بر آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی در داخل کشور اظهار کرد: ۷۰ هزار داوطلب آموزش‌دیده در داخل کشور آماده‌باش هستند. اگر اتفاقی در داخل کشور رخ دهد، ظرفیت‌های ما به‌گونه‌ای تنظیم شده که پاسخ‌گو خواهیم بود.

وی در پایان افزود: برای موارد خاص، امکان استفاده از ۲۳ فروند بالگرد و دو فروند هواپیمای آمبولانس برای انتقال بیماران از خاک عراق به داخل کشور وجود دارد. حتی مجوز پرواز بالگردها در خاک عراق نیز اخذ شده تا در مواقع اضطراری خدمات‌رسانی بدون وقفه انجام گیرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب