یک کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان:

مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری ممنوع

یک کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان، عنوان کرد: مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری، موجب گرسنگی زود هنگام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی آنا، لیلا مهر اندیش با بیان اینکه توصیه می‌شود افراد روزه‌دار همانند زمانی که روزه نیستند، سه وعده غذا مصرف کنند، گفت: این وعده‌ها شامل افطار، شام و سحر است، اما صرف غذا در دفعات کمتر از 2 بار در سال‌هایی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی‌شود.


وی افزود: با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله آن تا وعده سحری، می‌توان ساعتی پس از افطار وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد؛ که این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.


این کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه‌های غذایی شیر و لبنیات، میوه، سبزی، نان و غلات در هنگام افطار را توصیه کرد و گفت: علاوه بر این گروه‌های غذایی، مصرف شیر گرم، فرنی و شیر برنج، استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و موادمعدنی فرد روزه‌دار می‌شود.


وی اظهار کرد: سبزیجات به دلیل دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کند.


مهر اندیش به نامناسب بودن مواد غذایی شیرین در وعده سحری اشاره کرد و افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در پی آن کاهش قند خون می‌شود. به این ترتیب، مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری، موجب گرسنگی زود هنگام می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب