نغمههای عاشقانه در ستایش امامت و مهدویت طنینانداز میشود

به گزارش خبرنگار آنا؛ علیرضا بیاباننورد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در مراسم آغازین رونمایی از پوستر جشنواره سرود نغمهها از سری برنامههای پنجمین جشنواره امامت و مهدویت اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹، دانشگاه آزاد اسلامی موسسهای به نام موسسه امامت و مهدویت تأسیس کرد که این اقدام یکی از باقیات صالحاتی است که توسط دکتر طهرانچی انجام شده است.
وی افزود: دکتر طهرانچی اهمیت ویژهای برای موضوع امامت و مهدویت قائل و معتقد بود این جشنواره برکت و نعمتی برای دانشگاه آزاد است و بهویژه در زمانهایی که دانشگاه با بحرانهای مالی مواجه میشد، فعالیتهای گستردهتری در این موسسه انجام میداد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اضافه کرد: این مؤسسه در همان سال با مدیریت علی جعفری، کارمند دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، فعالیت خود را آغاز کرد و مجموعهای از جشنوارهها در سراسر کشور برگزار شد در ابتدا هشت جشنواره که در سال ۱۴۰۰ به ۱۶ جشنواره افزایش یافت و در سال ۱۴۰۱، همه استانهای کشور هر کدام یک جشنواره مستقل بر عهده گرفتند.
بیاباننورد بیان کرد: در استان فارس در سال ۱۳۹۹ هیچ جشنواره فعالی برگزار نشد؛ اما در سال ۱۴۰۰، دو جشنواره سرود نغمهها و پوستر هدی که نام آن به برکت حضور یعقوبی گذاشته شده بود. همزمان برگزار شدند و این جشنوارهها به مدت سه سال متوالی با هم برگزار شدند؛ اما در سال چهارم، تصمیم گرفته شد که هر جشنواره به صورت مستقل و جداگانه ادامه یابد.
وی ادامه داد: جشنواره پوستر در تهران شمال برگزار شد و یادگاری از شیراز است، امسال نیز پنجمین دوره جشنواره سرود نغمهها برگزار میشود که در سه دوره قبلی، جزء برنامههای برتر کشور قرار گرفت در دوره اول، جزء ۱۴ برنامه برتر کشور در حال حاضر، هدف این است که جشنواره به سطح ملی ارتقاء یابد و در داوریها کیفیت بیشتری داشته باشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: در سه سال گذشته، بهترین گروه سرود در استان، گروه سرود واحد آباده بود که سه سال متوالی به عنوان گروه برتر استان شناخته شد در حضور دکتر طهرانچی در مشهد در افتتاحیه جشنواره، برنامه اجرا کرد و مورد تمجید قرار گرفت، امسال، تعداد گروههای سرود در استان از ۱۵ گروه به بیش از ۶۰ گروه رسید که نشاندهنده رشد و توسعه چشمگیر بوده، همچنین برنامهریزی شده که جشنواره در سطح استان گسترش یابد و مدارس سما و مدارس کل استان نیز در این فعالیتها مشارکت داشته باشند در این راستا، جلسهای با آموزش و پرورش برگزار شده است.
بیاباننورد بیان کرد: افتتاحیه جشنواره در کشور همزمان با ولادت امام علی علیهالسلام است، اختتامیه آن در نیمه شعبان برگزار میشود، هرچند تاریخ دقیق آن هنوز نهایی نشده در گذشته، افراد مهمی مانند طباطبایی، مصیب داوری و بنیانیان در مراسم اختتامیه حضور داشتند و امسال نیز انتظار میرود با حضور شخصیتهای برجسته، این رویداد برگزار شود.
وی مطرح کرد: در مجموع این جشنواره که از سال ۱۴۰۰ در استان فارس و واحد شیراز آغاز شده،به عنوان رویداد مهم فرهنگی و مذهبی در حال توسعه بوده و هدف نهایی آن، ارتقای سطح ملی و بینالمللی آن است.
انتهای پیام/