اهتزاز پرچم برافراشته شهید طهرانچی در جشنواره امامت و مهدویت؛ همه ظرفیتها به خط میشوند

خبرگزاری آنا؛ جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در حالی وارد پنجمین سال برگزاری خود میشود که اکنون بانی و پرچمدار جشنواره یعنی شهید دکتر طهرانچی را در جمع خود ندارد ، ایدهای که بلافاصله بعد از مطرح کردن برگزاری همهساله جشنواره از سال 1400، منجر به ایجاد مؤسسه (بنیاد) فرهنگی هنری امامت و مهدویت هم شد تا متولی برگزاری دورههای متعدد و سالانه جشنواره امامت و مهدویت باشد.
نخستین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در همان سال 1400 برگزار شد و شهید طهرانچی در مراسم گشایش این دوره در مشهد عنوان کرد که این جشنواره آغازی بر نقشآفرینی دانشگاه در ایجاد تمدن نوین اسلامی است که از ۱۳رجب تا نیمهشعبان در سراسر کشور برگزار میشود.
رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوالی مبنیبر اینکه چرا دانشگاه «امامت و مهدویت» را بهعنوان موضوع محوری جشنواره انتخاب کرده و به آن میپردازد، اظهار کرد که امامت و مهدویت بهمثابه دو بال هستند که به یکدیگر مرتبط و وابستهاند.
وی با بیان اینکه جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برای ما نگاه دوباره علمی است، اظهار کرد: علمی که در ابعاد و ساختار مختلف ساخته شده، علم «ربالعالمین» نیست؛ چراکه ذات آن در علومانسانی مبتنیبر گزارهها و سنتهای الهی نبوده است. از اینرو لازم است نگاه قرآنی در این حوزه داشته باشیم. نگاه قرآن به علم و ایمان، یکپارچه است. دانشگاه انقلابی نمیتواند تمدنساز و موثر در خلق تمدن شود، مگر اینکه به موضوع امامت و مهدویت مبتنیبر قرآن و عترت وارد شده و طرحی نو ایجاد کند.
بر این اساس بود که با تصمیم مسئولان، جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دورههای بعدی خود به کل کشور گسترش یافت و اکنون وارد فاز عملیاتی خود در پنجمین دوره شده و پوستر جشنوارههای زیرمجموعه در حدود 50 واحد دانشگاهی رونمایی شده و همه عوامل آماده برگزاری دوره پنجم هستند و جلسات هماهنگی در استانها در حال برگزاری است و به تازگی نشست مجازی راهبران سامانه جشنواره هم با حضور و مدیریت مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت برگزار شد.
سیدجواد جعفری مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه نشست مجازی راهبران سامانه جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: با توجه به اهدافی که شهید والامقام دکتر طهرانچی رئیس فقید دانشگاه در جشنواره داشتند و با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه که چکیده انتظارات این سند توجه به امر معنویت است، بهترین محمل که میتواند در ترویج معنویت در دانشگاه نقش ایفا کند، توجه به عرصه فرهنگ امامت و مهدویت است که اکنون در بستر جشنواره پیگیری میشود.
وی افزود: مقید هستیم از تمام ظرفیتهایی که در مراکز استانها وجود دارد در ترویج فرهنگ امامت و مهدویت استفاده کنیم و در ایام رجب و شعبان سهمی در اشاعه فرهنگ مهدوی در کشور داشته باشیم.
مدیر عامل مؤسسه امامت و مهدویت تأکید کرد: قطعاً بخشی از ظرفیتها و اشاعه فرهنگ مهدوی وابسته به همراهی راهبران سامانه جشنواره است که هر مورد را در زمان مقرر با کیفیت به انجام میرسانند. امید است این فعالیتها مایه سربلندی برای خودمان و دانشگاه باشد و مورد عنایت حق تعالی، اهل بیت و شهید بزرگوار دکتر طهرانچی قرار گیرد.
مدیر عامل مؤسسه امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی با توصیه بر توجه ویژه به برنامه زمانبندی جشنوار تأکید کرد: همه واحدهای دانشگاهی تابعه در سراسر کشور باید به برنامه زمانبندی مؤسسه امامت و مهدویت توجه کنند و در پیشبرد موارد خواسته شده در زمان مقرر اهتمام ورزند.
جعفری با توجه به اهمیت زمان در برگزاری جلسات، تبلیغات و فراخوان جشنوارههای موضوعی به تمام استانهای شرکت کننده در جشنواره توصیه کرد؛ پرچمی را که شهید بزرگوار، دانشمند فرزانه دکتر طهرانچی در حوزه امامت و مهدویت در کشور برافراشتند، امسال باید به یاد ایشان با توان بیشتر و فاخرتر به اهتزاز درآید.
انتهای پیام/