مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی مطرح کرد

تسهیل صدور مجوزها برای شرکت‌های دانش‌بنیان اولویت سازمان غذا و دارو است

تسهیل صدور مجوزها برای شرکت‌های دانش‌بنیان اولویت سازمان غذا و دارو است
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و‌دارو ، با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاری در بخش مواد اولیه خوراکی و بهداشتی، اعلام کرد: تسهیل فرآیند صدور مجوزها به‌ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اولویت‌های اساسی سازمان غذا و دارو است.

به گزارش خبرگزاری آنا، مهندس میثم حسینی مقدم امامی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا افزود: تهیه راهنمای جامع صدور مجوزها توسط سازمان غذا و دارو و تفویض حداکثری اختیارات صدور مجوز به معاونت‌های غذا و دارو، زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری بیشتر و تسریع در توسعه محصولات سلامت‌محور فراهم می‌کند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌ها همچنین بر استفاده از ظرفیت قانونی کمیته‌های فنی و قانونی جهت تسهیل در صدور مجوزها تأکید کرد و گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان محصولات سلامت‌محور، نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات خوراکی و بهداشتی دارد.

او در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت همکاری معاونت‌های بهداشت و کشاورزی اشاره کرد و افزود: این معاونت‌ها می‌توانند در برنامه‌های نمونه‌برداری و آنالیز محصولات کشاورزی مشارکت فعال داشته باشند تا سلامت مصرف‌کنندگان به بهترین شکل حفظ شود.

همچنین مهندس حسینی مقدم امامی بر ضرورت اجرای برنامه شناسه‌گذاری و برچسب‌گذاری محصولات کشاورزی با درج QR Code جهت ردیابی محصولات و تضمین ایمنی از مزارع تا سفره تأکید کرد.

وی در پایان یادآور شد: با تدوین استراتژی‌های حمایتی همسو با سیاست‌های کلی سلامت و اصلاح قوانین کلان حوزه غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، می‌توان به ارتقاء جایگاه این حوزه‌ها در ساختار تصمیم‌گیری‌های کلان کشور کمک کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا