اهمیت خویشتنداری در افطار؛ وعده شام حذف نشود

منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا، گفت: اولین نکته مهم در افطار خویشتنداری است و باید از تندخویی، بدخوری و پرخوری اجتناب کرد.
وی ادامه داد: وعده افطار باید بهاندازهای باشد که معده برای شام هم فضای خالی داشته باشد چراکه حذف شام بههیچعنوان توصیه نمیشود. حتماً باید بعد از یک افطاری سبک بافاصله یک یا دو ساعت وعده شام میل شود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: معمولاً در وعده افطار نوشیدن چای ولرم همراه با خرما یا شیره انگور توصیه میشود. از سوی دیگر افراد توجه داشته باشند که افطار نوعی عصرانه است و نباید سنگین باشد.
رضایی گفت: معده بیش از ۱۰ ساعت خالی است و نباید بهیکباره حجم زیادی از مواد غذایی را دریافت کند. مصرف زیاد قندهای ساده مانند شکر و زولبیا و بامیه ممکن است خطرناک و برای سلامتی مضر باشد.
وی تصریح کرد: مصرف آش، سوپ و حلیم در وعده افطار باید در حجم کم باشد چرا که پرخوری باعث ترش کردن معده میشود.
انتهای پیام/