۲۷/ خرداد /۱۴۰۴
11:04 28 / 02 /1404

ارتقای صنعت چای با ارائه طرح‌های نوآورانه دانشگاه

ارتقای صنعت چای با ارائه طرح‌های نوآورانه دانشگاه
یکی از کارخانه‌داران صنعت چای گفت: دانشگاه می‌تواند با ارائه طرح‌های نوآورانه صنعت چای را در ارتقای کیفیت، بسته‌بندی و بازاریابی داخلی یاری دهد.

به گزارش خبرنگار آنا، بهزاد سازنده، یکی از کارخانه‌داران صنعت چای در افتتاحیه دومین رویداد صدرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با انتقاد از برخی رسانه‌های لاهیجان اظهار کرد: رسانه‌ها به‌جای حمایت از تولید ملی با انتشار تیتر‌هایی همانند چای فاسد ایرانی ناخواسته به تقویت بازار چای قاچاق و وارداتی کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه چای ایرانی یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌ها در دنیاست و سلامت آن در همه آزمایشگاه‌ها تأییدشده، عنوان کرد: با وجود این، برخی رسانه‌ها در زمان تولید با انتشار اخبار غیرمستند فضای روانی منفی ایجاد می‌کنند که به ضرر تولیدکنندگان و نفع رقبای خارجی است.

فعال صنعت چای از مسئولان خواست در برابر فضاسازی‌های رسانه‌ای ناعادلانه، موضع‌گیری شفاف داشته باشند و تولیدکنندگان را تنها نگذارند.

سازنده با اشاره به سابقه طولانی صنعت چای در کشور گفت: تا پیش از سال ۱۳۷۹، تولید و توزیع چای در انحصار دولت بود؛ اما با اجرای طرح اصلاح ساختار چای، بخش خصوصی وارد میدان شد. امروز با همه دشواری‌ها، نیمی از تولید سالانه ۳۰ هزار تُن چای به مصرف داخلی می‌رسد و سال گذشته نیز صادرات به ۲۶ کشور جهان انجام شده است.

وی همچنین خواستار ورود دانشگاه‌ها و نهاد‌های علمی به عرصه حمایت از صنعت چای شد و ادامه داد: دانشگاه می‌تواند با ارائه طرح‌های نوآورانه، ما را در ارتقای کیفیت، بسته‌بندی و بازاریابی داخلی یاری دهد تا وابستگی به صادرات کاهش یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب