در گفت‌وگو با آنا

بانکی پورفرد: اعتماد به نفس مردم در مقابله با آمریکا برگرفته از شخصیت رهبرشان است

بانکی پورفرد: اعتماد به نفس مردم در مقابله با آمریکا برگرفته از شخصیت رهبرشان است
نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: عزت و شجاعتی که از رهبر عزیزمان به خصوص در این ۱۲ روز جنگ نمایان شد و جلوه آن را در نیروهای مسلح هم دیدیم در واقع برگرفته از شخصیت حضرت امام(ره) است.

امیرحسین بانکی پورفرد نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اعتماد به نفس مردم در مقابله با آمریکا تصریح کرد: در روایت داریم که مردم به حاکمانشان شبیه‌ترند تا به پدرانش. عزت و شجاعتی که در رهبر عزیزمان به خصوص در این ۱۲ روز جنگ نمایان شد و جلوه آن را در نیرو‌های مسلح هم دیدیم در واقع برگرفته از شخصیت حضرت امام (ره) است.

وی به بررسی روحیه مردم قبل و بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و ادامه داد: وقتی که قبل و بعد از انقلاب را مقایسه می‌کنیم کاملاً این نگاه عزتمندانه، نگاه اعتماد به نفس ملی، نگاه من می‌توانم و نگاه اقتدار را در پس از انقلاب می‌بینیم و دقیقا معکوسش را قبل از انقلاب؛ به طوری که حتی از پاسبان محل همه می‌ترسیدند.

بانکی پورفرد افزود: این شجاعت و روحیه خودباوری پس از انقلاب ابتدا به روح بلند حضرت امام برمی گردد و روحیه عزتمندی که در شخصیت امام و رهبر عزیزمان مقام معظم رهبری هست به ملت منتقل می‌شود به طوری که شجاعانه جلوی جریان استکبار می‌ایستند و ذره‌ای تردید به خود راه نمی‌دهند و با برنامه‌ریزی درست و صحیح در نیرو‌های مسلح اقتدار نظامی را به تصویر می‌کشند.

این نماینده مجلس به ارتباط همبستگی با اقتدار نیز اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی خود همبستگی و همدلی مردم هم اقتدارآفرین است. اینکه همه احساس می‌کنند پشت همدیگر هستند و همه هوای همدیگر را دارند خود این همبستگی اقتدار و عزت می‌آفریند کما اینکه تفرقه ذلت به بار می‌آورد. قرآن کریم هم اشاره می‌کند که «وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ؛ با یکدیگر نزاع و اختلاف مکنید که سست می‌شوید و آبروی شما می‌رود»

وی افزود: دقیقا تفرقه باعث سستی ملت و وحدت و همبستگی باعث اقتدار و عزت و اعتماد به نفس ملی می‌شود که بحمدالله این موضوع در این ۱۲ روز به نحو احسن خودش را نشان داد.

نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این سوال که دستاورد‌های مهم جنگ ۱۲ روزه را چطور باید حفظ و تقویت کرد، بیان داشت: اگر دشمن در گذشته و قبل از این عملیات برای خود این طور تعریف کرده بود که یک هسته‌ای ما را هدف بگیرد، دو موشکی ما را از بین ببرد و سه نظام را تغییر بدهد الان متوجه شده است همه اینها معطوف به همبستگی مردم است و ابتدا باید همبستگی را هدف بگیرد.

این نماینده مجلس ادامه داد: برای اینکه ما بتوانیم در رابطه با حملات دشمن پدافند مناسبی داشته باشیم و از همبستگی مان مراقبت کنیم باید از دوقطبی سازی‌ها، از تنش‌ها و از سوالات و مسائلی که جامعه را به دو بخش تقسیم می‌کند و از اینکه یک گروهی نظری بدهند و در تقابل با آنها گروهی دیگر نظری دیگر بدهند، پرهیز کنیم. باید از افرادی که به نحوی سخن و پیامشان تفرقه آمیز است دوری کنیم و به آنها اقبال نشان ندهیم.

بانکی پورفرد با اشاره به اینکه الان توجه دقیق به دشمن این همبستگی را حفظ می‌کند تصریح کرد: باید بدانیم که این جنگ تمام نشده است و به این زودی‌ها هم تمام نمی‌شود بلکه شکلش تغییر خواهد کرد. ما با یک مار زخمی رو‌به‌رو هستیم که مترصد است یک جوری ضربه خودش را وارد کند کما اینکه سابقه‌ای که رژیم صهیونیستی نسبت به جنگ با فلسطین یا سوریه یا لبنان داشت نشان می‌دهد که توقف‌های چند روزه باعث نمی‌شود که او کلا از جنگ انصراف بدهد بلکه دنبال این است که یک ضربه کاری وارد کند.

وی با اشاره به روی آوردن دشمن به جنگ ترکیبی گفت: توجه به اینکه دشمن در کمین است خیلی مهم است و به خصوص در جنگ ترکیبی روی همبستگی جامعه ما هدف گذاری کرده است. این مطلب خیلی برای حفظ همبستگی ما پیام مهمی دارد.

این نماینده مجلس با اشاره به آیه ۲۰۶ سوره بقره ادامه داد: خداوند می‌فرماید «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا ادْخُلُوا فِی السِّلْمِ کَافَّةً وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ؛‌ای اهل ایمان همگی در عرصه تسلیم و فرمان بری درآیید و از گام‌های شیطان پیروی نکنید». در این آیه خداوند جامعه اسلامی را به وحدت و اینکه همه در یک سلمی با همدیگر باشند دعوت می‌کند. بعد برای حفظ این سلم و همبستگی می‌گوید از گام‌های شیطان پیروی نکنید. اموری که ارزش‌های دینی و ارزش‌های ملی ما را هدف قرار می‌دهد گام‌های شیطان است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان با تاکید بر پرهیز از مباحث بی حاصل اختلاف برانگیز بیان داشت: همه جامعه باید مواظب باشند که هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی را حفظ کنند. حرمت و کرامت انسان‌ها شرط محکم حفظ همبستگی ملی است. اخلاق مداری و رعایت اخلاق در گفتار‌ها و مناسبت‌های اجتماعی یکی از محور‌های جدی این موضوع است. باید سعی کنیم مجادلات و بحث‌های بی‌حاصل را رها کنیم. الان جامعه ما بیشتر به انس روحی و فکری نیاز دارد بنابراین باید مواظب باشیم که حتی اگر جا‌هایی هم بحث‌های فکری وجود دارد در دل مباحث علمی و مباحثه علمی قرار گیرد نه در قالب مجادلات بی حاصل سیاسی.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب