حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه:

ریشه جنایات صهیونیست‌ها در ماهیت تشکیلاتی و پادگان نظامی بودن اسرائیل نهفته است

ریشه جنایات صهیونیست‌ها در ماهیت تشکیلاتی و پادگان نظامی بودن اسرائیل نهفته است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با ریشه‌یابی جنایات تاریخی و مقایسه آن‌ها با اقدامات کنونی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که اسرائیل نه دولت یک ملت، بلکه یک پادگان نظامی وابسته به آمریکاست و حمله اخیر این رژیم به ایران با حمایت و چراغ سبز مستقیم واشنگتن انجام شده است.
 
به گزارش خبرگزاری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، در ابتدای سخنانش با موضوع: عوامل مختلف جنایت در تاریخ در امام زادگان عینعلی و زینعلی در شب ششم محرم ۱۴۴۷ و دهم تیر ۱۴۰۴ پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و درود بر پیامبر (ص)، اهل بیت (ع)، شهدا و درگذشتگان مدفون در آن مکان، به تبیین ریشه‌های جنایت در طول تاریخ پرداخت.

وی با اشاره به حمله مغول‌ها به ایران و دیگر کشورها و جنایات آن‌ها نظیر قتل عام مردم و آتش زدن کتابخانه‌ها، عامل اصلی این اقدامات را جهالت مغول‌ها دانست. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نقش عالمانی چون خواجه نصیرالدین طوسی را در تبدیل این قوم جاهل و وحشی به انسان‌هایی عالم و متمدن بسیار برجسته خواند و گفت: خواجه نصیرالدین با شرط عدم کشتار مردم و آتش زدن کتابخانه‌ها، مغول‌ها را پذیرفت و نه تنها دست از جنایت برداشتند، بلکه در تمدن سازی ایران، معماری ایرانی اسلامی و دیگر حوزه‌ها نقش‌آفرین شدند. وی افزود که خواجه نصیرالدین حتی توانست علمای بسیاری از شیعه و سنی را از مرگ نجات دهد.

استاد خسروپناه در ادامه، به حملات مکرر رومیان و اسکندر به ایران اشاره کرد و علت آن را بر اساس تحقیقات خود، تلاش برای تاراج علم و دانش ایران و ثبت آن به نام خود، دانست. وی با بیان اینکه ایران مهد علم در جهان بود و دانشمندان بزرگی در فلسفه، ریاضیات، طبابت و دیگر علوم داشت، دانشگاه جندی شاپور در دزفول را با قدمت نزدیک به ۲۰۰۰ سال، اولین دانشگاه جهان دانست که یونسکو نیز آن را به رسمیت شناخته است. به گفته وی، ارسطو، فیلسوف رومی و شاگرد افلاطون، با مشاهده ناکافی بودن علوم در روم و آگاهی از جایگاه علمی ایران، اسکندر را تشویق به حمله کرد و همراه او به ایران آمد تا کتاب‌های مهم را جمع‌آوری کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح سوالی در خصوص ریشه جنگ‌های طولانی مدت اروپایی‌ها با یکدیگر، از جنگ جهانی اول که با قتل ولیعهد اتریش آغاز شد تا جنگ جهانی دوم، به این نکته اشاره کرد که این جنگ‌ها خسارات و قربانیان فراوانی به دنبال داشته و حتی پس از جنگ جهانی دوم نیز با وجود تشکیل سازمان ملل با هدف جلوگیری از جنگ و ایجاد قانون بین‌المللی، امنیت محقق نشده و کشته‌های جنگ‌های پس از آن، به مراتب بیشتر از جنگ‌های جهانی بوده است. وی از قحطی و تلفات میلیونی مردم ایران در اثر حضور متفقین در جنگ جهانی دوم به عنوان نمونه‌ای از پیامدهای این جنگ‌ها یاد کرد.
استاد خسروپناه در بخش دیگری از سخنان خود، به ماهیت رژیم صهیونیستی پرداخت و آن را متفاوت از یک کشور معمولی با ملت و دولت دانست. وی تصریح کرد: اسرائیل نه دولت اصلی دارد و نه ملتی به معنای واقعی. مردم آن خود را یهودی بلژیکی، اتریشی یا فرانسوی و... معرفی می‌کنند. به گفته وی، بخش زیادی از جمعیت این رژیم نظامی هستند و حتی بازیگران معروف سینمای آن‌ها نیز درجه‌دار، افسر و مسلح‌اند و در این رژیم شهروند غیرنظامی دیده نمی‌شود. وی اسرائیل را پادگان نظامی آمریکا در منطقه خواند که توسط اروپایی‌ها و آمریکا برای بر هم زدن خاورمیانه و کسب انرژی منطقه ایجاد شده است.

وی سپس به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران اشاره کرد و با تأکید بر اینکه او حمله را شروع کرد، گفت: در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها فعالیت‌های هسته‌ای ایران را غیرنظامی اعلام و اسناد آن نیز موجود بود، رژیم صهیونیستی حمله کرد. استاد خسروپناه به صراحت از حمایت آمریکا از این حمله سخن گفت و اظهار داشت: ترامپ اعلام کرد که به نتانیاهو حمایت کرده و نتانیاهو و سفیر آمریکا در اسرائیل نیز رسماً اذعان کردند که اسرائیل بدون چراغ سبز و اجازه آمریکا به ایران حمله نمی‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه آمار دقیق از قربانیان این حمله، تشریح کرد: در این حمله مراکز ما هدف قرار گرفتند و ۳۰۰۰ نفر از مردم بی‌گناه مجروح و جانباز شدند. تعداد زیادی از هموطنان عزیز نیز به شهادت رسیدند که بیشتر این افراد غیرنظامی و غیر انتظامی بودند. وی افزود که ۱۳۲ خانم و ۳۸ کودک نیز در این حادثه شهید شدند و به دلیل متلاشی شدن برخی پیکرها، شناسایی از طریق آزمایش DNA همچنان ادامه دارد.
استاد خسروپناه به هدف قرار گرفتن مستقیم آمبولانس‌ها، بیمارستان ها و چندین درمانگاه اشاره کرد و با بیان اینکه هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای خلاف قوانین بین‌المللی و تعهدات ایران در NPT است، به فریبکاری آمریکایی‌ها اشاره کرد و گفت: یک روز قبل از حمله اسرائیل، ترامپ رسماً اعلام کرد که آمریکا و اسرائیل به ایران حمله نمی‌کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان، ضمن هشدار نسبت به حرف‌های بی‌اساس ترامپ که ممکن است باعث خالی شدن دل مردم شود، تأکید کرد که باید همواره آماده بود، چرا که به هر حال این وحشی ناتانیاهو ممکن است هر بار دست به جنایت بزند.

استاد خسروپناه هدف اصلی این حمله را براندازی نظام در عرض پنج شش روز با هدف قرار دادن مسئولان عالی‌رتبه، سران قوا و حتی رهبری عنوان کرد و گفت: طرح آن‌ها این بود که با حمله به پادگان‌ها و نیروی انتظامی، مردم را به خیابان‌ها بکشانند و نظام را ساقط کنند، اما این طرح شکست خورد و پس از ۱۲ روز به التماس کشورهای منطقه وادار شدند تا آتش‌بس برقرار شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با رد برخی تحلیل‌ها پیرامون عوامل مقاومت ایران، خاطرنشان کرد: وطن‌خواهی ایرانیان و ایمان دینی مردم قطعاً نقش داشته است، اما مهمترین عامل استقامت ایران، "انسجام ملی" و "تمدن چند هزار ساله ایران" است که ریشه بسیار قوی دارد و دشمن به همین دلیل دنبال تجزیه ایران است.

خسروپناه ریشه جنایات قرن بیستم و اقدامات رژیم صهیونیستی را در تحولات فلسفی غرب و ظهور مدرنیته دانست و تشریح کرد: در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، تفکری در مدرنیته شکل گرفت که ملاک و معیار حقیقت، ارزش، خوبی و بدی را "قدرت" قرار داد. وی با اشاره به اندیشمندانی چون نیچه و فوکو، این نگاه را "تباهی انسان" توصیف کرد و گفت: برخلاف فیلسوفان گذشته غرب که ملاک ارزش‌ها را عدالت و اخلاق می‌دانستند، مدرنیته ملاک را قدرت می‌داند و معتقد است هر که قدرتش بیشتر است، حق با اوست و این همان منطق زورگویی است.

وی با انتقاد شدید از این نگاه، پیامبران الهی را مبعوث برای تحقق عدالت و ارزش‌های انسانی دانست و گفت: اگر هر فرد در خانواده، محل کار و جامعه عادلانه رفتار کند، جامعه عادل محقق می‌شود و ما باید این عدالت را در دنیا معرفی کنیم.

استاد خسروپناه به نتایج یک تحقیق میدانی مجازی با مشارکت چند میلیون نفر در دنیا اشاره کرد که بر اساس آن حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان، ایران را پیروز این جنگ اعلام کرده‌اند و این نشان می‌دهد مردم دنیا واقعیت را می‌فهمند و ارزش‌های اخلاقی اصالت دارد.

وی با ستایش از مردم ایران و ریشه تمدنی آن‌ها، به نمونه‌هایی از اخلاق‌مداری و عدالت‌مداری مردم در جریان بحران اخیر اشاره کرد (مانند تخفیف هتل‌ها و نان رایگان نانوایی‌ها برای پناهندگان) و گفت: وقتی انسان اخلاق و عدالت را کنار بگذارد، جنایت رخ می‌دهد. وی با یادآوری فاجعه کربلا و شهادت نوجوانانی چون عبدالله بن حسن و قاسم بن حسن، آن را نتیجه کنار گذاشتن اخلاق و عدالت دانست و تاکید کرد که این جنایات صرفاً ناشی از جهل نبود، بلکه قاتلان می‌دانستند در حال کشتن فرزند پیامبرند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با اشاره به پاسخ محکم ایران به حمله رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: ملت ایران سیلی محکمی به رژیم صهیونیستی زد که درد آن را سال‌ها احساس خواهد کرد. وی با محکوم کردن ترور ناجوانمردانه افرادی مانند شهید طهرانچی در خانه‌هایشان به همراه خانواده، این اقدام را ناشی از منطق قدرت‌محور دشمن دانست و تاکید کرد که ما باید با قدرت در مقابل این منطق بایستیم، اما ملاک حقیقت از نظر اسلام و قرآن، قدرت نیست، بلکه عدالت و ارزش‌های انسانی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب