رجبی: جذب آلکثیر فقط حواشی را بیشتر میکند/آنهایی که برای حسینی کمپین تشکیل دادند هوادار استقلال نیستند

رضا رجبی در گفتوگو با خبرگزاری آنا، در خصوص جذب عیسی آلکثیر مهاجم فصل گذشته پرسپولیس گفت: من صددرصد با این تصمیم مخالفم؛ البته نه بهخاطر اینکه به هیات مدیره یا خود آقای شریعتمداری که استقلالی هستند، بیاحترامی کنم. من برایشان احترام ویژهای قائلم و تصمیماتشان هم برای من قابل احترام است. اما از منظر حواشی و با توجه به تجربهای که در فوتبال دارم، خودم واقعاً توصیه میکردم که چنین کاری انجام نشود. البته باشگاه این کار را انجام داده و حتماً اهدافی پشت آن وجود دارد، اما واقعاً من از آن بیخبرم. تجربهام به من نشان داده، مخصوصاً در این فوتبال امروز که ضعیفتر و پرحاشیهتر از گذشته شده، شما باید سعی کنید از حاشیه دور بمانید و تمرکزتان را حفظ کنید. این اتفاق بهنظر من فقط حواشی را بیشتر میکند. من به انتخاب هیات مدیره احترام میگذارم.
نباید احساسات هوادران استقلال و پرسپولیس را نادیده گرفت
وی افزود: کسانی که فوتبال را در سطح بالایی تجربه کردهاند، بهخوبی میدانند که کوچکترین حاشیهای روی سکوها میتواند چه تأثیرات منفیای روی عملکرد فنی تیم داشته باشد. ما همیشه میگوییم که فوتبال را برای مردم بازی میکنیم؛ پس باید به احساسات همین مردم هم احترام بگذاریم. مردم با این شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی، هزینه میکنند و بلیت میخرند تا بیایند و تیمشان را تماشا کنند. شما نمیتوانید علاقه و حساسیت هوادار استقلال یا پرسپولیس را نادیده بگیرید. این مسئله از قدیم هم بوده. من آن زمان که برنامه نود پخش میشد، گفته بودم که بهتر است این دو تیم، بازیکنی از یکدیگر جذب نکنند، چون حاشیهساز میشود و دل مردم را میشکند. حالا هم همین است. این همه بازیکن خوب در فوتبال ایران وجود دارد.
علی شجاعی گزینه مناسبی برای استقلال نیست
رجبی در مورد درخواست ساپینتو مبنی بر جذب بازیکنانی چون علی شجاعی، عارف غلامی و سعیدمهری گفت: در مورد علی شجاعی، او که روند رو به رشدی در این سالها نداشته و اگر داشت، لااقل در فهرست تیم ملی قرار میگرفت. به نظر من نمیتواند گزینه مناسبی برای دفاع چپ تیم ما باشد. معتقدم استقلال یا باید بازیکن ملیپوش داخلی جذب کند یا بازیکن خارجی با سطح فنی بالا. دو بازیکن ازبک ملیپوش (ارونوف و ماریپوف) وارد ایران شدند و آنها کاملاً در ترکیب تیم جا افتادهاند. استقلال باید بازیکنان ستاره داشته باشد. سالهای گذشته هم ۲۵، ۲۶ بازیکن آوردند، اما نتیجهاش چه شد؟ تیم در نهایت در رده دهم یا یازدهم جدول قرار گرفت. در والیبال اگر 10 میلیارد به یک سرمربی بدهید او 8 میلیارد آن را خرج پاسورش میکند؛ چون میداند تمام حیثیت تیم دست اوست. در فوتبال امروز دنیا، تیمها برای باز کردن دفاعهای بسته، به وینگرهای خلاق و پلیمیکرهای تکنیکی نیاز دارند. ما حتی کمیته فنی هم نداریم که بتواند بر این فرایند نظارت کند. اگر کمیته فنی باشد، هر فرد و ایجنتی نمیتواند بازیکن دلخواهش را به تیم تحمیل کند.
هیات مدیره به دنبال تشکیل تیم ب هستند
او در مورد جلسات مدیران استقلال با پیشکسوتان این تیم گفت: در همان جلساتی که برگزار شد، من شخصاً گفتم باید کمیته فنی شکل بگیرد. اما تا امروز، هنوز آن ساختار به وجود نیامده. حالا تیم درگیر مسائل روزمره است، اما امیدوارم برنامهریزی دقیقی انجام دهند. بهخصوص خبر خوبی که شنیدم این بود که استقلال قصد دارد تیم ب تشکیل دهد، همان کاری که باشگاه در قدیم انجام میداد. این تیمهای ب، در گذشته بازیکن برای تیم اصلی میساختند. اگر این طرح اجرا شود، کمک زیادی به آینده باشگاه خواهد کرد. هم از نظر مالی به صرفه است، هم بازیکنسازی میشود. آقای تاجرنیا و هیات مدیره دنبال این پروژه هستند که حرکت بسیار مثبتیست.
حسینی ستاره استقلال در فصل گذشته بود
او در مورد جدایی سید حسین حسینی از استقلال وپیوستن این بازیکن به سپاهان گفت: واقعاً نمیفهمم سیدحسین چه کرد که باید این همه مورد هجمه قرار می گرفت؟ او سال گذشته در سختترین شرایط استقلال، ستاره تیم بود و نه حاشیهای داشت، نه درگیریای ایجاد کرد. چرا باید علیه او کمپین تشکیل شود؟ اصلاً چه کسی گفته اینها هوادار استقلالاند؟ شاید اصلاً از جاهای دیگر تحریک شدهاند. من احتمال میدهم ساپینتو از قبل با حسینی زاویه داشت. ما نباید سرمایه ملیمان را به راحتی ازدست می دادیم و یک گلر 38 ساله بیاوریم که هندوانه در بسته است. مگر یک تیم فوتبال فقط گلر دارد؟ شما فرض کنید در یک بازی چهار گل بزنید، اما یک گل اشتباه دریافت کنید؛ آن وقت چه میشود؟ سیدحسین حسینی هم جزئی از تیم بود؛ چون گلر آخرین نفر در خط دفاع است، وقتی توپ وارد دروازه میشود، آخرین مقصر دیده میشود. اما اینکه بگویند او در دربیها موفق نبوده، خندهدار است. در علم مربیگری و در فوتبال، اینگونه قضاوتها جایی ندارد.
فضای مجازی فوتبال را به سمت پرتگاه میبرد
او در مورد تاثیر فضای مجازی در مدیریت فوتبال ایران گفت: من حدود دوازده سال پیش این را گفتم، آنچه فوتبال ما را به سمت سقوط میبرد، شبکههای اجتماعی است. چون اصلاً ریشه و اصالت فوتبال را نمیشناسند. حرفی که امروز میزنم، برای الان نیست؛ مربوط به دوازده، سیزده سال پیش است که حالا صحتش اثبات شده. فوتبال ما نسبت به ده سال پیش نهتنها پیشرفت نکرده، بلکه شدیداً پسرفت داشته. فقط در یک چیز پیشرفت کردیم: پولهای مفت بیتالمال! هشتاد، نود میلیارد تومان که آقایان دلال ۲۰ درصدش را برمیدارند. دقیقاً بگویید کجا پیشرفت کردیم؟ آقای گل لیگ، پنج تا از هفت گلش پنالتی بوده! واقعاً خندهدار است.
اختلاف نظر حتی در خانواده هم وجود دارد
رجبی در مورد اختلافات موجود در هیات مدیره استقلال گفت: اختلاف نظر حتی در خانواده هم وجود دارد اما اگر این اختلافنظرها به وحدت و تصمیم نهایی برای پیشرفت ختم شود، ایرادی ندارد. اینکه بگویند آقای تاجرنیا و نظریجویباری روبهروی هم قرار گرفتهاند، این نادرست است. این دو نفر اختلافنظر دارند، اما کنار هم هستند. اگر روبهروی هم قرار بگیرند، آن وقت خطرناک میشود. اینکه گفته میشود حق امضا گرفته شده، شاید همزمانی و برای حفظ منافع باشگاه استقلال بوده، تا کسی نتواند تصمیمی عجولانه بگیرد. همینطور که قبلاً گفتم، شاید برای اینکه ممیزیها بیشتر شود. ولی مطمئنم آقای تاجرنیا هیچوقت روبهروی مدیرعامل نمیایستد.
انتهای پیام/