نوباوه: ادعاهای غرب درباره اسرائیل نقش برآب شد/ حسادت دشمنان به موقعیت ایران

بیژن نوباوه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین روز شهادت جمعی از هممیهنان، سرداران نظامی و دانشمندان هستهای کشورمان مبنی بر اینکه ایران اسلامی به توفیق الهی روز به روز قویتر خواهد شد، گفت: سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب مثل همیشه برای آینده کشور امید بخش و راهگشا بود. صحبتهای ایشان که با توجه به شرایط امروز جمهوری اسلامی و حتی در شرایط سختی که کشور ما در دوران دفاع ۱۲ روزه پشت سر گذاشت کاملا علمی و موثق است نشانگر این است که موقعیت ایران مورد حسادت و رشک دشمنان است. به عبارت دیگر ایران در موقعیت ممتازی به سر میبرد و تمام بافتههای ابرقدرتها طی حداقل ۵۰ سال برای بزرگ نشان دادن رژیم صهیونیستی به عنوان کشور پیشرو و یک کشور دموکراتیک در منطقه خاورمیانه، نقش بر آب شده است.
وی در توضیح دروغین بودن ادعاهای حامیان اسرائیل خاطرنشان کرد: ادعای دموکراتیک آنها با چالشهای امروز برای مردم غزه، مردم سوریه، کشورهای اطراف و حمله مستقیم به ایران کاملاً برملا شد و نشان داد این ادعا دروغی بیش نیست و رژیم جنایتکار با قدرت اسلحه آمریکا و حتی غربیها و ناتو و ... در صدد استیلا بر دنیاست.
نوباوه افزود: ادعای نظامی آنها نیز با حمله به اصطلاح بسیار موثر جمهوری اسلامی ایران به منافع اقتصادی و علمی این رژیم صهیونیستی همه برملا شد و برای دنیا معلوم شد که بسیاری از حرفهایی که آنها میزنند تبلیغات است و امروز نگاه دنیا یک نگاه ویژهای هم به ایران است هم به اسرائیل. به اسرائیل به خاطر برملا شدن دروغهای بزرگ در همه زمینهها که گفتیم و به ایران به عنوان یک قدرت بلامنازع که این قدرت را دارد هم جواب تجاوز آمریکا را وقتی که تجاوز میکند بدهد و هم رژیم صهیونیستی را سر جایش بنشاند و این رژیم را سالها به عقب بیندازد و قطعاً برای آینده دیگر خطراتی به این شکل برای دنیا نخواهد داشت.
این نماینده مجلس شورای اسلامی به تاکید رهبر انقلاب بر تغییر نگاه بین المللی هم اشاره کرد و ادامه داد: امروز بسیاری از کشورهای مسلمان، کشورهای عرب به خصوص عربهای منطقه غرب آسیا و جنوب خلیج فارس به این نتیجه رسیدهاند که رژیم صهیونیستی در اولین فرصت حتما آنها را هم مورد تهاجم و حمله قرار خواهد داد و به دنبال تحقق اهدافی که از اول گفته یعنی تسلط بر نیل تا فرات است و این تغییر سیاستی که بین الملل امروز پیدا کرده است میتواند اثرات بسیار عمیقی بر سیاستهای آمریکا در منطقه به خصوص منطقه غرب آسیا داشته باشد.
وی با بیان اینکه کشور تعیین کننده در این منطقه بدون اینکه ما بخواهیم تبلیغی بکنیم و بدون اینکه ما بخواهیم ذکر بکنیم همه دنیا میدانند که ایران است، افزود: ایران مولفهای بسیار نیرومند برای آینده منطقه است و قطعاً این مسئله با عکس العملهای کشورهای منطقه و به خصوص کشورهای مسلمان روبهرو خواهد شد.
نوباوه در پاسخ به این سوال که وظیفه مجلس شورای اسلامی برای جامه عمل پوشاندن به نکات رهبری در این پیام چیست، گفت: وظیفه مجلس در واقع قانون گذاری و نظارت است. دولت موظف است آن چیزی را که مجلس قانونگذاری کرده اجرا کند و نظارت مجلس بر آن در صورت تخلف یا کم کاری یا ترک فعل، جدی است. به نظر میرسد این هماهنگی تا به حال خوب بوده، اما ما باید مراقب باشیم که دولت دنبال سیاستهای خاص خودش نرود و مراقب افرادی که نفوذ دارند و دوست ندارند نقش به اصطلاح ویرانگر آمریکا در کشور ما خیلی برملا شود باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به اقدامات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان هم اشاره کرد و گفت: مجلس دو قانون تصویب کرده که آخرین آن تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی است. این مصوبه باید به خوبی اجرا شود. به نظر میرسد بعضی وقتها ما در این زمینه تعلل و ترک فعل داریم. وظیفه مهم مجلس در واقع حراست از دستاوردهای خودش است که دستاوردهای مردم به حساب میآید.
نوباوه افزود: آژانس انرژی اتمی به جمهوری اسلامی خیانت کرده و در چندین زمینه هم جاسوسی کرده و اطلاعات محرمانه کشور را در اختیار دشمن قرار داده است. مدیر کل آژانس فرد صادقی نبوده و هیچ وقت حاضر نشده است واقعیتها را بگوید. به نظر من برخورد با این فرد قطعی است و ما نباید اجازه دهیم این فرد وارد کشور شود. اگر هم بخواهد اقدامی در این زمینه صورت بگیرد قطعاً نمایندگان مجلس در این زمینه اعتراض خواهند کرد و صدای شان بلند خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان به شرایط ایران برای ادامه همکاری با ان پی تی هم پرداخت و تصریح کرد: آینده همکاری ما با ان پی تی بسته به شرایط است. اگر شرایط بین المللی را رعایت کردند و ما تاثیر آن را در عمل ببینیم نه در حرف، میتوانیم همکاری کنیم. متاسفانه ما در گذشته به حرف قانع شدیم. اگر منافع جمهوری اسلامی حفظ شود که حق غنی سازی در کشور است به طوری که صد در صد در کشور ما انجام شود ما با ان پی تی همکاری خواهیم کرد و الا وقتی که چیزی برای کشور سود ندارد مثل یک تجارت بی فایده است و به نظر من ادامه این همکاری منطقی نخواهد بود.
انتهای پیام/