میثم زندی در گفت‌وگو با آنا

مردم در دل جنگ به سینما پناه آوردند/نمایش آثار ماندگار از پنج کارگردان بزرگ

مردم در دل جنگ به سینما پناه آوردند نمایش آثار ماندگار از پنج کارگردان بزرگ
مدیر کل نظارت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجرای طرح «سینمای ایران برای وطن» با نمایش آثار پنج فیلم‌ساز بزرگ خبر داد و گفت: سینماها تنها مکان‌های فرهنگی بودند که در ایام جنگ تعطیل نشدند و مردم به آنها پناه بردند.

میثم زندی، مدیرکل نظارت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرگزاری آنا از برگزاری طرح ویژه‌ای با عنوان «سینمای ایران برای وطن» به‌منظور پاسداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران خبر داد.

طرحی برای گرامیداشت شهدای فرهنگ و هنر

وی گفت: پاسداشت مقام شهدایی که در جنگ دوازده‌ روزه اخیر اسرائیل علیه ایران جان خود را فدا کردند برای ما اهمیت بسیاری دارد، به‌ویژه شهدای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه که کم نیستند.

وی افزود: در همین راستا، سازمان سینمایی متناسب با مأموریت فرهنگی خود، هم در حوزه اجرایی و هم هنری، طرحی را با عنوان «سینمای ایران برای وطن» برنامه‌ریزی کرده که شامل نمایش پنج فیلم از پنج کارگردان برجسته سینمای ایران است.

نمایش آثار ماندگار از پنج کارگردان بزرگ

زندی اظهار کرد: این پنج فیلم شامل «خانه دوست کجاست» ساخته عباس کیارستمی، «ناخدا خورشید» اثر ناصر تقوایی، «شیر سنگی» از جعفری جوزانی، «سرزمین خورشید» از احمدرضا درویش و «گیلانه» ساخته رخشان بنی‌اعتماد است که طی پنج هفته و هر هفته یک فیلم، در سینما‌های کشور تک‌سانس به نمایش درمی‌آیند. اولین اکران این فیلم‌ها نیز امشب خواهد بود.

افتتاحیه در موزه سینما و اکران هم‌زمان در شهر‌ها

وی ادامه داد: این برنامه با پنج افتتاحیه از چهارم تا هشتم ماه آینده در موزه سینما آغاز می‌شود. هر شب یک فیلم به نمایش درمی‌آید و پس از آن جلسات نقد و بررسی با حضور عوامل فیلم برگزار خواهد شد.

وی گفت: پس از این افتتاحیه‌ها، نمایش فیلم‌ها به‌صورت منظم و برنامه‌ریزی‌شده در سینما‌های تهران و سه شهر اصفهان، شیراز و مشهد ادامه پیدا خواهد کرد.

سینما، پناهگاه مردم در روز‌های بحران

مدیرکل نظارت سازمان سینمایی تأکید کرد: در ایام جنگ دوازده‌روزه، برخلاف برخی رشته‌های هنری مانند تئاتر و موسیقی که فعالیت آنها متوقف شد، سینما‌ها در تمام این روز‌ها باز بودند.

وی افزود: شاید حضور در سینما نوعی ایجاد امنیت خاطر برای مردم بود. بعد از پایان جنگ نیز سینمای اجتماعی با استقبال خوبی مواجه شد و سینما‌ها به محفلی برای آرامش و همدلی مردم بدل شدند؛ جایی که مخاطبان کنار هم نشستند و فیلم دیدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب