مدارس سما در مسیر ارتقا؛ از تشکیل کارگروه بودجه تا تدوین برنامههای عملیاتی

به گزارش خبرنگار آنا، نشست تخصصی مدیران مدارس سما با حضور معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر بهمنظور بررسی راهکارهای ارتقای کیفی و کمی مدارس سما و برنامهریزی هدفمند برای سال تحصیلی آینده با تعیین مصوباتی چون تشکیل کارگروه تخصصی بودجه، نهاییسازی برنامههای عملیاتی مدارس، تهیه بسته تبلیغاتی یکپارچه با هویت بصری مشخص برای جذب دانشآموزان و راهاندازی سامانه یکپارچه گزارشگیری عملکرد مدارس برای تسهیل در پایش، ارزیابی و تصمیمگیری برگزار شد.
معاون امور مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این جلسه با تأکید بر فضای مشورتی و ارائه راهکارها و همافزایی در مسیر پیشرفت مجموعه مدارس گفت: بررسی بودجه و مسائل مالی مدارس سما، ارزیابی و تدوین برنامههای عملیاتی مدارس واقدامات اثرگذار درزمینه جذب دانشآموزان از اولویتهای کنونی مدیران و مسئولان مدارس سماست که باید با جدیت به آن پرداخته شود.
فخرالسادات هاشمی با تأکید بر اهمیت شفافسازی مالی و تهیه گزارشهای مالی دقیق و منظم عنوان کرد: تنوعبخشی به منابع درآمدی مدارس ازجمله جذب مشارکتهای مردمی، ارائه خدمات آموزشی مکمل و استفاده از ظرفیتهای دانشگاه در حمایت از مدارس از راهکارهایی است که منجر به تحقق بودجه و برونرفت از چالشهای مالی خواهد بود.
وی با بیان اینکه هدفمند بودن برنامهها، قابلیت ارزیابی دقیق، تدوین شاخصهای عملکردی مطلوب و برنامهریزی براساس اقتضائات هر مدرسه از ضروریات برای کیفیتبخشی امور است، ادامه داد: با توجه به فرصت باقی مانده تا شروع سال تحصیلی، ضروری است نسخه نهایی برنامه عملیاتی هر مدرسه تا پایان تیرماه جمعبندی و مورد بررسی نهایی قرار گیرد.
معاون امور مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با قدردانی از مجموع تلاشها و فعالیتهای اجرایی و اداری مجموعه مدارس در پیشبرد امور و نیز جذب دانشآموزان مطرح کرد: جذب دانشآموزان تنها به تبلیغ محدود نمیشود، بلکه کیفیت آموزشی، رضایت والدین، پرسنل حرفهای و محیطی امن، مهمترین عوامل جذب و ماندگاری دانشآموزان است.
هاشمی بر تدوین طراحییک الگوی جامع برای جذب دانشآموز در سطح مدارس سما استان تأکید کرد.
به گزارش آنا، در این جلسه که در فضایی تبادلی و مباحثهای برگزار شد، مدیران مدارس گزارشی جامع از وضعیت مالی مدارس، چالشهای مرتبط با تأمین منابع مالی، هزینههای جاری، هزینههای تجهیز، حقوق پرسنل، برنامههای توسعهای، برنامههای عملیاتیدر حوزههای آموزشی، فرهنگی، تربیتی، فناوری اطلاعات، بهداشت و ایمنی، اقدامات صورتگرفته در خصوص جذب دانشآموزان جدید ارائه کردند.
مدیران مدارس از اقدامات مدارس مانند برگزاری جشنوارههای دانشآموزی، بازدیدهای میدانی خانوادهها، تبلیغات محیطی، معرفی موفقیتهای مدرسه در فضای مجازی، جلسات مشاوره با اولیا و برگزاری کلاسهای تابستانی آشنایی با محیط مدرسه سخن گفتند.
انتهای پیام/
