مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون کاراته

با انصراف ۷ کاندیدا؛ رهنما رئیس فدراسیون کاراته شد

با انصراف ۷ کاندیدا؛ رهنما رئیس فدراسیون کاراته شد
مسعود رهنما برای ۴ سال آینده رئیس فدراسیون کاراته شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، صبح امروز مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته با حضور مهدی علی‌نژاد، شروین اسبقیان و مزدا صوفی، روسای هیات های استانی و باقی اعضای مجمع با تعداد ۴۵ نفر در آکادمی ملی المپیک به ریاست شروین اسبقیان معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

*در ابتدای مجمع، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای تهاجم ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، اسبقیان نکاتی را مبنی بر نحوه انصراف و عدم صحبت کاندیدای انصرافی یادآور شد.

*سپس با اعلام اینکه کاندیدا باید برنامه های خود را مطرح کنند، بهرام آقاخانی، اسماعیل جبله، احمد شقاقی،هومان عسگری، احمد مبارکی، یونس مظلومی، علی قاسمی،محمدمهدی عطایی خانقاه و سعید نصرالهی با عدم حضور خود و برخی به صورت مکتوب انصراف خود را قطعی کردند.

*همچنین علیرضا خسروی دیگر کاندیدای پست ریاست فدراسیون درباره برنامه های خود گفت: سال ها در بدنه وزارت ورزش به عنوان کارشناس خدمت گذاری کرده ام و خانواده ای کاملا ورزشی دارم. نیامده ام که رقابت کنم بلکه می خواهم راه اخلاقی جدیدی را در فدراسیون باز کنم. اگر قسمت شد در این فدراسیون باشم، از حضور طباطبایی استفاده می کنم و اگر طباطبایی به ریاست فدراسیون رسید برای او آرزوی موفقیت می کنم.

*در ادامه مسعود رهنما دیگر کاندیدای ریاست فدراسیون گفت: از اهداف من توسعه بخش فرهنگی، بانوان و روابط بین‌المللی است. در یک قهرمانی آسیا ۷ مدال طلا می آوردیم اما اکنون به کجا رسیده ایم؟ هادی ساعی و علیرضا دبیر از جنس تکواندو و کشتی بوده اند.

*محمد سرکوهکی از زمان اعلام برنامه برای بیان اعتراضات خود به نحوه برگزاری مجمع و نبود کمیسیون ورزشکاران آغاز کرد که با تذکر رئیس مجمع مواجه شد. او همچنین گفت که به افراد رای ندهید بلکه به برنامه ها رای بدهید و همچین از اسبقیان خواست که پاسخ نامه های او را بدهد و گفت اگر نامه ای می دهم باید پاسخ آن را هم بگیرم. 

*سید حسن طباطبایی از دیگر کاندیدای ریاست فدراسیون کاراته گفت: همیشه سعی کردم نسبت به روسای هیات های استانی اهمیت ویژه داشته باشم و در جلساتی به نقطه اشتراکی برسیم. بیشتر نبایدها و نشدن های این سال ها عنوان شده است. هر مدیری نقاط مختلفی دارد. ما جزو ۳ فدراسیونی بودیم که توانستیم در المپیک توکیو مدال کسب کنیم. افراد می دانند مدال المپیک بسیار سخت است اما باوجود همه مشکلات توانستیم انجام دهیم. برخی دوستان نقد های عجیبی در خصوص عدم اعزام تیم به قزاقستان می نویسند. آمار را درست اطلاع رسانی کنید و همه موضوع و داستان را تعریف کنیم و یک قسمت خاص را تنها نگوییم. یک سال و نیم بیش از چند کاراته کار را از دست دادیم اما با قدرت بازگشتیم. یکی از دوستان من که از کاندیداهم هست همیشه می گفت نمی توان با دستمال کثیف پاکسازی گرد و درست می گوید اما اکنون چرا عمل جوره دیگری است؟ 

*در ادامه اسبقیان با اشاره به وجود شائبه هایی مبنی بر دخالت وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون ها گفت: تا به امروز که من معاون هستم حتی یک بار هم وزارت در انتخابات دخالت نکرده است و هر گونه خبری مبنی بر این موضوع کذب است.

*رای گیری برای انتخاب فدراسیون کاراته انجام شد که رای گیری اولیه به دور دوم کشید. در رای گیری اولیه حسن طباطبایی با 23 رای و مسعود رهنما 22 رای به دست آوردند. با توجه به تعداد اعضای مجمع رئیس منتخب با توجه به حضور 4 نامزد باید به عدد 24 می رسید و به همین دلیل انتخابات به دور دوم کشیده شد. در رای گیری دوم در نهایت مسعود رهنما با 23 رای رئیس جدید فدراسیون کاراته نام گرفت. 

*در ادامه مجمع و پس از انتخاب مسعود رهنما به عنوان رئیس فدراسیون، وی اسامی پیشنهادی خود برای انتخاب اعضای هیات رئیسه را اعلام کرد تا به رای گذاشته شود. نرگس افضلی، اسماعیل جبله و محمدمهدی عطایی اسامی پیشنهادی مسعود رهنما برای نماینده استان ها بودند. در نهایت محمدمهدی عطایی با کسب ۲۵ رای، اسماعیل جبله با ۱۰ رای و نگین افضلی با ۸ رای به عنوان نمایندگان استان ها عضو هیات رئیسه شدند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب