تداوم راه شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد

مهدی ورسهای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار آنا با ابراز تأسف عمیق از شهادت دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی، او را دانشمندی اخلاقمدار و جهادگری خستگیناپذیر برشمرد که فقدانش جبرانناپذیر است و اظهار کرد: برای ما که افتخار همکاری نزدیک با دکتر طهرانچی را داشتیم، صحبت از نبود او بسیار دشوار است. او شخصیتی بینظیر در آموزش عالی بود که با نگاه آیندهپژوهانه، تحولی عظیم در دانشگاه آزاد و آموزش عالی ایجاد کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین ابراز امیدواری کرد که با راهاندازی بنیادی علمی دکتر طهرانچی، آرمانهای او در آموزش عالی به منصه ظهور برسد.
راه شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد با هدایت و راهبری دکتر رنجبر ادامه دارد
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی و علمی طهرانچی، او را تئوریپردازی برجسته در حوزه آموزش عالی دانست و افزود: دکتر طهرانچی با دانش عمیق و نگاه آیندهنگرانه، اقداماتی بینظیر در این حوزه انجام داد که همگان به آن اذعان دارند و با هدایت و راهبری دکتر رنجبر، جانشین ایشان، این مسیر ادامه خواهد یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: شهید طهرانچی بسیار مردمدار و حامی دانشجویان، کارکنان و استادان بود در دورهای که در معاونت آموزشی و مهارتی دانشگاه علوم تحقیقات فعالیت میکردم، وی بر تکریم دانشجو، استادان و کارکنان تأکید داشت و حتی اعتراض خانوادهها مبنی بر تشکیل کلاسها تا ساعت ۸:۳۰ شب که برای دانشجویان و خانوادههایشان مشکلساز شده بود به همین دلیل با راهبری وی و قائم مقام دانشگاه، کلاسها را تا حداکثر ساعت ۶:۳۰ یا ۷ عصر جمعبندی کردیم. این تغییر پس از سالها، نشاندهنده توجه ویژه وی به دغدغهی خانوادهها و آسایش دانشجویان بود.
شهید طهرانچی با دقت به کارهای دانشجویان توجه میکرد
ورسهای به حضور فعال طهرانچی در نمایشگاههای دانشجویی و دانشآموزی اشاره کرد و ادامه داد: وی با دقت به کارهای دانشجویان توجه میکرد و با شناختی که از کار دانشجویان از قبلی داشت، آنان را تشویق به بهبود و پرهیز از کارهای سطحی میکرد. لبخند مهربانانه و انرژی مثبت وی، بذر امید را در دل جوانان میکاشت و انگیزه آنها را تقویت میکرد.
وی با تأکید بر اعتقاد عمیق طهرانچی به مبانی دینی و الهی، بیان کرد: سخنرانیهای وی ترکیبی از آیات قرآنی، احادیث معصومین و دانش تخصصی در حوزههایی مثل فیزیک و الکترومغناطیس بود. او صبحها سحرخیز بود و مطالب سخنرانیهایش را خود با دقت آماده میکرد بهگونهای که مفاهیم قرآنی و علمی را با موضوعات جلسه پیوند میزد. این رویکرد، بنمایه طرح جهتگیری الهی در دروس تخصصی بود که در دانشگاه آزاد پیادهسازی شد و امیدواریم در قزوین نیز به ثمر برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به رشد جذب دانشجو در دانشگاه آزاد، توضیح داد: تعداد دانشجویان از ۸۵۰ هزار نفر به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر افزایش یافته و این جهش علمی، نتیجه مدیریت جهادی شهید طهرانچی بود.
ورسهای درباره بازدید طهرانچی از واحد قزوین مطرح کرد: اواسط اردیبهشت 1404، وی با وجود مشغله زیاد، نیمروز به قزوین آمد و در همایش تحول و تعالی دانشگاه، مباحث ارزشمندی ارائه کرد. با وجود محدودیتهای زمانی و دستورالعملهای امنیتی، دیدارهایی با امامجمعه و نماینده ولیفقیه در قزوین انجام شد و وی با انرژی بالا تحولات دانشگاه را برای مسئولان تشریح و تبیین کرد.
وی اضافه کرد: برای شام، همکاران روابط عمومی سازمان محلی خارج از دانشگاه برنامه ریزی کرده بودند، اما دکتر طهرانچی تأکید کرد که به دانشگاه برویم و در کنار سایر شرکتکنندگان همایش باشیم و این سادگی و توجه وی به سایران بسیار درس آموز بود و با وجود درخواست ما برای میزبانی وی به دلیل مأموریت صبح روز بعد، با وجود خستگی، نیمهشب به تهران بازگشت.
طرح استاد وابسته برای نظمبخشی و رفع مشکل تأخیر در پایاننامهها طراحی شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان طرحهای دانشجومحور شهید طهرانچی مطرح کرد: وی معتقد بود برخی آییننامهها و فرآیندها غیرضروری بودند. طرح استاد وابسته برای نظم بخشی و رفع مشکل تأخیر در پایاننامهها طراحی شد تا دانشجویان چندین ترم منتظر نمانند. همچنین، طرح حامی دانشجویی برای پیگیری درخواستهای دانشجویان از طریق ایمیل و کاهش مراجعات حضوری اجرا شد تا رضایتمندی دانشجویان افزایش داده شود.
وی گفت: رویکرد تحولآفرین و دانشجومحور زندهیاد دکتر طهرانچی، دانشگاه آزاد را به نهادی پیشرو در حل مسائل کشور و پرورش نسل آینده تبدیل کرد.
ورسهای با اشاره به شهادت طهرانچی و همسر مکرمه شان توسط رژیم صهیونیستی توضیح داد: این اقدام نشاندهنده جایگاه والای وی در کشور و جهان و اثر گذاری وی در مرجعیت علمی ایران در دنیا بود. مراسم تشییع باشکوه در حرم عبدالعظیم حسنی، گواه قدرشناسی مردم و جامعه دانشگاهی از این شهید والامقام بود.
به گزارش آنا، شهید طهرانچی و همسر ایشان در حمله سحرگاه 23 خرداد 1404 رژیم منحوس صهیونیستی به منزل مسکونی وی به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/