روضه تعطیلشدنی نیست؛ اشک بر حسین آرامبخش دلهای ناآرام

غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در گفتوگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه مجالس عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) با هیچ تهدیدی خاموش نمیشود، اظهار کرد: برگزاری مجالس عزاداری با محور روضه سیدالشهدا(ع) نه فقط سنتی ریشهدار بوده؛ بلکه میراث گرانبهایی است که از عصر ائمه اطهار علیهمالسلام تاکنون تداوم یافته و پایهگذارانی مانند خود اهل بیت(ع) دارند و فلسفه وجودیشان زنده نگه داشتن حقیقت، عدالت و ولایت است.
وی افزود: مجلس روضه، فقط اشک و ماتم نیست؛ بلکه محفلی برای ذکر خداست؛ چرا که اهل بیت علیهمالسلام آیینه تمامنمای الهیاند و یاد آنان در حقیقت یاد خدای متعال است. در این مجالس، دلها به آرامش میرسند و انسان در دل هیاهوی دنیا به اطمینان قلبی دست مییابد که در هیچ جای دیگر یافت نمیشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به حضور پرشور مردم و مسئولان در مراسم عزاداری امسال در حسینیه امام خمینی (ره) و برخی حسینیههای دیگر، گفت: این حضور پرمعنا، پاسخی محکم به تهدیدات دشمنان اسلام بود. وقتی رییسجمهور، رؤسای قوای سهگانه، فرماندهان نظامی و مسئولان ارشد کشور در کنار مردم اشک ریختند، معنایش این بود که روضه، سنگر ایمان و مقاومت است و عشق به حسین (ع)، رمز وحدت و ایستادگی در برابر دشمن خبیثی مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
کاظمی تأکید کرد: محافل روضه، مورد توجه ویژه اولیای الهی هستند. آنان بر چنین مجالسی نظر دارند و دعایشان موجب تحول درونی انسان و جهش روحی او به سوی معنویت است. چه بسیار انسانهایی که از همین مجالس، مسیر زندگیشان تغییر کرده و از دلبستگیهای دنیوی رهیدهاند.
وی عنوان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند احیای فرهنگ عاشورا و ادامه راه حسین (ع) هستیم. مجالس روضه نه فقط آیین مذهبی، که جبهه فرهنگی در برابر هجمههای نرم دشمن است. این سنگر را باید پاس داشت؛ چرا که اشک بر حسین، انسان را از خاک به افلاک میبرد همانطور که حافظ میگوید:
«مرید پیر مغانم ز من مرنج اى شیخ
چراکه وعده تو کردى و او بجا آورد»
انتهای پیام/

بیعت مردم با عاشورا انتهایی ندارد/ اعتراف یک فرانسوی به قدرت فرهنگ سیدالشهدا(ع)
