موج خلاقیت در موکب‌های مسیر پیاده‌روی اربعین به کربلا

موج خلاقیت در موکب‌های مسیر پیاده‌روی اربعین به کربلا
در حالی که به طور سنتی اغلب موکب‌ها به ارائه غذا، نوشیدنی و محل استراحت به زوار می‌پردازند، برخی از آن‌ها ایده‌های خلاقانه‌ای برای ارتقای تجربه زائران به کار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری آنا از «شیعه ویوز»، خدمات نوآورانه‌ای در «موکب ها» (چادر‌هایی که به زائران خدمات ارائه می‌دهند) در مسیر پیاده روی اربعین به کربلا عرضه می‌شود. در حالی که به طور سنتی اغلب موکب‌ها به ارائه غذا، نوشیدنی و محل استراحت به زوار می‌پردازند، برخی از آن‌ها ایده‌های خلاقانه‌ای برای ارتقای تجربه زائران به کار گرفته‌اند.

برای مثال اینجا به دو نمونه منحصر‌به‌فرد اشاره می‌کنیم: یکی حسینیه حضرت‌ام البنین (سلام الله علیها) که به خاطر سرو نوعی بریانی ویژه با ادویه‌های خاص و مواد تازه شهرت دارد. دیگری موکبی است که یک چرخ و فلک بزرگ را به دستگاهی نوآورانه برای پخت مرغ تبدیل کرده است؛ روشی که باعث می‌شود گوشت به طور یکنواخت پخته شود و در عین حال منظره‌ای چشم نواز برای بازدیدکنندگان خلق کند.

این ابتکار‌ها به عنوان ترکیبی از هنر و خدمت دیده می‌شوند که هدفشان تقویت پیوند میان زوار و میزبانان و نیز پاسداشت میراث همبستگی در طول این زیارت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا