پدیده جدید سیاسی در اروپا و فرجام آن

پدیده جدید سیاسی در اروپا و فرجام آن
اعتراضات گسترده جوانان در اروپا و شکاف در جبهه حامی تل‌آویو، نویدبخش ظهور پدیده‌ای سیاسی تازه است؛ اروپایی‌ها یکی‌یکی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند و انزوای اسرائیل شدت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، بعد از شکل‌گیری اعتراض عمیق و اثرگذار در میان مردم و بخصوص قشر جوان و دانشجو به عملکرد رژیم صهیونسیتی در نوار غزه پس از طوفان الاقصی (۷ اکتبر ۲۰۲۳) دنیا شاهد اعتراض رسمی دولت‌های متحد تل‌آویو در اروپاست.

فرانسه اعلام کرده در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت؛ اکنون نخست‌وزیر بریتانیا هم تحت فشار ماکرون و برخی وزرای خود، برای اعلام مشابه است.

تاکنون بلغارستان، لهستان، جمهوری چک، رومانی، اسلواکی، مجارستان، سوئد، قبرس، نروژ، اسپانیا و ایرلند کشور فلسطین را شناسایی کرده‌اند.

رویترز، به نقل از نخست وزیر کانادا گفته، ما شکست دولت اسرائیل در جلوگیری از بدتر شدن فاجعه انسانی در غزه را محکوم می‌کنیم.

اینها در سایه هژمونی سنتیِ اشرافیت سیاه و لابی صهیونیسم بر دولت و دولتمردان اروپایی، چیز کم یا عادی‌ای نیست. 

این رویکرد در اروپا، جوانه‌های پدیده سیاسی جدیدی است که اندک اندک بر انزوای آمریکا در حمایت از اسرائیل و فروپاشی سیستم حمایتی از موجودیت سیاسی تل‌آویو خواهد افزود که در نهایت فرجامی جز اضمحلال رژیم نخواهد داشت. این شعار نیست.

البته نه اینکه اروپایی‌هایی مثل ماکرون دل به حال فلسطین سوزانده باشند، بلکه این رویکرد به نوعی حمایتگرانه‌ از اسرائیل نیز هست چون می‌پندارند که راهکار دو دولتی تنها راه حفظ موجودیت اسرائیل است!

پدیده اعتراض مردم و جوانان بخصوص در پاریس، لندن، برلین و شهرهای آمریکا و پدیده به رسمیت شناختن پایتخت‌های اروپایی، مکمل یکدیگرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب