تولید سالانه گوشت قرمز به ۹۰۰ هزار تن رسید

تولید سالانه گوشت قرمز به ۹۰۰ هزار تن رسید
طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن است که بخش عمده آن در داخل کشور تولید و حدود ۱۰ درصد از محل واردات تامین می‌شود. طی هفته‌های اخیر در پی افزایش نرخ نهاده‌های دامی قیمت دام زنده و گوشت قرمز نیز افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری آنا از انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فراورده‌های گوشتی خام استان تهران، احمد شاد با تاکید بر همکاری با دولت گفت: هیچ نهادی به تنهایی نمی‌تواند بار مدیریت بازار را بر دوش بکشد؛ بنابراین حذف واسطه‌های زائد، حمایت از تولید داخلی، واردات هدفمند در مواقع لزوم، ایجاد زنجیره‌ای هوشمند و شفاف، مأموریت جدید این انجمن است.

امکان شفاف سازی بازار گوشت با کمک رسانه‌ها

امیر فرخ صابر، مدیر روابط عمومی انجمن با اشاره به اهمیت رسانه‌ها در این فرآیند گفت: شفاف سازی بدون رسانه معنا ندارد بنابراین مجمع انجمن صنفی مذکور پشت در‌های بسته برگزار نمی‌شود بلکه با حضور خبرنگاران بخشی از پاسخ‌گویی‌ها انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها نبض افکار عمومی‌اند و حضور آن‌ها در کنار صنف نشانه‌ای از بلوغ دو طرفه و مسئولیت پذیری متقابل است.

به گزارش آنا، طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن است که بخش عمده آن در داخل کشور تولید و حدود ۱۰ درصد از محل واردات تامین می‌شود. طی هفته‌های اخیر در پی افزایش نرخ نهاده‌های دامی قیمت دام زنده و گوشت قرمز نیز افزایش یافته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا