دیدار با خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه، یادآور عصر عاشورا بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، چند روز پیش بود که جمعی از بانوان فعال در حوزه رسانه و فرهنگ، به همت معاونت اجتماعی شهرداری تهران با حضوردر مناطق آسیبدیده از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و تعدادی از منازل تخریب شده، پای صحبت خانوادههای شهدا و مجروحان این واقعه نشستند.
راحله امینیان مجری و برنامهساز تلویزیون یکی از این چهرههایرسانهای بود که در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از این بازدید گفته است.
امینیان در ابتدای این گفتوگو ضمن ابراز تسلیت تاسوعا وعاشورای حسینی و همچنین شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هستهای و مردم بیگناه کشورمان در جنگ ۱۲ روزه، عنوان کرد: من در دوران کودکی تجربه موشکباران تهران و جنگ شهری رژیم بعث عراق علیه مردم را داشتهام. اتفاقاً در آن روزها یکی از خانههایی که بر اثر موشکباران تخریب شد، دقیقاً پشت خانه مادربزرگ من بود. ازطرف دیگر، سال گذشته در لبنان هم قبل از آتشبس و هم پس از آن در مناطق جنگزده حاضر بودم؛ بنابراین با این فضا بیگانه نبودم. امّا آنچه در این بازدید دیدم واقعاً تاثیر عاطفی زیادی روی من داشتو خوی درنده و غیرانسانی صهیونیستها را بیشتر برای من ملموس کرد.
قصه تلخ شهادت خانوادگی
وی افزود: یکی از خانههایی که ما رفتیم مربوط به محل سکونت شهید دکتر طهرانچی بود. در یکی از طبقاتی برجی که این شهید عزیز زندگی میکردند، خانم دکتر زهره رسولی و همسرشان مهندس قاسمیان به شهادت رسیدند و فرزند دو ماهه آنها (رایان قاسمیان) هم که با سوختگی بالا به بیمارستان منتقل شده بود بعد از مدت کوتاهی به شهادت رسید. این خانواده ساکن قزوین بودند و روزهای آخر هفته برای دیدن پدر و مادرشان به تهران میآمدند. الان هم فرزند خردسالشان به نام «کیان»، تنها بازمانده این خانواده است که با سوختگی ۵۰ درصد در بیمارستان بستری است.
امینیان گفت: احتمالاً مخاطبان شما در این روزها ویدئوی تلخی که از پدربزرگ رایان منتشر شده است را دیدهاند. واقعاً زبان من از توصیف آنچه دیدیم و شنیدیم قاصر است. در یکی از مجتمعهای مسکونی، دوستان تعریف میکردند که بر اثر موج انفجار یکی از کودکانی که در یکی از طبقات ساکن بود، به بیرون پرت شده و به شهادت رسیده بود. در مکانهای آسیبدیده دیگر هم اوضاع به همین شکل بود. خیلی از خانههایمجاور به شدت آسیب دیدهاند؛ به گونهای که قابل سکونت نیستند و نیاز به بازسازی مجدد و یا حتی تخریب و ساختن از نو دارند. خانههای دورتر از محل حمله هم آسیبهای جدی دارند. ضمن این که ساکنان همان خانهها هم از لحاظ روحی به شدت آسیب دیدهاند.
تداعی عصر عاشورا و روضه مجسم کربلا
این مجری تلویزیون اظهار کرد: این آسیبها و شهادت مظلومانه، بر این ادعای دروغین صهیونیستهای آدمکش که میگفتند ما با افراد غیرنظامی کاری نداریم، مُهر باطل زد.خط مشترک این جنایت بزرگ با حملات موشکی صدام و قتل عام مردم غزه و لبنان، قساوت این متجاوزان آدمکش است.جنگ در ذات خودش با خشونت و بیرحمی همراه است؛ امّا آنچه که ما دیدیم، مرزهای بیرحمی و قساوت را جابه جا کرده بود. واقعاً من پس از این بازدید تلاش کردم که آنچه را کهدیدهام در ذهن خودم تحلیل کنم و بنویسم، امّا تا یکی دو روز به لحاظ روانی برایم امکانپذیر نبود. فقط میتوانم بگویم در گفتوگو با خانواده شهدا دیدن خانههای آنان برایم تداعیگر روضه عصر عاشورا بود.
وی گفت: علاوه بر شهدا و مجروحانی که هر کدامشان وجود عزیز و نازنینی بودند، تعداد زیادی از هموطنان ما هم با تخریب خانههایشان مواجه شدهاند. خانههایی که خشتخشت آن را با عشق و امید ساختهاند و حالا به خاطر جنایت این رژیم خونخوار مجبورند که برای مدتی نامعلوم آن را ترک کنند؛ شاید تا چند روز قبل، برای زندگی خودشان کلی برنامه داشتند که همه از بین رفت. اینها خیلی غمانگیز است.
گلایههایی که باید رسیدگی شود
امینیان عنوان کرد: در بازدید که داشتیم، بسیاری از این عزیزان گلایههاییرا هم مطرح کردند؛ وعدههایی که داده شده هنوز عملیاتی نشده است. البته به خود من هم گفتند که کاملاً شرایط را درک میکنند و میدانند که دولت و دستگاههای عمومیبا چالشهای فراوانی روبه رو هستند، اما در این شرایط که پس از روزهای اول جنگ، شاهد یک ثبات نسبی هستیم، باید توجه بیشتری به این دوستان داشت. شهرداری اقدامات خوبی انجام داده است، اما برخی رسیدگیها،به صورت خاص به عهده نهادهای دولتی است؛ یعنی نهادهایی هستند که کارویژه اصلی آنها رفع این مشکلات است.
وی افزود: من و همکارانم که در این بازدیدها حضور داشتیم این را وظیفه خود میدانیم که این کمبودها وگلایهها رابه گوش مسئولان برسانیم چون واقعاً این عزیزان هم از حیث تأمین مسکن موقت و بازسازی خرابیها و هم از جنبه حمایتهای روان درمانی نیاز به کمکهای مستمر از سوی نهادهای دولتی دارند. شاید بهترین راه هم این باشد که خانههایشان هر چه سریعتر بازسازی شود تا بتوانند در یک فرایند تدریجی به زندگی عادی برگردند.
این فعال حوزه رسانه گفت: واقعاًهر کدام از این شهدای گرانقدر و هر کدام از این شهروندان آسیبدیده، حکایتهای جداگانه و خواندنی دارند. این حکایتها باید به زبان هنرمندانه و درقالبی جذاب روایت شود تا در حافظه ملت ما بماند. ضمن این که مردم دنیا هم باید ببینند که با چه موجودیت بیرحم و خونریزی طرف بوده و هستیم.
انتهای پیام/

با ریختن هر قطره خون بر خاک ایران، صدها رستم میروید +صوت

صهیونیستهای احمق باید تاریخ ایران را دوباره بخوانند

تابلوی تهران ۸۶ میلیونی و تجدیدخاطره با فرمانده تکاوران خرمشهر
