۲۷/ خرداد /۱۴۰۴
16:30 05 / 03 /1404
مدیرکل استاندارد استان اصفهان عنوان کرد

نقش غیرقابل انکار دانشگاه‌ها در تأمین زنجیره امنیت غذایی

نقش غیرقابل انکار دانشگاه‌ها در تأمین زنجیره امنیت غذایی
مدیرکل استاندارد استان اصفهان با تأکید بر لزوم حضور دانشگاه‌ها در زنجیره تأمین امنیت غذایی گفت: در پی افزایش جمعیت جهانی و چالش‌های مربوط به تأمین غذای سالم و پایدار، موضوع امنیت غذایی در صدر اولویت‌های جهانی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار آنا، مهدی هادی مدیرکل استاندارد استان اصفهان در کنفرانس ملی «توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی» با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذا بر لزوم حضور دانشگاه‌ها در زنجیره تأمین امنیت غذایی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: در پی افزایش جمعیت جهانی و چالش‌های مربوط به تأمین غذای سالم و پایدار، موضوع امنیت غذایی در صدر اولویت‌های جهانی قرار گرفته؛ بنابراین برای تضمین تأمین مواد غذایی سالم و جلوگیری از بحران‌های احتمالی، نیاز به همکاری نزدیک میان دانشگاه‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه تولید مواد غذایی بیش از هر زمانی احساس‌ می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و ضرورت همکاری میان دانشگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی مواد غذایی افزود: دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از تحقیقات علمی و فناوری‌های نوین‌ می‌توانند راهکار‌های نوآورانه‌ای در زمینه بهبود کیفیت محصولات، کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری ارائه دهند، در مقابل شرکت‌های تولیدی با تامین منابع مالی و اجرای پروژه‌های عملی، فرصت آزمایش و تجاری‌سازی این فناوری‌ها را فراهم می‌آورند.

هادی متذکر شد: این همکاری نه‌تنها در ارتقاء سطح علمی و فناوری مؤثر است، بلکه می‌تواند نقش مهمی در تضمین امنیت غذایی، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی کشور ایفا کند، در نتیجه، دولت‌ها، دانشگاه‌ها و بخش صنعت باید در تعاملی هماهنگ برای تقویت این روابط و توسعه اکوسیستم نوآورانه در حوزه مواد غذایی اقدام کنند.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود با تقویت این همکاری‌ها، بتوان گامی موثر درراستای ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی برداشت و آینده‌ای پایدار و سالم را برای جامعه رقم زد.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان خاطرنشان کرد: در جای جای قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره شده که دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی مکلفند در امر تدوین استاندارد‌ها و سایر امور مربوط با سازمان‌ها و نهاد‌های نظارتی از جمله اداره استاندارد همکاری داشته باشند؛ بنابراین از استادان و دانشجویان دعوت می‌شود که با تعریف پایان‌نامه و طرح‌های تحقیقاتی با هدف رفع نیاز صنعت غذا و بهبود کیفیت در راستای تدوین استاندارد‌های ملی با اداره‌کل استاندارد استان اصفهان همکاری کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب