جنگ روانی علیه آرامش مردم ایران ادامه دارد

به گزارش خبرنگار آنا، در روزهای اخیر، تعدادی انفجار گاز در برخی مناطق شهرهای تهران و قم گزارش شده است که موجب نگرانی و ایجاد سوالات و ابهاماتی در میان شهروندان شده است.
این حوادث به دلیل آنکه پس از جنگ ۱۲ روزه صورت میگرفت، ناخودآگاه احتمال خرابکاری و نفوذ را به ذهن متبادر میکرد و این امر سبب شد تا این موضوع مورد توجه رسانهها قرار گیرد.
در این میان، برخی رسانههای وابسته به رژیم صهیونیستی مثل همیشه سعی در ماهی گرفتن از آب گلآلود کردند و با دامن زدن به ادعاهایی مبنی بر خرابکاری و اقدامات خصمانه سعی در بهرهبرداری سیاسی و روانی از این حوادث داشتند.
در این گزارش با استناد به بیانات رسمی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و بررسی مستندات موجود به بررسی دقیق این موضوع میپردازیم.
آمار سالیانه عملیاتهای آتش نشانی چه میگوید؟
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران پس از مطرح شدن ادعای خرابکاری اعلام کرد که روزانه میانگین ۳۵۰ حادثه در سامانه سازمان آنشنشانی ثبت میشود که حدود ۱۵۰ مورد از این حوادث مربوط به آتشسوزی و حریق است.
همچنین وی تاکید کرد که انفجارهای گاز بخشی از حوادث معمول و طبیعی شهر تهران محسوب میشود و هر گونه احتمال خرابکاری یا اقدامات مرتبط با جنگ در تهران و سایر شهرستانها گزارش نشده است.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، ۲۴ مورد حادثه انفجار گاز در شهر تهران به ثبت رسیده که میانگین آن دو حادثه در ماه است. این آمار در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و به ۳۴ مورد رسیده است. همچنین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، هفت مورد انفجار گاز در تهران رخ داده که همگی توسط نیروهای آتشنشانی مدیریت و مهار شدهاند.
هدف برهم زدن آرامش روانی ملت است
این عملیات روانی پس از آن صورت میگیرد که ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه توانست با اتحاد خود محاسبات دشمن را خراب کند، بنابراین رسانهها و مزدوران مرتبط با رژیم صهیونسیتی سعی میکنند با طرح چنین ادعاهایی به مردم ناامنی و ناتوانی نیروهای مسلح کشور از برقراری امنیت را به مردم القا کنند تا مردم دست از حمایت از نیروهای مسلحشان بردارند.
هدف اصلی دشمن از این کار، دو بخش اساسی داشت؛ نخست، برهم زدن آرامش روانی و اعتماد عمومی نسبت به نهادهای مسئول و دوم، تضعیف اعتماد مردم به نیروهای مسلح و ایجاد شک و تردید در توانایی آنها برای مقابله با تهدیدات امنیتی.
بدون شک شرایط فعلی کشور سبب میشود تا نوع نگاهها به تمامی مسائل امنیتی باشد و حساسیت به اتفاقات مختلف بسیار بالا است.
لزوم حمایت از نیروهای مسلح برای مقابله با جنگ روانی
در حالی که نیروهای مسلح، سازمانهای امدادی و امنیتی کشور با تمام توان در حال مدیریت این حوادث و حفظ امنیت هستند، رسانههای معاند با بهرهگیری از هر فرصتی به دنبال ایجاد تفرقه و ناآرامی روانی میان مردم و مسئولین هستند. بنابراین، حفظ آرامش روانی، تبعیت از توصیههای ایمنی و هوشیاری در برابر شایعات و اخبار کذب، از اهمیت حیاتی برخوردار است.
در نهایت باید در برابر چنین عملیاتهای روانی دشمن کاملا هوشیار باشیم و در برابر چنین ادعاهایی که تنها با هدف تضعیف اتحاد کشور میشود مقابله کنیم.
انتهای پیام/